2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar burarada hepinize günaydınnnnnnn
biz yeni doktordan geldik.....
Cinsiyetimiz artık %100 kızzzzzzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Keyfi yerindeydi yaramazınnn
3lü testimin sonucu iyi çıktı
dArısı diğer arkadaşların başınaaaaaaa

GUNAYDIN CNM HADIGÖZÜNAYDIN :nazar::nazar:BEBISIMIZE INS BZMDE IYI CKAR BEN IKILIYI YAPTRMADIM OYUZDEN UCLUYU COK MERAK EDYRM INS HERSEY GUSEL CIKAR.BUARADA DR.BANA ILAC VERMISTI ALERJIM VARMIS ONA KARSI ILACI DGSTRDI MAA BEN COK TELAŞLIYM ACABA BEBISE BISI OLMUSMUDR:(((

GUNAYDIN CNM HADIGÖZÜNAYDIN :nazar::nazar:BEBISIMIZE INS BZMDE IYI CKAR BEN IKILIYI YAPTRMADIM OYUZDEN UCLUYU COK MERAK EDYRM INS HERSEY GUSEL CIKAR.BUARADA DR.BANA ILAC VERMISTI ALERJIM VARMIS ONA KARSI ILACI DGSTRDI MAA BEN COK TELAŞLIYM ACABA BEBISE BISI OLMUSMUDR:(((

Teşekkür ederim canımmm,darısı başınaaaaa
umarım senin sonuçlarda iyi çıkar tatlımm endişe etmeeee
yok canım yaaa bebişe bişey olsa vucüt hemen tepki gösterirdii
Hiç bişeyin yoktur canım bebişte sağlıklıdır inşallahhh
sen pinpirik yapmaaaaa oda mutlu olsun içerdeeeeeeee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben de çarşamba 3 lü test yaptırmaya gideceğim
15 gün sonra çıkıyor ama birazz geçç :)

Canım o sancılar bendede oluyorrr,bende baya endişe yapıyrdum
dr. sordum normak hiç endişelenme dediiii
zaten seninle haftamızda aynı bu haftalarda normalmış canımmm

sağol canım icim rahatladı. evet aynı dönemlerdeyiz ve ikimizinde prensesi olucak Allah'ın izniyle:emir_bebek: benim daha meleğimi görmeye iki haftam varr ufff keşke ayda bir değilde hafta da bir görebilsek:1:

teşekkür ederim canımmm,darısı başınaaaaa
umarım senin sonuçlarda iyi çıkar tatlımm endişe etmeeee
yok canım yaaa bebişe bişey olsa vucüt hemen tepki gösterirdii
hiç bişeyin yoktur canım bebişte sağlıklıdır inşallahhh
sen pinpirik yapmaaaaa oda mutlu olsun içerdeeeeeeee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm ıctıgım gun ılacı atana kadr mıdem sureklı kustum sonra gozkapaklarım sıstı ertesı gun göz kapaklrımda morarma oldu kocamdan dayak yems gıbı gezıydm:)))snra gectı ama ılacı dgstrdı ama ıcmeye cesaret edmyrm pınpırıklı oldum baya

günaydn kızlar, hafta sonu cenazemiz vardı. teyzem vefat etti. cuma günü sabah. ve ben çalıştığım için cuma ve cumartesi izin aldım. bu hafta cumarteside doktor kontrolüm var. nasıl tekrar izin alıcam bilmiyrm. umarım sorun çıkmaz. dua edin bana. hafta sonu çok endişeliydim. fazla üzülürüm diye.teyzemi çok severdim. hep uzak kalmaya çalıştım ama ne mümkün. feryatlar havalardaydı. canım teyzem mekanı cennet olsun. kanserdi. 54 yaşındaydı ve 2 bekarı vardı daha. dua etmekten başka birşey yapamıyoruz ne yazık ki. takdiri ilahi.

benim minik kelebeğimede doktor amcası % 90 kız dedi. net bişi demedi. halası şimdiden pembe battaniyesini aldı bu ayrı konu. bakalım gidebilirsem bu cumartesi daha net olur sanırım.

canım başın saolsun, allah sana ve tüm yakınlarına sabır versin......

günaydın kızlar..
bonbonçiçceği başın sağolsun..

kızlar ya sabah bi uyandım belim kasıklarım nasıl ağrıyo, adet olcam sanki. allahtan çok uzun sürmedi.
ilk haftalarda normaldi de şimdi de normal mi acaba?
yoksa gece yanlış pozisyonda yattım da ondan mı oldu?

Günaydın kızlar, doktorum beni birdahaki randavu için Prof. Recep Hasa yönlendirdi.
Ayrıntılı Ultrason için. İyi bir doktor sanırım, kk da okudum az önce.
Aranızda Ayrıntılı Ultrason yaptıracaklar var mı?

mericdemir gozun aydın cnm cok sevındım senın adına..benımde yarın randevum var umarım senın gıbı guzel gecer benımde

günaydın kızlar..

kızlar ya sabah bi uyandım belim kasıklarım nasıl ağrıyo, adet olcam sanki. allahtan çok uzun sürmedi.

hamilelikte bu aralar arada hep olucak sanırım canım benimde dün kasıklarımda ağrılar oldu ara ara...
Bebeklerimizi Rabbim korusun

Kızlar burarada hepinize günaydınnnnnnn
biz yeni doktordan geldik.....
Cinsiyetimiz artık %100 kızzzzzzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Keyfi yerindeydi yaramazınnn
3lü testimin sonucu iyi çıktı
dArısı diğer arkadaşların başınaaaaaaa

:emir_bebek::nazar::nazar:günaydın canımm gözünaydın canımmm benimde belli olsa çok merak ediyorum 16 haftada zizimde 3 lü testimiz var bakalım

Ben de içiyorum osteocare...

Canım hergün içiymusun onuu
bana dr.um belin kuyruk sokumun ağırdığında mutlaka al
bide eğer gün içinde calcium fazla almadığını hissettiğinde alabilirsin dedi
kafam karıştı, nerden bileym yeteri miktarda calcium aldığımı beeeeennnnnn:44::44::44::44:

cnm ıctıgım gun ılacı atana kadr mıdem sureklı kustum sonra gozkapaklarım sıstı ertesı gun göz kapaklrımda morarma oldu kocamdan dayak yems gıbı gezıydm:)))snra gectı ama ılacı dgstrdı ama ıcmeye cesaret edmyrm pınpırıklı oldum baya

canım allah korusun bebişe bişey olsa kanaman falan olurduuuu....için rahat olsunn annesiiii

Günaydın kızlar, doktorum beni birdahaki randavu için Prof. Recep Hasa yönlendirdi.

bende 6 nisanda kontrole gidicem canım ayrıntılı ultrason içinde randevu vereceğini söledi doktorum . ama kendi doktorum değil prof. doktor gelicekmiş bunun için. ayrıntılı ultrason nasıl oluyor acaba net ne zaman göebilicez bebişlerimizi şöle en azından tahmin yürütelim kime benziyor diye:1::1:

ama ben de cinsiyetini öğrenmek istiyoruuuuuum :52: doktora gittiğimizde 15 haftalık olcak,söylesinler di mi ama,göstersin bizim kerata da,ama doktor ultrason istemedi,direk gel dedi,niye ki acaba,en son 7 haftalıkken ultrasona girmiştim bi daha da hiç girmedim,özledim valla ya :9:

günaydın kızlar..

Canım bebimde her hafta olmasada hamileliğimin ilk haftalarından beri 2 haftada 1 mutlaka öyle ağrılarım oluooo
gece yatış pozisyonundan olsa belinde ağrı olurdu canımmm
senin bebiş kendine yer açıyrdur annessiiii

evet canım ben 16 nisanda yaptırcammm
şimdiden merak etmeye başladımm
umarım bebişlerim,üzin sağlıklı olduğu haberini alırız o zamandaaa

mericdemir gozun aydın cnm cok sevındım senın adına..benımde yarın randevum var umarım senın gıbı guzel gecer benımde

teşekkürler canımmm
umarım seni,nde bööööööleeeeeeeeeeee güzel haberlerini alırızz annesiii

ama ben de cinsiyetini öğrenmek istiyoruuuuuum :52: Doktora gittiğimizde 15 haftalık olcak,söylesinler di mi ama,göstersin bizim kerata da,ama doktor ultrason istemedi,direk gel dedi,niye ki acaba,en son 7 haftalıkken ultrasona girmiştim bi daha da hiç girmedim,özledim valla ya :9:

ooo baya olmus senn cnm ozlenmezmı ya bende 1 ayı beklıymyrm 3 hafta gecsn gdyrm hemn:)))

sağolun kızlar, 2 haftadır yoktu öyle ağrı, bi daha olmıcak sanmıştım:1:
yeter ki bebiş büyüsün sağlıkla.:10:

ama ben de cinsiyetini öğrenmek istiyoruuuuuum :52: doktora gittiğimizde 15 haftalık olcak,söylesinler di mi ama,göstersin bizim kerata da,ama doktor ultrason istemedi,direk gel dedi,niye ki acaba,en son 7 haftalıkken ultrasona girmiştim bi daha da hiç girmedim,özledim valla ya :9:

AYYYYY canım yaaaaa, bayada olmuş annesiiiii
özlersin tabiiiii
eminim gördüğünde diyceksin kiiii aaaaaaaaaa bu benim bebeğim mi????
bu benim karnımda mı şimdiiiii???
zaten 2 li testin var canım tabi yaptırcaksan onda görebilirsinnnn

Back
X