spor ayakkabı giy. inan çok rahat edersin... ben çıkıyom şimdilik canım. öpüyorum seni de dilseyi de bebişi de...
tamam canım haydin görüşürüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spor ayakkabı giy. inan çok rahat edersin... ben çıkıyom şimdilik canım. öpüyorum seni de dilseyi de bebişi de...
üçlü tarama yaptıran varmı aranızda
benim kontrol yarın doktoruma soracağım bakalım yapcak mıyız???
hadi bakalım cinsiyetinide öğrenirsin umarım[/QUOTE
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
![]()
Yarım saat önce bir kase sütlü cornflakes yedim kahvaltıya kadar mide bulantımı geçirsin diye. (Geç kalkıyorum genelde) Eşim kahvaltı hazırlıyordu mutfaktan gelen yumurta kokusu midemi bulandırdı ve yediklerimi çıkardım. Benim gibi bu haftasında olup hala zaman zaman midesi bulanan ya da kusan var mı merak ediyorum..
ben de yumurtaya dayanamıyorum ve hala çıkartıyorum zaman zaman.
canım yolculuk zor geçtı ama çok şukur geldım...günaydın anneler ve yavruları nasılsınız bizde erkenciyiz ve aç olarak uyanıyoruz
kelebek03 rahat gidebildinmi bir sorunun yoktur umarım
spor ayakkabı çok rahat oluyo ...daha önce hep topuklu gıyerdım..ama şımdı eşım ızın vermıyo duşerım fılan dıye..alıştımda artık duz ayakkabıya şımdılık...spor ayakkabı giy. inan çok rahat edersin... ben çıkıyom şimdilik canım. öpüyorum seni de dilseyi de bebişi de...
benım doktor 4 lu yaptırdı..üçlü tarama yaptıran varmı aranızda
Günaydın kızlar..
Üçlü test yaptırdım ama 10 gün oldu hala sonucu almadım. Hiç merak etmiyorum sonucu...
Ayrıntılı ultrasonum 22 haftalık olduğunda yapılacak...
Bulantılar geçti derken dün sabah yine çıkarttım, bugün de biraz midem bulandı.
Bugün gidip bana banyo baskülü, kakao yağı ve güneş kremi alıcaz kocişle. Hava da güzel keyif yapalım sokakta :)
bn olabilir diye duymuştum bi keresindekızlarrr burnu kanayan varmı ama çok şidetli değil ara ara ben ağır bi grip geçirdim hala burnum tıkalı ve arada kanıyor
meraba kzlar nasılsınız ıyıdırsınız ınsallah bızde ıyız sayılır sadecea vajınada batmala var dunden berı onların sebebını anlamaya calısıyorum bıde boyle sankı rahımden dısarı bırsey cıkacakmıs gıbı bır agırlık var bakalım salı gunu doktora gıdecegım ınsallah kotu bırsey degıldır
Canım senin şikayetlerin aynısı bende de oldu doktoruma sordum,batmalar için enfeksiyon olabilir dedi tahlil yaptık temiz.Ama şu dışarı çıkmak isteyen şey için de rahim mesaneye baskı yapıyormuş,mesanenin sıkışmasıdır o dedi 2-3 haftaya rahim yukarı çıktığında geçer dedi hakkaten de geçti.Benim de aynı senin haftanda olmuştu.Korkacak bir şey yok.Batma için de bol su içince geçiyor gerçekten.Ben 2,5-3 lt su içiyorum idrarla ilgili bir şikayetim yok çok şükür.
canım yemın ederım kı yuregıme su serpttın dun gece sabaha kadar uyuyamadım gene dusuk yapacagım sandım:C esımde uzulmesın sıkıntı yapmasın dıye onada bırsey dıyemedım