2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın canım benim kaynanada seninki gibi valla beşim eşim askerde arada gelir yanıma kalmaya 1 hafta kalır bazen çocuk bakıyor bir evde iş çıkışı arıyor beni ne pişirdin sobayı yaktınmı diye çevrsindekilere de ben gelinimin yanına gidiyorum ona bakıcam diyor ama sorsalar önüne yemegi ben hazırlıyorum yemegini yer yatar bende takmamaya çalışıyorum sinirlensem bebeğim etkilenecek eşimde boşver takma diyor allahdan ben biraz dobrayım bana ters bişey dediginde gerekli cevabı veririm :))

ben de senin gibiyim işte cvp geldiği yerde söylemeden kendimi asla tutamam. sakin sakin sesimi hiç yükseltmeden güler yüzle cvbımı verip geciyorum artık. ne yapayım tek care bu

canım benim seni anlıyorum yaşayacaklarını da aşağı yukarı tahmin edşyorum sadece sana tek söyleyebileceğim sana ne derse ne yaparsa yapsınm kendini sıkıntıya sokma.... ya git yüzüne dan dan söyle anne böyle böyle rahatsız oluyorum de.... ve bebeğine konsantre ol.... en ufak stresin bile ona yansıyacak göreceksin ne zaman ağlayarak sinirle emzirsen bebeğinin huyunda değişim göreceksin..... hiçbir şey bebeğinden senden değerli değil sakın unutma tatlım:34::38:

böyle bir cinsiyet tayini yok tatlım.....

haklısın cnm bende bu sekilde düsünüyorum. birbirimize destek olucaz atık burdan bu sekilde devam edip gidecek bu süreç :)

ay o şişlik bir kaç gündür bende de var artık bebek mi değil mi bilmiyorum ?? ay benim acil şöyle rahat bir ayakkabı almam lazım.... benim herşey topuklu babetler var ama hamilelikte topuklu kadar riskli giymek..... püfff ya...........

bana ayakkabı demeee :))) kısın spor ayakkabılar rafa kalkmıstı 2 gün yürüyüş yapıyım dedim. böyle bi rahatsızlık olamaz. sürekli giydigim ayakkabı ayaklarımı kan içinde bıraktı simdi yerimden kıpırdayamıyorum. yarın 3lü tarama sonucumu almaya gidicem nasıl giderim diye düsünüyorum. çok zor. sanırım tentation ama yanlış olmasın bir ayakkabı önermişti. ona baktım ayakkabı iyi hoş ama acayip kaba duruyor. almadım hala bakıyorum. bir de babete ihtiyacım var tabi

Günaydın kızlar..
Üçlü test yaptırdım ama 10 gün oldu hala sonucu almadım. Hiç merak etmiyorum sonucu...
Ayrıntılı ultrasonum 22 haftalık olduğunda yapılacak...
Bulantılar geçti derken dün sabah yine çıkarttım, bugün de biraz midem bulandı.
Bugün gidip bana banyo baskülü, kakao yağı ve güneş kremi alıcaz kocişle. Hava da güzel keyif yapalım sokakta :)

ayrıntılı bana en gec 21 dedi gata daki doktor ama kendi özel doktoruma da danısacagım eger 22 gec olmazsa bende o zaman yaptırmayı düşünüyorum

ya kızlar aldığım hamile pantolonları sürekli düşüyo belimden. göbüş yok tabi daha o kadar, lastiğini ayarlasam da düşüyo, kumaşı da esnek pantolonun.
normal pantolonumu giysem fermuarını bile kapatamıyorum artık. ona rağmen bel ağrısı yapıyo eski pantolonlarım.
ay ben ne giycem yaaa
elbise giymek de huyum değildir:26:

ben çözümü elbisede buldum valla en rahatı giy çık. üzerime ne giysem ay altımdaki oldumu olayı yok.daha olan 1-2 elbisem var idare ediyorum nisandan sonra bakıcam hem sezon gelmiş olur hemde simdi bosuna almam

ben çözümü elbisede buldum valla en rahatı giy çık. üzerime ne giysem ay altımdaki oldumu olayı yok.daha olan 1-2 elbisem var idare ediyorum nisandan sonra bakıcam hem sezon gelmiş olur hemde simdi bosuna almam

evet elbise en güzel çözüm..
ama okulda pantolon giyiyorum, elbiseyle rahat edemiyorum. neyse bulcaz bi çözüm

kalktım balkon yıkadim hortumu da taktım. Ama 3 balkon var gittim barbekülu ile başladim canım çıktı ya. kaşıklarima bir sancı girdi yarım saat canım yandı eşim de kızdı iş çıkarıyorsun dedi. E ağır kaldırmadım birşey yapmadım niye böyle oldu ya. Geçende çamaşır aşarken oldu bu sancı ay bebeğim iyi mi acaba ya. Of yarın olsa da görsem canım çok sıkıldı. Öbür balkonlari da yapamıyorum bu halde. Eşim gitmeden tüm iş bitsin evde ya. O da uykum var dedi yattı halbuki diğer iki balkonu yıkayabilirdi pekala ama neymis ne gerek varmış. Anlamıyorum onu ya ben temizleyinc E ne var bunda kendi yapınca ne gerek var.

evet elbise en güzel çözüm..
ama okulda pantolon giyiyorum, elbiseyle rahat edemiyorum. neyse bulcaz bi çözüm
Canım zaten şimdi elbiseler de boru gibi düz kesimli oluyor,
şimdilik göbüşler sığıyor içine bence elbise deneyebilirsin babetlerle falan sevimli de duruyor:34:
ben de geçen hafta ham. pant. aldım ama henüz hiç giymedim aynı sorunlardan dolayı
normal pant. çok sıkıştırıyor aman giymeyin artık.:29:

kalktım balkon yıkadim hortumu da taktım. Ama 3 balkon var gittim barbekülu ile başladim canım çıktı ya. kaşıklarima bir sancı girdi yarım saat canım yandı eşim de kızdı iş çıkarıyorsun dedi. E ağır kaldırmadım birşey yapmadım niye böyle oldu ya. Geçende çamaşır aşarken oldu bu sancı ay bebeğim iyi mi acaba ya. Of yarın olsa da görsem canım çok sıkıldı. Öbür balkonlari da yapamıyorum bu halde. Eşim gitmeden tüm iş bitsin evde ya. O da uykum var dedi yattı halbuki diğer iki balkonu yıkayabilirdi pekala ama neymis ne gerek varmış. Anlamıyorum onu ya ben temizleyinc E ne var bunda kendi yapınca ne gerek var.

Canım sen de yapmasaydın yaa:45:
3ünü birden 1 günde mi yıkadın??Aferin sana:20::20:
yılın ev hanımı mı seçilecen,bıraksaydın yarın öbür gün yapardın,inşallah belin falan ağrımaz.
Erkekler ne anlar yaa,benimki yıkasa da hayır gelmez zaten şapur şupur yapar bişeyler
daha da batırır çıkar,en iyisi sinirlerim yıpranacağına vücudum yıpransın deyip:26:
sarılıyorum ben de işe ama senin gibi canımı çıkarmıyoruım
:19::20::45:

Canım zaten şimdi elbiseler de boru gibi düz kesimli oluyor,
şimdilik göbüşler sığıyor içine bence elbise deneyebilirsin babetlerle falan sevimli de duruyor:34:
ben de geçen hafta ham. pant. aldım ama henüz hiç giymedim aynı sorunlardan dolayı
normal pant. çok sıkıştırıyor aman giymeyin artık.:29:

işte sorun benim elbise giymemem de.
pantolon üstü kısa tunik giyerim, üst kıyafet sorun değil pantolon sorun.
hele bu hafta hergün aynı pantolonu giydim okula, onu da çektim durdum yukarı:9:
beli lastikli pantolon bulamadım sezondan dolayı heralde, o daha rahat olurdu iyice büyüyene kadar

dilse eşin haklı balkonlar da kalsın boşver, yorulunca bende de oluyo kasık ağrısı normaldir heralde.
cam silmeden perde yıkadım ben geçen hafta, sadece mermerin fln tozunu aldım, hayatta yapmazdım böyle bişey, eşime cam sil desem siler ama bunaltmak istemedim.
ben de hiç yoramam kendimi, iki yağmur yağsa cam yine aynı olcak zaten

Son düzenleme:
kızlarrr burnu kanayan varmı ama çok şidetli değil ara ara ben ağır bi grip geçirdim hala burnum tıkalı ve arada kanıyor

benimde kanıyor. sabahları burnum tıkalı oluyor ve sonra biraz kanıyor. ilk hamileliğimde de olmuştu. normal bir durum merak etme

ya kızlar aldığım hamile pantolonları sürekli düşüyo belimden. göbüş yok tabi daha o kadar, lastiğini ayarlasam da düşüyo, kumaşı da esnek pantolonun.
normal pantolonumu giysem fermuarını bile kapatamıyorum artık. ona rağmen bel ağrısı yapıyo eski pantolonlarım.
ay ben ne giycem yaaa
elbise giymek de huyum değildir:26:

ben belden lastikli pantolonlarla daha rahat ediyorum

Burun kanamasıyla ilgili geçen gün benim yazımda vardı
vücuttaki kan arttıkça burundaki kılcal damarlarda çatlama olabiliyormuş
1 kez benimki de kanadı ama çok değil,nezleydim belki temizlemek için zorladım ondan oldu.

Kızlar yaa 17. haftadayım ben günler çok çabuk geçiyor,bitmesin istiyorum bu hamilelik:49:
belki deli diyeceksiniz:37: ama tadını çıkarmak istiyorum böyle,ne bileyim bi daha düşünmüyorum
ya belki ondandır keşke bu daha ilki olsaydı..

Burun kanamasıyla ilgili geçen gün benim yazımda vardı
vücuttaki kan arttıkça burundaki kılcal damarlarda çatlama olabiliyormuş
1 kez benimki de kanadı ama çok değil,nezleydim belki temizlemek için zorladım ondan oldu.

Kızlar yaa 17. haftadayım ben günler çok çabuk geçiyor,bitmesin istiyorum bu hamilelik:49:
belki deli diyeceksiniz:37: ama tadını çıkarmak istiyorum böyle,ne bileyim bi daha düşünmüyorum
ya belki ondandır keşke bu daha ilki olsaydı..

bende aynı şekilde hissediyorum ama ben bebeğin hareketlerini hissettikten sonra zamanın yavaşlamasını istiyorum :)

Back
X