merhaba kızlar, 2012 eylül anneleri listesi nerde ben göremedim ilk sayfada bir liste var ama orada da ismimi göremedim halbuki bende yazmıştım özelliklerimi. ben daha önce toksoplazma vb. testler vardı onları yaptırmamıştım fakat geçen cumartesi yanlışlıkla etsiz diye etli çiğ köfte yiyince korktum bugün o testleri devlet hastanesinde yaptırdım ama henüz sonuç çıkmadı. ben daha önce düşük yaptığım için progestan içiyorum ayrıca elevit, maltofer ve balık yağı olarak efa daily kullanıyorum. bugün doktorda bebişimi gördüm artık kolları bacakları bayağı belli oluyor zaten hareket ediyordu anlaşılıyordu yani. bebişimi görünce çok mutlu oluyorum. bu aralar içimi zaman zaman yanlızlık hissi kaplıyor zaten mide bulantılarım devam ediyor gün içinde.
bende bebeğe isim konusunda çok kararsızım hiç bir isim hoşuma gitmiyor sanki, bakalım cinsiyeti belli olsun öyle yoğunlaşayım diyorum isim konusuna... babası oğlan olduğundan emin ama ben cinsiyet konusunda da belirsizim içime hiç birşey doğmuyor...