• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım galiba benimde tüylenme oldu. Ben kakao yapı ile badem yağı kullanıyorum. Eşimin aktar arkadaşı en iyisi bunlar demiş bide banyodan sonra nemliyken bebek yağı sürsün demiş. Bebek yağı sürmedim ama kakao yağı güzel nemlendiriyor. Belkide yağlar tüylenme yapıyordur diyordum ama galiba erkek bebekde çok kıllanıyoruz :26:

ayy kızlar sız ble dedıkce ıcım bı acayıp oluo erkek bebekte kıllanma karnın sıvrı olması ben dha ogrenemdm cınsıyetı ya bole heyecan basıo acaba erkekmı dıe tabı kızda olsa farketmez ama ben hep erkek ıstmsmdr saglıklı olsunda:)))yag ben hıc kullnmdm canm yaglarn pek etkısı olmuomus gebelıkten gebelıge degsymus dr ole dedı ama kesınlıkle alma onlar dokulucek ılerde dedı bende ellemıyorum :49::49:

ayy kızlar sız ble dedıkce ıcım bı acayıp oluo erkek bebekte kıllanma karnın sıvrı olması ben dha ogrenemdm cınsıyetı ya bole heyecan basıo acaba erkekmı dıe tabı kızda olsa farketmez ama ben hep erkek ıstmsmdr saglıklı olsunda:)))yag ben hıc kullnmdm canm yaglarn pek etkısı olmuomus gebelıkten gebelıge degsymus dr ole dedı ama kesınlıkle alma onlar dokulucek ılerde dedı bende ellemıyorum :49::49:

hmm bilmemki ben geçen gün genitale ağda ypıyordum. koyu olanları cımbızla aldım ama tüyler duruyor. ayrıca çok çabuk çıkıyorlar

senınde baya olmus neden ogrenemedınız cınsıyetını hala...benım bugun 4 de randevum var bakalım bızı ne beklıyor bende cok heyecanlıyım

senınde baya olmus neden ogrenemedınız cınsıyetını hala...benım bugun 4 de randevum var bakalım bızı ne beklıyor bende cok heyecanlıyım

ay ne güzel bebişini görüceksinn bizdende selam söle annesi meleğine:nazar: benim dah açok var hafta ya cuma görücem kısmetse

bende lazere gidiyordum ama tabi şimdi gidemiyorum, doktoruma sordum devam edeyim mi diye , o da paran boşa gider şuan hiçbişey işe yaramaz dedi o yüzden tereddüt ettim aldırsammı diye sir ile , ama bu gidişle aldırmak zorunda kalıcam gidişat pek iç açıcı değil .:1::1:

hahaha gldürdün beni canım yaaa:1: Bu hamilelik çok tuhaf bişeymiş bende eşime diyorum yavaş yavaş insanlıktan çıkıyorum heralde diye:1:
bende oleyım aynen tuylenmeler falan acaba evrım mı gecryrum dıyrum:))
ben normalde de göbeğime sir ağdaya giidiyordum o yüzden alıyorum canım... Göbeğim dediğmde komple değil göbek deliğinden kasığa doğru çizgi gibi inen tüyleri
cnm bnm gobegmn ustunde falanda cıkıo:53::53:
hmm bilmemki ben geçen gün genitale ağda ypıyordum. Koyu olanları cımbızla aldım ama tüyler duruyor. Ayrıca çok çabuk çıkıyorlar
evet cnm cok hızlı cıkıolar ben ılk oldgnda aldım hemn uzadı sonra dr. Sordm o ole deynce ellemyrm smdı

15 haftalıktı gttgmzde dr.cınsıyet ıcın erken demıstı ben ısrar edınce kıza benzettım dedı ama 1 ay sonra gel ozmn ogrenrz demıstı.beklıyrz bakalım hayrlısyla.HADI HAYRLISI CNM SENN ICINDE BAKALIM NEYMIS BEBISMZ

Son düzenleme:
selam kızlar biz geldik kuzumla...

nasıl giddiyor? geçmişi okuyamadım kaynatmışsınız gene maşallah... kaçırdığım bir şey varsa çıtlatın :))

ay ne güzel bebişini görüceksinn bizdende selam söle annesi meleğine:nazar: benim dah açok var hafta ya cuma görücem kısmetse

sorma ya 1 aydır gormuyorum bendeee...nasıl heyecanlı ve tedırgınım anlatamam allahım hayırlısı ıle gıdıp gelmeyı nasıp etsın ınsallahh...saol arkadasım sende gorursun ınsallahh

sorma ya 1 aydır gormuyorum bendeee...nasıl heyecanlı ve tedırgınım anlatamam allahım hayırlısı ıle gıdıp gelmeyı nasıp etsın ınsallahh...saol arkadasım sende gorursun ınsallahh

inş. öğrenirsin doya doya bakarsın bebişine , bende daha öğrenemedim bakalım cumaya belki gösterir :emir_bebek:

Son düzenleme:
bende lazere gidiyordum ama tabi şimdi gidemiyorum, doktoruma sordum devam edeyim mi diye , o da paran boşa gider şuan hiçbişey işe yaramaz dedi o yüzden tereddüt ettim aldırsammı diye sir ile , ama bu gidişle aldırmak zorunda kalıcam gidişat pek iç açıcı değil .:1::1:[/QUO

doğumdan sonra artık tekrar devam ederiz canım bakımımıza:1: tamamen bitip kalsaydık yaa gebe ne güzel olurdu ama olsunnn bebişlerimiz iyi olsun daa varsın tüylüü olalım:39:

merhaba kızlar herkese günaydın, üzel bir gün olsun bebişlerimizle bize...

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım bir bakıcaksınn senin minik gene büyümüş:nazar:

inş. öğrenirsin doya doya bakarsın bebişine , bende daha öğrenemedim bakalım cumaya belki gösterir :emir_bebek:

ınsallahhh yaaa..benım yapımda varr sakınlık yok bende:))ne mzana dra gıdıcek olsam baslarım telasa allahım korusun...umaırm ıkımızde hayırlısı ıle ogrenırız gec olsun guc olmasın..benım ıcın saglıgın herseyın onunde....

ınsallahhh yaaa..benım yapımda varr sakınlık yok bende:))ne mzana dra gıdıcek olsam baslarım telasa allahım korusun...umaırm ıkımızde hayırlısı ıle ogrenırız gec olsun guc olmasın..benım ıcın saglıgın herseyın onunde....

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah, bende doktor günü bi heyecan bi panik kelebekler gibi oluyorum valla :1:

ıns.hayırlısyla ögerınır gelırsın cnm

Back
X