puffy123 hoşgeldin nasılsın , cinsiyet bellimiydi senin bebeğin?
erkekim geliyor benim. 11. haftada öğrenmiştik. 14 de pipiyi biz de gördük

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
puffy123 hoşgeldin nasılsın , cinsiyet bellimiydi senin bebeğin?
Merhaba emilia, geçmiş olsun öncelikle, ben de yaklaşık 2 aydır troid hormonları ile uğraşıyorum benim tsh da seninkinin aksine düşük çıkıyor ve o da zararlı bebek için, fakat ben epey arşatırdım doktorlara gittim vs. benim gebelikten önce yoktu mesela böyle bir problemim, gebeliğe bağlı geçici bir durum oluşabiliyormuş hamilelikte hormonlardan dolayı. ben 3 tane dahiliyeciye gittim en sonunda bir çok tahlil ultrason vs. sonucunda ilaça başlayalım dedi dahiliyeciler fakat bu konunun uzmanı olan endokrinoloji bölümüne git ilacın dozunu onlar ayarlasın onlar takip etsin dedi bir dahiliyeci, diğeri direk ilaç vermişti neyse bende zor zahmet endokrin doktoruna gittim çünkü o kadar dolular ki neyse doktor bütün tahlil sonuçlarımı inceledi ve seninki gebeliğe bağlı bir durum ve geçici dedi tsh bebeğe geçmez t3 t4 değerleri bozulsa problem var dedi ve ilaç içtinmi diye sordu bana, ben de içmedim dedim size gelmeden.
tahlilleri ayda bir tekrarla gözetim altında tutacağız dedi,
yani sana tavsiyem bir endokrinoloji uzmanına görünmen, senin tahlil sonuçların ne tabiki bilmiyorum ben doktor da değilim ama bir doktorun dediği ile iş yapmamak lazım, çünkü hap haptır sonuçta en basit ağrı kesici bile gereksiz kullanılmamalı...
kullanıcı kontrol panelinden sol tarafta avatar değiştir kısmı var oradan yapabilirsin.
niye yordun kendinitemizlik işi hiç bitmez yavaş yavaş yap barii birden zorlama kendini allah korusun.
erkekim geliyor benim. 11. haftada öğrenmiştik. 14 de pipiyi biz de gördük![]()
cnm senn bbgn erkekmıydı??
evettttttttttt herşeyimiz yolundaymışşşşşşşşşş doktor uğraşa uğraşa baktıııııııııı veeeeeeeee oğlum olacakmışşşşşşş ama bir hafta sonra gene gel ve kesinlikle bolca çikolata ye ddedi.... netleşsin iyice dedi :) kocaman olmuşuz ikili test çok iyi dedi.... 3 lüye gerek yok dedi.... bir hafta sonra kontrol var cinsiyet ksinleşsin dedi.... veeeeeee 22 sinde ayrıntılı için konuştuk....
canım napıym ya benm yaramazdan vakit bulduğum anda yapmak zorundayım
yok ya ne foto yükleyebiliyorum ne de avatar değiştirebiliyorum hep hata veriyor.
canım inş hemen geçer çok şükür bende hiç olmadı bi 10 gün kadar içim biraz bayıldı gibi oldu ama şimdi çok çok iim hatta bazen unutuyom hamiş oldumusanada tezden şifa versin rabbim inş
![]()
ispatlandı yanii :) aşağıda görünce dedim gene okuyup kaçacak galiba![]()
çıkış yapıp bi daha gir yada tarayıcını değiştir foto koyana kadar.
erkekim geliyor benim. 11. haftada öğrenmiştik. 14 de pipiyi biz de gördük![]()
inanmıyorum ya nasıl bu kadar erken görebiliyosunuz..12.haftada benimkinide erkeğe benzetmişti dr.şimdi gisem net bişey söylermi acaba?????????**
arkadaşlar bende 19 haftalıkhamileyim lütfen benimle ist. dr bilgilerinizi paylaşırmısınız çok kararsız kaldım maalesef yardımcı olursanız çok sevinirim Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin :)
herkese merhaba güzeller... umarım herkes iyidir... mide bulantıları devam eden arkadalarımıza Allah kolaylık versin.. ben erkek ismi bakıyorum ama karar veremedim... eşim Arda diyo ama ben farklı bi isim olsun istiyorum.. fikir sunacak olan var mı? gerçi herkeste var bu arayış![]()