2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anchusa sende katılırsın yakında bize :) o cinsiyeti öğren bak hayaller nasıl geliveriyor gözünün önüne :) ben sadece şuan sünneti düşünüyorum ve dilse pipiiyi görünce ona nasıl açıklayacağımı çocuk hiç erkek bebek görmediki bilmiyor :9::9:

Kız olursa tek hayalim mutfağı sevmesi ve birlikte kek börek yapmamız..Şu anda bunun ötesine geçemedim ben. Erkek olursa da babası alıp maça götürsün..

Kız olursa tek hayalim mutfağı sevmesi ve birlikte kek börek yapmamız..Şu anda bunun ötesine geçemedim ben. Erkek olursa da babası alıp maça götürsün..

ayyyyyyy anchusa ya ben,m kızım var ve en güzel aktivite hamur yoğurmak kek çırpmak yani murfakta iş yapmak bayılıyor..... erkek olursaaa babası ile maça gidecek bir de dimi.... benle oturmayacak evde.... ya niye kız değil ya o dilse ben otururduk evde:52::52:

$DSCF1341.webp
Bu da benim göbüşş

ayyyyyyy anchusa ya ben,m kızım var ve en güzel aktivite hamur yoğurmak kek çırpmak yani murfakta iş yapmak bayılıyor..... erkek olursaaa babası ile maça gidecek bir de dimi.... benle oturmayacak evde.... ya niye kız değil ya o dilse ben otururduk evde:52::52:

Daha iyi yaa oğlanı babasına satarsın maça giderler, dilse de büyümüş olur, sen de keyfine bakarsın...
Benim bir arkadaşım var, kendisi beşiktaşlı eşi fenerli.. Bilhassa oğlumu fenerli yaptım ki hafta sonu el mecbur babası maça götürsen ben de keyfime bakayım diyor...O da arkadaşlarıyla falan buluşuyor, haftasonunun tadını çıkarıyor..:27:

neden çikolata :)
bebek tepki veriyormuş çikolataya ve hareketleniyormuş.... alırım e.i bitter yerim hepsini daha da oynamazsa napiim :)
Daha iyi yaa oğlanı babasına satarsın maça giderler, dilse de büyümüş olur, sen de keyfine bakarsın...
Benim bir arkadaşım var, kendisi beşiktaşlı eşi fenerli.. Bilhassa oğlumu fenerli yaptım ki hafta sonu el mecbur babası maça götürsen ben de keyfime bakayım diyor...O da arkadaşlarıyla falan buluşuyor, haftasonunun tadını çıkarıyor..:27:

aslında doğru ama okula gidecek zaten hafta sonuda babayla takılırsa ben özlerim oğlumu:49:

az da olsa çıkmış bebiş :)) filizyavuz benim de göbüşüme baksana albümümde bu dilse ile gülpembe yok diyolar var işte ama ben siz gibi uzaktan çekemiyorum..

Senin de var :) tabi ufacık.
Benim resimleri eşim çekiyor. Her gün çekiyor hemde göbeğin büyüme belgeselini yapıcaz sonra :37:

Senin de var :) tabi ufacık.
Benim resimleri eşim çekiyor. Her gün çekiyor hemde göbeğin büyüme belgeselini yapıcaz sonra :37:

ben heryerden kilo alıyorum işte istiyorum ki başka yerim almasın göbüşüm çıksın :)) neyse ama şu anda 55kgyim boy 165 çok kötü durumda değilim. 10kgyi geçmem umarım.

Neyi göremiyon kız. Gözüne batacak nerdeyse :)

bana göre ufacık bişey var oda :nazar::nazar:

ben heryerden kilo alıyorum işte istiyorum ki başka yerim almasın göbüşüm çıksın :)) neyse ama şu anda 55kgyim boy 165 çok kötü durumda değilim. 10kgyi geçmem umarım.

sen boydanda kazanıyorsun canım ben senden 5 cm kısayım bende aynı dualar içerisindeyim :9::9:

Demek ki senin son aylarda birden büyüyecek. Her bünye farklı oluyor. Ben de 167yim 58 kiloyum. Bel boşluklarım falan doldu.
Eşime diyorum hiç kadın gibi yuvarlak hatlarım yok. Dümdüz oldum. :)

gülpembe, gıcık mısın sen hatun kişi???? göremiyo göremiyo... senin ben kadar bile yoktur ki...

:9::9::9: sizi cıldırtıyorum işte evet filizin var ama sende de az var oldumu :19::19::19::9::9:

Demek ki senin son aylarda birden büyüyecek. Her bünye farklı oluyor. Ben de 167yim 58 kiloyum. Bel boşluklarım falan doldu.
Eşime diyorum hiç kadın gibi yuvarlak hatlarım yok. Dümdüz oldum. :)

benimde belim hala ince kilo almısım ama vucutta bi değişiklil yok benimde :37:

Back
X