- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bize de şimdiden başladılar isim önermeye ben baştan eşimle konuştum olursa ben karar vericem diye![]()
Beni yok saymasına sinir oldum. Al sen doğur ismini de sen ver o zaman
Duygu sömürüsü yap biraz.
Ben de en başından kimseye karışma hakkını tanımayacaksın dedim..En iyisi bu...
en temizi bu valla.. ben açık açık konuştum herşeyi, tabii akrabalara da kırmadan anlatmaya çalışıyoruz.
Benim annemler zaten hiç yorum bile yapmazlar.Şu olsun bu olsun diye... Ama eşimin ailesi eltimin doğumunda bayağı baskı yapmışlar. Yaşananları bildiğim için en baştan önlemimi aldım ben. Eşim uygun bir dille karışmamaları gerektiğini söylesin işte. Ben söylersem kötü olurum.
geçmiş olsun...Benim de ödüm kopuyor grip olacağım diye hamileyken.
benim annemler de karışmaz, mesela eşimin ismi dedesinin aynısı hala erkekse dedesinin ismini koyun diyorlar yok kızsa bilmem kaç göbek akrabasının ismi olsun vs vs.. diye öneriyorlar bizde beğendiğimiz isimleri yazıp kura çekcez dedik sıyrıldık işin içinden.
saol cnm cok tsk ederım..baya bı salladı benım cıdden cok zormus...aman dıkkat edın
dr. Bana her gün yarım greyfurt yiyebilirsin dedi. Aklıma geldikçe tüketiyorum ben de.
birşey var merak ettiğim benim mide bulantısı gibi şikayetim hiç olmadı o konuda çok rahatım ama gece uykusu haram oldu resmen nerdeyse her saat başı uyanıp tuvalete gidiyorum birde ben yüz üstü yatmayı çok sevdiğim için diğer pozisyonlarda hiç rahat edemedim sabah heryerim ağrıyo sanki uyandığımda sizler nasıl hallediyosunuz yatış şeklini birde sizde çok sık tuvalete gidiyomusunuz merak ettim
inşallah güzel hayırlı iyi haberlerle gelirsin...sevgili teyzeler biz şimdi cıkıyoruz ve saat 12 de randevumuz var ikili test için dua edin bizim için![]()
maşalllahDoktordan çıktık simdi hersey yolunda Gozukuyor
İkili testimizde yaptılar bakalım cuma gunu belli
Olacak bekliyoruz heyecanla , birde henüz cinsiyete
Dair birsey söylemedi, ense kalınlığı 1.6 mm , normal
Dedi bakalım artık cumayı bekliyoruz :)
ben şurup yada ilaç hiç kullanmadımm..burdaki doktor vermedi..oldukça zor geçti mide yanmalarım ama 2 hft sonra geçti..seninde geçer inşallah..ama sonrasında mide bulantılarım şiddetlendi..Günaydın kızlar.
Sabah şurup aldırdım eşime. Bakalım işe yarayacak mı? İnternetten arattım benimki tam olarak reflü.. İnşallah 11. haftada geçer diyorum. Sizler nasılsınız?
bakmış bende ona benimkinde erkek diye çıkıyodu..bakalım tuttumu tutmadımıslm size bi tavsiye ama eğlencesine çin takvimi var oradan bebişlerinizin cinsiyetlerine bakın ben kızıma bakmıştım tuttu yaşını ve hamile kaldığın ayı yazıyorsun bebeğin cinsiyetini buluyor eğlencesine deneyin derim..![]()
çok geçmiş olsun..inşallah biranönce atlatırsın..dinlen bol bol limonlu ıhlamur iç iyi geliyor gerçekten..slm kızlar...
umarım hepınız ıyısınızdır..yaklasık 1 haftadır felaket grıptım halada tam ıyılesmıs sayılmam..cıddı sekılde zor bıkac gun gecırdım..
hepınız kendınıze cok dıkkat edın gercekten su durumda ıken baya bı zor oluyor
bulantın olmadığı için çok şanslısın bence tadını çıkar..tuvalet konusunda da ilk zamanlarda çok oluyodu..şimdi ise suyu çok tüketemiyorum bulantı yapıyor o yüzden eskisi kadar sık tuvalete gitmiyorum..yatış konusunda da bened çok şikayetçiyim..sırtüstü uymaya alışkınım ama şimdi rahatsız oluyorum kesinlikle sırtüstü yatamıyorum karnım geriliyo gibi oluyor..yan yatmaya çalışıyorum o zamanda uyku tutmuyo..nasıl alışıcam bilmiyorum..:44:birşey var merak ettiğim benim mide bulantısı gibi şikayetim hiç olmadı o konuda çok rahatım ama gece uykusu haram oldu resmen nerdeyse her saat başı uyanıp tuvalete gidiyorum birde ben yüz üstü yatmayı çok sevdiğim için diğer pozisyonlarda hiç rahat edemedim sabah heryerim ağrıyo sanki uyandığımda sizler nasıl hallediyosunuz yatış şeklini birde sizde çok sık tuvalete gidiyomusunuz merak ettim
çok geçmiş olsun..inşallah biranönce atlatırsın..dinlen bol bol limonlu ıhlamur iç iyi geliyor gerçekten..