Hadi sen de 3.lüğü kaptın![]()
haha birincilik benim asla vermem.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins cnm gobek yok hic midede olunca hamilelikte karin iyice buyuyor arkds la bebek alisverise ciktik ben 6 aylik afkds 8 aykikti banayonelmislerdi hemen dkgum yapicam diye aybukemde ikiz sanirkardi beni yine ole olucam dogumdan snra hastabede kolidirda geziyorum gece nobetci dr yanima geldi hazirlanin doguma alicaz diye daha sabah dogurdum dr pardon diyo 2 senede verdim kilomu
ayy süpersin işte profile koysaydınız daha güzel olurdu şimdi herkes sayfasını ezberlesin lüften![]()
yok ben 4. olurum daha turamit var![]()
Bence turamitle yarışıyorsunuz 3.lük için. :) Çok fark yok bence
ben de ne güzel peynir ekmek yiyodum sadece.kızlaaaarrrrr bana tatlı demeyin ne olursunuzzzzzz
ben bu kadar sevmezdim tatlıyı hep tercihim tuzludan yanaydıı şimdi çıldırıyrm tatlı dieeee
eşimi pastaneye gönderdm şimdi tatlı al gel dieee
ne alayım die sorduuu
ne bileym hepsinden al dedmmmmm![]()
geçmiş olsun canım, idrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmezse tehlikeli, sen zamanında farkettin ilaçlarla geçer zatenNurtopu gibi bir idrar yolu enfeksiyonum varmış :)
Bebek tosun gibi maşallah 200gr olmuş... Ondan korkuyordum ama çok şükür bebişim iyi. Haftasından da bir kaç gün ilerde.
Kan tahlilimde de kan değerlerim düşük çıkmış. O kadar demir ilacı kullandım ama hiç yükselmemiş. Yarın B12 testi yapılacak. Ona göre tedavi devam edecek işte.
Sonuç olarak çok ciddi birşey yok sanırım. Antibiyotik ve iltihap kurutucu verdi.
ben de merak ediyorum beni çok çığırtgan bi anne sanıcak çocuk diye.git biraz uyu tatlım ben de kızımla uyudum bugün oğlumla da tabii
allah çalışanların yardımcısı olsun,ne istiyolardır şimdi ayaklarını uzatıp kıvrılmayı
okulda çok zorlanıyorum artık,yarın da nöbetçiyim,valla bu çocuk bağırtlak bişey olacak benim sesimi duya duya
sen çalışmıyodun dimi?
ben de ne güzel peynir ekmek yiyodum sadece.
şimdi bi de tatlı krizine girer oldum, tatlı kilo aldırır yaa çok yememem lazım ama nasıl tutcaz kendimizi
eşim de pastaneye gelen baklava tepsilerinin taşındığı arabayı görmüş pismiş fln onu anlatıyo istemeyeyim diye
geçmiş olsun canım, idrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmezse tehlikeli, sen zamanında farkettin ilaçlarla geçer zaten
ben de merak ediyorum beni çok çığırtgan bi anne sanıcak çocuk diye.
sürekli kızıyosun nöbette fln, negatif enerji aslında bebeğe geçmez umarım
Kızlarrr slm.. Sonunda geldim resmen ayaklarım patladı gataya gidis 1 saat 45 dk tam. öldüm bitttiiiim canım çıktı.9 da gittim bekle bekle 17.30 da geldim eve. 3lü tarama sonucumu aldım sonunda :)) 9904:1 çıktı sonucum
Bence turamitle yarışıyorsunuz 3.lük için. :) Çok fark yok bence
ilgilenmiyorum ben birinciyim :) 3.lük kavgasını siz yapın![]()
Kızlarrr slm.. Sonunda geldim resmen ayaklarım patladı gataya gidis 1 saat 45 dk tam. öldüm bitttiiiim canım çıktı.9 da gittim bekle bekle 17.30 da geldim eve. 3lü tarama sonucumu aldım sonunda :)) 9904:1 çıktı sonucum
Dilsecimm geçmişi okuyamadım ama bir iki göbek gördüm yanii :)) gülpembe, turamit ve filiz haricinde var mı ekleyen bakıyım. Oğluşunu hayırlısıyla kucagına al insallah
ozaman turamitle yarıs içersindeyim bekle beni turamit biz geliyoruz
Yat dinlen canım peki sonuc iyi mi bu istatistiklerden anlamamda ben :26:
maşallah bebişeee. Sana da geçmiş olsun. şimdi ayaklarını yukarı kaldırıp uzan bol bol dinlen
Hepinizi çok kıskandım. Ben de göbek fotosu koymak istiyorum ama vaktim yok. Haftaya gelince koyarım artık.