merhaba hoş buşdukkk canımmm
sanırım beişbinin cinsiyeti kesinleşmiş hayırlı olsunnnnn sağlıklı sıhatli olsun inş.
teşekkür ederiz teyzesiii
Darısı başınızaaaaa
amiinnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hoş buşdukkk canımmm
sanırım beişbinin cinsiyeti kesinleşmiş hayırlı olsunnnnn sağlıklı sıhatli olsun inş.
teşekkür ederiz teyzesiii
Darısı başınızaaaaa
amiinnnnnn
Dün akşamdan beri kasıklarımda sancı var. Hala geçmedi. Sanki adet olacakmışım gibi ama daha şiddetli. Doktoru aradım hemen gel dedi. Korkuyorum yaa. İnşallah bir şey yoktur.
:)))
alışverişler başlar artıkkk yavaş yavaş:)
ben başladımm oğlişimee ciciler almayaaa
Ay ben daha kendime hamile patalonu bile alamadım pinpirikliliklerim yüzündennnnnn
bu hafta artık mecburen alıcammmmm
kızımada başlalrm heraldeee
ne alınır ,ebatları nası olur, neyden kaç tane alınır bilmiyrm kiii
artık sizlerin tecrübelernden faydalanıcaammmmm![]()
ikinizde şimdiden güle güle kullanın:)) bende pantolun alacağım bugünlerde çğnkü büyüddü göbişim:))
bende bildiğimden almıyorum detaylı şeyleri alamıyorum hneüz hoşuma giden ciciler alııyorum hesaplıyorum 9 aylıkken haziran gibi olacak yazlık alaiblirm falan diye alıyorum
cumartesi battaniye aldık beişbimize babasının pek hoşuna gitti:) aldık bizde
Miniğimiz inşallah güle güle kullanırrrrr annesiiii
benimde göbiş baya büyüdü,
Pantalonlarımın değil düğmesi fermuarı açık geziyrmmm![]()
inş bişey yoktur canım. bende de oldu bugün ama 5-10 dk sürüp geçiyo. uzun sürse arıcaktım dr.u
sen de derse devam edebildiğine göre korkulcak bişey yoktur.
Günaydın kızlar, doktorum beni birdahaki randavu için Prof. Recep Hasa yönlendirdi.
Ayrıntılı Ultrason için. İyi bir doktor sanırım, kk da okudum az önce.
Aranızda Ayrıntılı Ultrason yaptıracaklar var mı?
Ay ben daha kendime hamile patalonu bile alamadım pinpirikliliklerim yüzündennnnnn
bu hafta artık mecburen alıcammmmm
kızımada başlalrm heraldeee
ne alınır ,ebatları nası olur, neyden kaç tane alınır bilmiyrm kiii
artık sizlerin tecrübelernden faydalanıcaammmmm![]()
Bencede yavas yavas basla okadar cok sey aliniyorki agirlasmadan bitirin valla alisverisi rahat rahat bebisi bekleyin.citcitli badi al bol bol 0-3 ay azcik 3-6 ay yarim kollu.penye battaniye cok kullanliyor.3-6 6-9 alinabilir hepsi kislik olacakya.cokta almayin bebek belki iri olur giyemez bile cogunu birde bebeklede yaparsiniz alisveris.
Bencede yavas yavas basla okadar cok sey aliniyorki agirlasmadan bitirin valla alisverisi rahat rahat bebisi bekleyin.citcitli badi al bol bol 0-3 ay azcik 3-6 ay yarim kollu.penye battaniye cok kullanliyor.3-6 6-9 alinabilir hepsi kislik olacakya.cokta almayin bebek belki iri olur giyemez bile cogunu birde bebeklede yaparsiniz alisveris.
aslında haklısın canım yavaş yavaş başlamak lazım,şimdi bile dışarı çıktığımda hemen yoruluyrm
yarın öbürgün baya zor olucak benim için
tavsiyrin için çok teşekkürlerrr canımm
Kızlar benim bebeğim erkek olacakmış, Cuma günü söyledi doktor. İlk zıbınlarını,ilk ayakkabısını,ilk önlüğünü aldım mavi renklerden:) Ancak TSH hormonum yüksek çıktı.5,22 seviyelerinde bunun üzerine Dahiliye doktoruna önledirildim.Dahiliye doktoruda Tiroid ultrasonu ve Serbest T3 ve Serbest 4 incelemesi istedi.Erkek dönemde bunlara bakılması önemliymiş.Hemen başlamam için Tiroid ile ilgili bir hap verdi.Bebeğin beyin gelişimi için TSH hormununun belli bir düzeyde tutulması önemliymiş.Bilginize.![]()
ikinizde şimdiden güle güle kullanın:)) bende pantolun alacağım bugünlerde çğnkü büyüddü göbişim:))
bende bildiğimden almıyorum detaylı şeyleri alamıyorum hneüz hoşuma giden ciciler alııyorum hesaplıyorum 9 aylıkken haziran gibi olacak yazlık alaiblirm falan diye alıyorum
cumartesi battaniye aldık beişbimize babasının pek hoşuna gitti:) aldık bizde
Kızlar benim bebeğim erkek olacakmış, Cuma günü söyledi doktor. İlk zıbınlarını,ilk ayakkabısını,ilk önlüğünü aldım mavi renklerden:) Ancak TSH hormonum yüksek çıktı.5,22 seviyelerinde bunun üzerine Dahiliye doktoruna önledirildim.Dahiliye doktoruda Tiroid ultrasonu ve Serbest T3 ve Serbest 4 incelemesi istedi.Erkek dönemde bunlara bakılması önemliymiş.Hemen başlamam için Tiroid ile ilgili bir hap verdi.Bebeğin beyin gelişimi için TSH hormununun belli bir düzeyde tutulması önemliymiş.Bilginize.![]()
GOZUNAYDIN CANM INS SAGLIKLA ALRIZ KUCAKLRMZA:)![]()