2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 375741
benim oğlumun da en yakışıklı fotosu buydu. 12. haftada. Şimdi büyüdükçe kıçı başı ayrı oynuyo. Ya ellerini ya pipisini çekiyo doktorumuz :1:
bi daha gidişimizde diyim bare teyzelerimize göstermelik foto istiyoruz diye :9:

Eki Görüntüle 375741
benim oğlumun da en yakışıklı fotosu buydu. 12. haftada. Şimdi büyüdükçe kıçı başı ayrı oynuyo. Ya ellerini ya pipisini çekiyo doktorumuz :1:
bi daha gidişimizde diyim bare teyzelerimize göstermelik foto istiyoruz diye :9:

ne zaman konrtol tatlım.... seninle günlerimiz aynı sayılır bir gün var sadece....

ayrıca dün koca bir kase salata ve baklava yedim o kadar yani.... hani ağır birşey yemedim.... limonmu çok dokundu ki....

ama ne dokundu bana anlamadımki bu ikinci kez oldu ilkini önemsemedim genişlme falan dedim dünde oldu ve ayakta duramadım eşim koltuğa yatırdı beni falan e o zaman korktum.... salata baklava nsi dokunsun ki bana....yok öğün de yediklerimi azaltacağım ya.... çok ağır geliyor demekki.... e bir hamburgerle doymuyorum 2 hamburger yiyorum ancak doyuyrum tabi orta boy patats ile.... yedimmi 2 3 lahmacun yiyorum.... 2 tabak makarna ancak kesiyor.... kahvaltıda yarım kalıba yakın peynir yiyorum eşm de ağzını hiç boş görmüyorum diyor.... ama kilo almıyorum nereye gidiyor bunlar

Baklavanın içinde çok yüksek miktarda şeker ve yağ var. O dokunabilir bak.. Ben şu ana kadar yarım baklava yedim ve midem mahvoldu.Bir de bağırsakların bir süredir çok aktif çalışmıyordu çok kustuğun için. Belki şimdi yemeye başlayınca neye uğradıklarını şaşırdılar.Bir alışma devresi geçiriyorlar.
Bir de bağırsak spazmı ve rahim kasılması karışabilir birbirine... Çok yürüyünce ya da yorulunca ben de rahim ağrısı çekiyorum.Herşeyi bırakıp yatmak lazım o zamanda....

Eki Görüntüle 375741

"ismin gibi ol gel annem " yazmışsın ismi ne çok merak ettim ben :16:

İlk gebeliğime veriyorum ben biraz psikopat anneyim sanırım :) 2 ayrı doktorla yürütüyorum kontrollerimi, birine gidiyorum bi 10 gün sonra diğerine gidiyorum. Biri yabancı diğeri Türk ikisi de farklı şeyler söylüyorlar genelde.. Aslında doktorlarda bi similasyonu yorumluyorlar bi çok şey değişken oluyor doktordan doktora, hatta sabit olması gereken ense kalınlığı bile.. biri 1.1 ölçtü diğeri 1.7 hadi bakalım..

senin için baya bi kafa karışıklığı oluyodur canım benim doktor başta gelişmicek bi gebelik bile olabilir biraz bekleyelim dedide eşim başka doktora gitmeyelim o ne dicek belli diil kafamızı karıştırmayalım dedi sen ii götürüyosun iki doktoru :31:

Baklavanın içinde çok yüksek miktarda şeker ve yağ var. O dokunabilir bak.. Ben şu ana kadar yarım baklava yedim ve midem mahvoldu.Bir de bağırsakların bir süredir çok aktif çalışmıyordu çok kustuğun için. Belki şimdi yemeye başlayınca neye uğradıklarını şaşırdılar.Bir alışma devresi geçiriyorlar.
Bir de bağırsak spazmı ve rahim kasılması karışabilir birbirine... Çok yürüyünce ya da yorulunca ben de rahim ağrısı çekiyorum.Herşeyi bırakıp yatmak lazım o zamanda....

bende yattım ya 3 tane cevizli baklava yedim daha yerdim midem bir garip oldu kusup kusmamk arasında gidip gelioyrdum ve eşime dedimki bana ağır geldi galiba kusacağım o da şöyle bi iki dolan dedi ayağa kalktım fena sancı girdi yığıldım kaldım oracığa o da kokrtu falan.... göbek deliğimin sağ tarafına girdi sancı böyle makasla beni kesiyorlar gibi bir şeydi...

ne zaman konrtol tatlım.... seninle günlerimiz aynı sayılır bir gün var sadece....

canım ben hem özele hemde zeynep kamile gidiyorum. geçen hafta özele gittim. Nisanın ilk haftası zeynep kamile gidicem yine. ayda bir kontrol için çağırdı doktorumuz.

"ismin gibi ol gel annem " yazmışsın ismi ne çok merak ettim ben :16:

ÇINAR olucak oğlumun adı :16::16::16: çınarım, güçlü kuvvetlim, yıkılmayanım olucak inşallah

Eki Görüntüle 375741

Ay maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
evt haklısın en güzel hali 12. haftalarda oluyo oda tam gördüğümüz için
daha sonraki gittiğim kontrollaerde dr. soruyrm burası kafasımı diye yooo karnı dioo
Anlayamıyrm ben neresi neresi dieee

Eki Görüntüle 375741

gunlerimiz ayni gibi ve ne guzel ki turkiyede cinsiyet erken soyleniyor burada 5. aydan once soylemiyor doktorlar hemen bilmek istiyorum bnde merakla bekliyorum

Eki Görüntüle 375741

OYY MAŞALLH ANNESI:nazar::nazar::nazar: NEDENSE ERKEK BEBEKLERDE BULANTI GENELDE AZ OLUO AMA KIZLAR MAHVEDIO ANNEYI:27::27:

canım ben hem özele hemde zeynep kamile gidiyorum. geçen hafta özele gittim. Nisanın ilk haftası zeynep kamile gidicem yine. ayda bir kontrol için çağırdı doktorumuz.

ÇINAR olucak oğlumun adı :16::16::16: çınarım, güçlü kuvvetlim, yıkılmayanım olucak inşallah

anladım ben dilsede yaptım onu bir iki doktor gittim ama olmadı kafam karıştı o yüzden tek dr a gidiyorum.... ismi gibi olsun inşallah güçlü kuvvetli anasının oğlu.... biz besleyeceğiz büyüteceğiz elin kızı alacak gidecek dilseyide elin oğlu :43::43:

ay maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Evt haklısın en güzel hali 12. Haftalarda oluyo oda tam gördüğümüz için
daha sonraki gittiğim kontrollaerde dr. Soruyrm burası kafasımı diye yooo karnı dioo
anlayamıyrm ben neresi neresi dieee

bnde oyleydım gecen gttgmde dedım kafasımı bu hyr karnı maşşlh ne hızlı buyumus dedım:))

e benim ki erkekmiş ama ben de mahvolan annelerdenim :D :D 4 kilo verdim kızımmmmmmmmmmmmmm :43:

Ay maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
evt haklısın en güzel hali 12. haftalarda oluyo oda tam gördüğümüz için
daha sonraki gittiğim kontrollaerde dr. soruyrm burası kafasımı diye yooo karnı dioo
Anlayamıyrm ben neresi neresi dieee

bu ara doktorumuz bebişimin organlarını çekiyor. en son pipisini çekti bide kurbağa gibi bir görüntü
Ondan öncekindede parmaklarını çekmişti. Doktor çekse şuan ultrasonda tek parça göründüğü son zamanlarmış zaten. Paşamın yakışklı fotosunu isteriz verirlerse yeniden teyzoşlarına gösteririz. Bir hafta oldu özledim zaten, bir an önce zaman gelse ve gidip görsem paşamı

bende yattım ya 3 tane cevizli baklava yedim daha yerdim midem bir garip oldu kusup kusmamk arasında gidip gelioyrdum ve eşime dedimki bana ağır geldi galiba kusacağım o da şöyle bi iki dolan dedi ayağa kalktım fena sancı girdi yığıldım kaldım oracığa o da kokrtu falan.... göbek deliğimin sağ tarafına girdi sancı böyle makasla beni kesiyorlar gibi bir şeydi...

Tamam işte o dokunmuşş.. Çok fazla tereyağı var ya içinde allak bullak ediyor. Tatlı istiyorsan sütlü tatlı cheesecake falan tercih et...Bugün yabancı arkadaşıma 1 kilo baklava yaptırdım güllü lokumla, valla o iğrenç mide ekşimesi ve bulantısından sonra canım fıstıklı baklava bile istemedi... Bööö deyip kafamı çevirdim.

e benim ki erkekmiş ama ben de mahvolan annelerdenim :D :D 4 kilo verdim kızımmmmmmmmmmmmmm :43:

EVET BENDE ONA SASRYRM ARKDSM VARDI HAMILE ERKKTI COK RHT GECRDI ERKEK OLNALRN HEP OLEYDI DEMKKI BAYA HASSASSN SEN AYY ALLHM GECSE ARTIK BULANTILARRRRR

ayrıca dün koca bir kase salata ve baklava yedim o kadar yani.... hani ağır birşey yemedim.... limonmu çok dokundu ki....

ama ne dokundu bana anlamadımki bu ikinci kez oldu ilkini önemsemedim genişlme falan dedim dünde oldu ve ayakta duramadım eşim koltuğa yatırdı beni falan e o zaman korktum.... salata baklava nsi dokunsun ki bana....yok öğün de yediklerimi azaltacağım ya.... çok ağır geliyor demekki.... e bir hamburgerle doymuyorum 2 hamburger yiyorum ancak doyuyrum tabi orta boy patats ile.... yedimmi 2 3 lahmacun yiyorum.... 2 tabak makarna ancak kesiyor.... kahvaltıda yarım kalıba yakın peynir yiyorum eşm de ağzını hiç boş görmüyorum diyor.... ama kilo almıyorum nereye gidiyor bunlar

sanırım birden yüklendiğin içinde olabilir. şuan geçtiyse boşver kafana fazla takma. tehlikeli olsaydı doktor uyarırdı. için rahat olsun bence. bende akşam 12 ye geliyordu tatlı yedim. 4 baklava bir parçada başka bişi demim şimdik. sonrada yattım :))

ay dilsecim verdiğin moral içinde çok sağol. bu vücuttaki yağlar demek bol bol süt yapıyor :)) lohusalıkda dikkat etmek lazım sanırım. kuzenim bol bol su iç ve petibör bisküvi ye dedi :) çok süt yaparmış. her verdiklerini yeme şişersin veremezsin dedi :))

ya kızlar internette 4 adet 64 lü 3-6 kg prima bez ve 2 tane ıslak havlu 89,90 ucuzmu...

EVET BENDE ONA SASRYRM ARKDSM VARDI HAMILE ERKKTI COK RHT GECRDI ERKEK OLNALRN HEP OLEYDI DEMKKI BAYA HASSASSN SEN AYY ALLHM GECSE ARTIK BULANTILARRRRR

anladım ben dilsede yaptım onu bir iki doktor gittim ama olmadı kafam karıştı o yüzden tek dr a gidiyorum.... ismi gibi olsun inşallah güçlü kuvvetli anasının oğlu.... biz besleyeceğiz büyüteceğiz elin kızı alacak gidecek dilseyide elin oğlu :43::43:

canım zaten devlette testleri falan yapılıyorç pek konuşmuyorlar bile. He yine ilgililer ama özeldeki gibi herbişeyime bakmıyor. Özelede riskimiz var diye sık gidiyoduk alıştım sık görmeye, şimdide özlüyorum

Back
X