2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:23:

doktor erkek dediğinde ilk aklıma gelenleri sıralıyorum. sünnet askerlik ben kaynanamı olucam ve yürümeye başlasın hemen bi tane daha yapıcam belki kız olur oldu:9: bunları bebeğe bakarken belki 5 sn içinde düşündüm :9:

çok komiksinnnnnnnn:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

buarada bebiş çok büyümüş annesi maşallahhhh

Kızlar göbüşler koyulmuş maşallah:nazar:
Dilseninkini gördüm:nazar:zayıfsın diye sanırım baya büyük göründü gözüme benimki
kocaman diyodum da seninki daha büyük gibi duruyor:nazar::nazar:

Camillabandini çok hoş çıkmışsın,yüzün görünmemiş ama fizik çok fit duruyor:nazar:
göbeğini de severmiş:nazar:
:49:

ya benim vücut ince göbek büyük olunca fırtladı gitti.... ben bugün 26 beden kotu giydim belim açılmış ama trençkot var üstümde eşime dedim napim popom büyümedi gitti bir türlü güldü bana azcık oaraya da al....dedi:52:

son fotoya bayıldım ya maşallah..... benim göbüşüm gibi kocaman seninkide.... gerçi benimki daha sivri....
yarın zamanım olur. yarın ekliyim yanlarda hiç yok sadece sip sivri göbek benimki. Aslında görümcemlerde var foto çok komikler sırf çıplak göbeğimi çektiler onları bulursam ekliyim :1:

yarın zamanım olur. yarın ekliyim yanlarda hiç yok sadece sip sivri göbek benimki. Aslında görümcemlerde var foto çok komikler sırf çıplak göbeğimi çektiler onları bulursam ekliyim :1:

benim çıplak yasak ya :( ama olsun böylede oluyor ama sivriliği gösteremiyorum işte fotodan.... ama yanlarda birşey yok böyle öne doğru sivrilen bir göbek o kadar.... anneannem bana solucan leblebi yutmuş dedi dilsede hep :52::52:

ya benim vücut ince göbek büyük olunca fırtladı gitti.... ben bugün 26 beden kotu giydim belim açılmış ama trençkot var üstümde eşime dedim napim popom büyümedi gitti bir türlü güldü bana azcık oaraya da al....dedi:52:

işte ben 4kg aldım ama her yerden aldım.. yüzüm bile aldı. hamile pantolunnuna geçtim ama 36bedeni bile düşecek neredeyse, kotlarım da kalça iyi de kasık çok sıkıyor, çok acıyor bir de sıktığı için vücut şeklimi bozuyor ssimitler fora... yüksek beli yemekten sonra kapamam imkansız... tayta kocaan izin yok.... ama artık kilo alımını dert etmiyorum. 4kg aldım ama birden hızlı aldım durdum 4ay oldu e iyi :) veririm veririm..

Benim göbeğim de aldı başını gitti. Göğüsler de öyle :52: Dışarıda hava güzel diye trençkot giydim ama önü kapanmıyo. Göbeğimi gere gere gezdim :)
55,5 ile başladım 58,5 olmuşum bugün 4 aylık oldu. Normal herhalde

Son düzenleme:
bizde ilk cansın veya canset olarak düşünüyorduk sonra vazgeçtik biara ayyüce koyalım dedik sonra ondan da vazgeçtik şimdilik kız olursa ayça yada aybüke erkek olursa mete diyoruz.
Benim kızımın adı da AYÇA
adı gibi bembeyaz,yeşil gözlü,lüle saçlı:nazar:
Aybüke de çok güzel bu kız olsaydı Aybüke koyacaktık.

Valla kızlar eşim çok uyumlu ve sakin birisidir normalde bu isim konusuna gelince bir canavarlaştı bir inatlaştı.. Cansın ismi eski Fenerbahçeli futbolcuyu andırıyormuş onu anımsıyormuş falan filan.. Olmaz diyor başka birşey demiyor.. Offf offff ben de ona sabahtan beri Gülben Ergen'in şarkısını dinletiyorum :) Aşksın sen cansınn sen uykusuzluğum dalgınlığım heeeppp bu yüzden :))

Cansın sanki kız ismi gibi değilmi?:6:

Ben oğlumun ismini ya Mehmethan veya Atakan istiyorum bakalım...

işte ben 4kg aldım ama her yerden aldım.. yüzüm bile aldı. hamile pantolunnuna geçtim ama 36bedeni bile düşecek neredeyse, kotlarım da kalça iyi de kasık çok sıkıyor, çok acıyor bir de sıktığı için vücut şeklimi bozuyor ssimitler fora... yüksek beli yemekten sonra kapamam imkansız... tayta kocaan izin yok.... ama artık kilo alımını dert etmiyorum. 4kg aldım ama birden hızlı aldım durdum 4ay oldu e iyi :) veririm veririm..

veririz ya hep beraber toplanıp şurda bebek uyudukça konuşsak lak lak yapsak yemek yemeyi unuturuz basit b irşeyler atıştırır döneriz :52: ya birbirimize hep faydamız olacak....
ya bende çıkardım saf saf dilsede giydiğim hamileikleri s hepsi ..... ya dilsede 6 7 ay kendi giysilerimi giydim son bi iki ay hamilliek giydim ama içini doldurmuyordum kocaman oluyordu o yüzden sevmiyorum yaaa........ göbek belli olsun canım ben onu niye saklayım :D o yüzden elbise favorim

Benim göbeğim de aldı başını gitti. Göğüsler de öyle :52: Dışarıda hava güzel diye trençkot giydim ama önü kapanmıyo. Göbeğimi gere gere gezdim :)
55,5 ile başladım 58,5 olmuşum bugün 4 aylık oldu. Normal herhalde

eh yaniii daha ne olsun ben de +4:nazar:
bundan sonra daha hızlı gidicez,ham. pant. bir beden büyük alsaydınız bence

:23:

doktor erkek dediğinde ilk aklıma gelenleri sıralıyorum. sünnet askerlik ben kaynanamı olucam ve yürümeye başlasın hemen bi tane daha yapıcam belki kız olur oldu:9: bunları bebeğe bakarken belki 5 sn içinde düşündüm :9:

Ay bir alemsiniz siz... Hoş kız görseydin ultrasonda da, doktor çıkışı çeyiz düzmeye başlardın kesin annem gibi...:33:

anchusa sende katılırsın yakında bize :) o cinsiyeti öğren bak hayaller nasıl geliveriyor gözünün önüne :) ben sadece şuan sünneti düşünüyorum ve dilse pipiiyi görünce ona nasıl açıklayacağımı çocuk hiç erkek bebek görmediki bilmiyor :9::9:

tamam gittim bir büyük tost yedim, büyük meyvesuyu içtim kek yedim (öğğlen yemeyi unutmuşum iyi oldu) wc ye bilr gitmeden koşa koşa resmini çektim geldim. hemen yüklüyorum.. bakın özel albümüme

ay benim uykum geldi yoruldum yaaaa bugün.... gezidk falan ya....

git biraz uyu tatlım ben de kızımla uyudum bugün oğlumla da tabii:1:
allah çalışanların yardımcısı olsun,ne istiyolardır şimdi ayaklarını uzatıp kıvrılmayı
okulda çok zorlanıyorum artık,yarın da nöbetçiyim,valla bu çocuk bağırtlak bişey olacak benim sesimi duya duya:ssz:

sen çalışmıyodun dimi?

oooo maaşalllah muhabbetin sonuna yetişmişim gözün aydın dilse oluşun geliyormuş göbüşler çok güzel ahhh keşke zayıf olsaydım bende yagdan göbüş görünmüyoki:(

git biraz uyu tatlım ben de kızımla uyudum bugün oğlumla da tabii:1:
allah çalışanların yardımcısı olsun,ne istiyolardır şimdi ayaklarını uzatıp kıvrılmayı
okulda çok zorlanıyorum artık,yarın da nöbetçiyim,valla bu çocuk bağırtlak bişey olacak benim sesimi duya duya:ssz:

sen çalışmıyodun dimi?

ben çalışmıyorum ya.... artık bunu da aradan çıkarayım atlayacağım dış hayata gına geldi valla..... uyuyamam ki dilse uyudu babası ile bende sizle takıldım şimdi de uyku bastırdı....

Back
X