- 5 Ekim 2010
- 226
- 13
- 98
ayrıca dün koca bir kase salata ve baklava yedim o kadar yani.... hani ağır birşey yemedim.... limonmu çok dokundu ki....
ama ne dokundu bana anlamadımki bu ikinci kez oldu ilkini önemsemedim genişlme falan dedim dünde oldu ve ayakta duramadım eşim koltuğa yatırdı beni falan e o zaman korktum.... salata baklava nsi dokunsun ki bana....yok öğün de yediklerimi azaltacağım ya.... çok ağır geliyor demekki.... e bir hamburgerle doymuyorum 2 hamburger yiyorum ancak doyuyrum tabi orta boy patats ile.... yedimmi 2 3 lahmacun yiyorum.... 2 tabak makarna ancak kesiyor.... kahvaltıda yarım kalıba yakın peynir yiyorum eşm de ağzını hiç boş görmüyorum diyor.... ama kilo almıyorum nereye gidiyor bunlar
sanırım birden yüklendiğin içinde olabilir. şuan geçtiyse boşver kafana fazla takma. tehlikeli olsaydı doktor uyarırdı. için rahat olsun bence. bende akşam 12 ye geliyordu tatlı yedim. 4 baklava bir parçada başka bişi demim şimdik. sonrada yattım :))
ay dilsecim verdiğin moral içinde çok sağol. bu vücuttaki yağlar demek bol bol süt yapıyor :)) lohusalıkda dikkat etmek lazım sanırım. kuzenim bol bol su iç ve petibör bisküvi ye dedi :) çok süt yaparmış. her verdiklerini yeme şişersin veremezsin dedi :))
ya kızlar internette 4 adet 64 lü 3-6 kg prima bez ve 2 tane ıslak havlu 89,90 ucuzmu...