2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu arada isim olarak da DEFNE istedim hep..bu isimden hiç bıkmadım. eşimde erkek ismi olsun kız ismi olsun asla baskıcı olmadı..az önce arkadaşlar yazmış tepkililer diye de o açıdan. bu arada benim kocamda başak burcu :1: kızım veya oğlum içimdeki kelebeğim neyse artık başak olmasından dolayı çok mutluyum. huyu suyu da kocama benzesin :)) kendimi biliyorum huysuzun tekiyim :))))) tipik bir KOVA kadınıyım. inatçı dediğim dedik çaldığım düdük. herşeyi ben bilirim..bazen gıcık oluyorum kendime :))) ama çokda severim kendimi.. :))) heee kız ismini dedim şimdik erkek diyim..ben kocacığımın adı ALİ OSMAN. ve 5 yıllık flörtlük dönemimizde hep oğlum olursa ön adını ALİ koyacağım dedim. benim kızlık soyadım ve kayınpederimin adı YILMAZ. oğlumuz olursa adı ALİ YILMAZ. düşünüyrz :)) kocacım DEFNE ye hiçbişi demedi. bende YILMAZ demesine sesimi çıkarmadım. çünkü ben soyadımı alamadım. oğluşum alsın :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::16::16::16::16::16:

dils cnm tebrik ederim sen bebişi tamamen hissediyormusun ben 2 gündür nerede olduğunu hissediyorum hele dönünce içim bir tuhaf oluyo şuan bile kıpır kıpır sağ tarafımda halen dönüyor :) çok güzel bir duygu allah herkeze yaşatsın

canım ben zeytinburnu avrasya hospitalde tamer beye gidiyrm. tavsiye üzerine gittim zaten. şuan içinde memnunum.

DİLSE....

cnm hayırlı olsun oğluşun..Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inş. ya herkesler 5-6 aya kadar kız dedi erkek çıktı, erkek dedi kız çıktı diyor. bende tereddütteyim şimdi :) sana da dilse için demişler. ne yapacağımı şaşırdım. benimde ilk bebeğim. kız erkek farketmez. gerçi bi kızım olsa tekrar kız isterim. rabbim hayırlısını nasip etsin. 2 ablam var ondan sanırım :))) kız kardeşin tadı bambaşka. ama babalar için erkek olsun 1 tane dimi :)))

bu arada şu ağrılar içinde; önemli birşey olsa doktor söylerdi. rahim büyüdüğü için kasıklarda olurmuş. bağırsaklardada gaz sıkışmasından çok oluyor bu ağrılar..bende bu ara yok çok şükür. kızlar 49-50 kg bahsediyorsunuz yaaa... ben 80 ne merdiven dayadım ağlamak istiyrm. yazın 59 dum şimdi 78 im. neden böyle oldum bilmiyrm.73 le hamile kaldım. karnımda kocaman :)) 3 aya girdim hiçbirşeyimi giyemez oldum. elbiselerimden 2-3 ünü giyiyrm. şimdi yeni kreasyon yaptım kendime. 3-5 çeşit içinde dönüyrm :D

kiloyu takma tatlım ;) hepsi gidecek anne olacaksın azcık dayan fedakarlık yap annesi eğer vücudunda yeterince yağ depon olursa sütünde bol bol olur.... cılız anne mi olurmuş.... en zayıfımız bile kendnce tombullaşacak.... inşallah yediklerini hemen eritecek yağlarını yakacak sana bol bol kalori harcatacak küçük bir afacanın olurrrrrrrrr böylece sende hiç zahmetlere girmeden zayıflarsın :34: ayrıca teşekkür ederim.... ama ben erkeğe şuan pek alışamadım yani erkek olacağını hissediyordum ama bir ümit kız der diye bekledim kendime hala inanmıyorum.... ben ki cinsiyet ayrımı yapmam ama kız istiyordum sanki.... eşime yaradı o pek sevindi valla.... ama 1 hafta sonra kesinleşecek inşallah......:52::52: ya sancı çok oldu dün korktum eşim yatırdı beni dr da bağırsak spazmı dedi ama nette güzel birşeylr bulamadım beni rahatlatacak bana olayı anlatıyo.... hamilleikte neden oluo falan yok tehlikelimi yok.... bende karar aldım artık az yiyeceğim çok yedim diyemi olduki.... gerçi kilo almıyorum ama demekki vücuduma yediklerim ağır geldi.... ya sizin iki öğününüzü ben tek öğünde yiyorum sank :52::52:

Canım, bana dokunan gıdalar, bulgur pilavı, bezelye, yeşil mercimek..bunlar feci gaz yapıyor ve yürüyemiyorum bile. yersem eğe azıcık şifa niyetine. ağrılarından önce bu tarz gaz yapan birşey yedinmi? acaba bundan mı kaynaklı..doktor neden açıklama yapmamış. merakda bırakmış seni..

2 li teste 250 tl ne kadar pahalı bir ücret. Ben memurum gerçi ama özel hastanede 2 li teste 60 tl, yeni yaptırdığım 4lü testede 65 tl ödedim, baya indirim yaptılar memurum deyince. Ayrıca artık doktorlar 4 lü test çıktıktan sonra 3 li geçerliliğini yitirdi gibi diyolar. En iyisi 2li testmiş güvenilirlik açısından...

bende özelde 60 tl ye yaptırdım 2li testi .

Canım, bana dokunan gıdalar, bulgur pilavı, bezelye, yeşil mercimek..bunlar feci gaz yapıyor ve yürüyemiyorum bile. yersem eğe azıcık şifa niyetine. ağrılarından önce bu tarz gaz yapan birşey yedinmi? acaba bundan mı kaynaklı..doktor neden açıklama yapmamış. merakda bırakmış seni..

ya baktı ultrason ile de içerde bir şey varmı diye falan ama o sırada cinsiyete takmıştı :) yoksa eminimki söylerdi bağırsak spazmı olmuş olabilir dedi hatta oraya bastırdı falan birşşeey olmadı... ama akşam fenalardaydım.... ay inşallah bir daha olmaz.....

ayrıca dün koca bir kase salata ve baklava yedim o kadar yani.... hani ağır birşey yemedim.... limonmu çok dokundu ki....

ya baktı ultrason ile de içerde bir şey varmı diye falan ama o sırada cinsiyete takmıştı :) yoksa eminimki söylerdi bağırsak spazmı olmuş olabilir dedi hatta oraya bastırdı falan birşşeey olmadı... ama akşam fenalardaydım.... ay inşallah bir daha olmaz.....

içerde önemli bişey görseydi söylerdi zaten fazla üstüne düşme canım cok şükür ikinizde iyisiniz peki ikili test sonucunu aldın mı

içerde önemli bişey görseydi söylerdi zaten fazla üstüne düşme canım cok şükür ikinizde iyisiniz peki ikili test sonucunu aldın mı

aldım aldım almaz mıyım sonuç iyi 3 lü yapmayacaız dedi 1/ 10000 den daha küçük çıkmış.... ayrıca şu hcg değeri 49 çıkmış hehe bende tutmuş sanırım :52:

kiloyu takma tatlım ;) hepsi gidecek anne olacaksın azcık dayan fedakarlık yap annesi eğer vücudunda yeterince yağ depon olursa sütünde bol bol olur.... cılız anne mi olurmuş.... en zayıfımız bile kendnce tombullaşacak.... inşallah yediklerini hemen eritecek yağlarını yakacak sana bol bol kalori harcatacak küçük bir afacanın olurrrrrrrrr böylece sende hiç zahmetlere girmeden zayıflarsın :34: ayrıca teşekkür ederim.... ama ben erkeğe şuan pek alışamadım yani erkek olacağını hissediyordum ama bir ümit kız der diye bekledim kendime hala inanmıyorum.... ben ki cinsiyet ayrımı yapmam ama kız istiyordum sanki.... eşime yaradı o pek sevindi valla.... ama 1 hafta sonra kesinleşecek inşallah......:52::52: ya sancı çok oldu dün korktum eşim yatırdı beni dr da bağırsak spazmı dedi ama nette güzel birşeylr bulamadım beni rahatlatacak bana olayı anlatıyo.... hamilleikte neden oluo falan yok tehlikelimi yok.... bende karar aldım artık az yiyeceğim çok yedim diyemi olduki.... gerçi kilo almıyorum ama demekki vücuduma yediklerim ağır geldi.... ya sizin iki öğününüzü ben tek öğünde yiyorum sank :52::52:

Yemekten kısma ama neyin sana dokunduğunu bul onu fazla tüketme...Sen 3 kilo verdin, daha çok yemen normal...

Kızlar bakın oğluşum nasıl el salladı bize :) $IMG-20120316-00266.webp

Yemekten kısma ama neyin sana dokunduğunu bul onu fazla tüketme...Sen 3 kilo verdin, daha çok yemen normal...

ama ne dokundu bana anlamadımki bu ikinci kez oldu ilkini önemsemedim genişlme falan dedim dünde oldu ve ayakta duramadım eşim koltuğa yatırdı beni falan e o zaman korktum.... salata baklava nsi dokunsun ki bana....yok öğün de yediklerimi azaltacağım ya.... çok ağır geliyor demekki.... e bir hamburgerle doymuyorum 2 hamburger yiyorum ancak doyuyrum tabi orta boy patats ile.... yedimmi 2 3 lahmacun yiyorum.... 2 tabak makarna ancak kesiyor.... kahvaltıda yarım kalıba yakın peynir yiyorum eşm de ağzını hiç boş görmüyorum diyor.... ama kilo almıyorum nereye gidiyor bunlar

canım yaaa benimde dün akşam çok sancım oldu gaz sancısıydı belli ama rahimlerime falanda vurdu arada çok korktum bende allahtan bugüne bişeyim kalmadı olursa tekrar randevumu erkene alcam bende senin varmı hala sancın bacım bide yiyip yiyip kilo almamayı nasıl beceriyosunuz ben çok merek ediyom :31:

Kızlar bakın oğluşum nasıl el salladı bize :) Eki Görüntüle 375709

annesi bu el sallamakla kalmamış kalkmış oturmuş hale bak maşallah.geçen hafta mide kanaması yüzünden acile gittiğimde benim bebişimde böyle oturuyordu.ama cinsiyetine bu hafta içi baktıracağız.çok heyecanlıyım.bu arada allah oğlunu sana bağışlasın.sağlıklı hayırlı ve kısmetli gelsin annesi

:nazar: :nazar: :nazar:

oyyyyyyyyyy kuzummmmmmmmmm:) bizim dr da fotoğraf vermedi bugün fotomuz yok bugün :(

İlk gebeliğime veriyorum ben biraz psikopat anneyim sanırım :) 2 ayrı doktorla yürütüyorum kontrollerimi, birine gidiyorum bi 10 gün sonra diğerine gidiyorum. Biri yabancı diğeri Türk ikisi de farklı şeyler söylüyorlar genelde.. Aslında doktorlarda bi similasyonu yorumluyorlar bi çok şey değişken oluyor doktordan doktora, hatta sabit olması gereken ense kalınlığı bile.. biri 1.1 ölçtü diğeri 1.7 hadi bakalım..

Back
X