• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarr dün filizyavuz'un sancısı vardı çok doktora gidicekti bir bilgisi olan var mı merak ettim:44:

kızlar benden başka cinsiyet öğrenmeyenler de varmış.. biz sona kalanlar kız annesi miyiz ki acep? ben de cinsiyet öğrenmeyi umursamıyordum ama herkes öğrendikçe, akrabalar da cinsiyet sordukça meraklandım haftaya bir daha gidip baktırabilirim....

Kızlarrr hiç iştahım yok ne biçim bi hamileyim ben ya.. Bir kere aşermedim, aşermeyi bırakın eskisine oranla iştahım kapandı.. Eskiden çikolatasız, tatlısız günüm geçmezdi hatta gecenin 3 ünde eşimi çikolata bulması için dışarıya yollamışlığım var.. Nerde o iştah nerde o eski ben? Gerçi bu haftaya kadar 3-4 kilo aldım yine bu yemeye iyi..

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah, bende doktor günü bi heyecan bi panik kelebekler gibi oluyorum valla :1:

sende bendensın yanıı..sagsalım gecer gunlerımız ınsallahh

ıns.hayırlısyla ögerınır gelırsın cnm

saol arkadasım ıns...

kızlarr dün filizyavuz'un sancısı vardı çok doktora gidicekti bir bilgisi olan var mı merak ettim:44:

valla ben bıraz gecmısı okudum bugun merak edılecek bısı yok sanırım...bıkac msjıda vardı fılızın

kızlar benden başka cinsiyet öğrenmeyenler de varmış.. biz sona kalanlar kız annesi miyiz ki acep? ben de cinsiyet öğrenmeyi umursamıyordum ama herkes öğrendikçe, akrabalar da cinsiyet sordukça meraklandım haftaya bir daha gidip baktırabilirim....

bende öyle duydum.. geç öğrenirsen kız diye

öğrenirsin canım, ben daha 13. haftada öğrendim ama çok kaptırmadım kendimi çünkü çok minik ve doğru olmama ihtimali var, 2 nisanda randevum var eğer tekrar erkek derse bu sefer daha kesin gözle bakacağım.Geçen bir bebek mağazasına bir kadın geldi neredeyse doğuracak yani o kadar kocaman karnı, aldıklarını getirmiş değiştirmeye, bizim bebeğin cinsiyeti değişti diyor :))) böyle şeyler oluyormuş o yüzden çok kaptırmamak lazım :)))))))))

Kızlarrr hiç iştahım yok ne biçim bi hamileyim ben ya.. Bir kere aşermedim, aşermeyi bırakın eskisine oranla iştahım kapandı.. Eskiden çikolatasız, tatlısız günüm geçmezdi hatta gecenin 3 ünde eşimi çikolata bulması için dışarıya yollamışlığım var.. Nerde o iştah nerde o eski ben? Gerçi bu haftaya kadar 3-4 kilo aldım yine bu yemeye iyi..

canım ben de çok iştahlı değilim hatta bir hamile için baya az bile yiyorum... kusmadım da hiç... buna rağmen 4kg aldım. bünyeden bünyeye değişiyor gebelik... benim kasık ağrımdan başka gebelik belirtim yok. hamile olduğumu bile anlayamıyorum bu yüzden. o sancı da sanki adet olacakmışım gibi.

ama iştahsız da olsam zorla peynir, meyve vb. yiyorum. sen de ye.

benim de iştahım yok canım, ben de diyorum ne olacak böyle canım pek bişey istemiyor, ya bebek iyi büyümezse diye endişeleniyorum...bende 3,5- 4 kilo ALDIM.

canım ben de çok iştahlı değilim hatta bir hamile için baya az bile yiyorum... kusmadım da hiç... buna rağmen 4kg aldım. bünyeden bünyeye değişiyor gebelik... benim kasık ağrımdan başka gebelik belirtim yok. hamile olduğumu bile anlayamıyorum bu yüzden. o sancı da sanki adet olacakmışım gibi.

Aa turamit merhaba, sayende keşifledim burayı çok iyi oldu. Yeri gelmişken sana teşekkür etmeliyim, teşekkürler canım:) Kaprisli bir hamile olacağımı düşünüyordu eşim, ee senin canın hiçbirşey çekmiyor ki diyor tam tersi oldu :) Ben de srf oğlum için yiyip içiyorum yoksa bıraksalar sanki hiç yemek yemicem gibi..

selam kızlar ben hala ölüyorum diş ağrısından buraya gittim bişey yapmadı ama 4 6. Aylarda tedavi olurmş
gecmıs olsn cnm allh acıl sıfa versın bnmde 20lik dısım cıkıo cektırıo arada bı banada
kızlar benden başka cinsiyet öğrenmeyenler de varmış.. Biz sona kalanlar kız annesi miyiz ki acep? Ben de cinsiyet öğrenmeyi umursamıyordum ama herkes öğrendikçe, akrabalar da cinsiyet sordukça meraklandım haftaya bir daha gidip baktırabilirim....

bende ogrenmdm hala gec ogrennce kız dıolar ama hyrlısı merakla beklıyorum bende

bende öyle duydum.. geç öğrenirsen kız diye

işte o tahminlere göre de belli değil ki kız mı erkek mi...karnım yassı kız, bulantım yok erkek, geç oldu kız,free bhcg erkek.... :))) hiç ipucu vermiyo benim bıdık yaa

öğrenirsin canım, ben daha 13. haftada öğrendim ama çok kaptırmadım kendimi çünkü çok minik ve doğru olmama ihtimali var, 2 nisanda randevum var eğer tekrar erkek derse bu sefer daha kesin gözle bakacağım.Geçen bir bebek mağazasına bir kadın geldi neredeyse doğuracak yani o kadar kocaman karnı, aldıklarını getirmiş değiştirmeye, bizim bebeğin cinsiyeti değişti diyor :))) böyle şeyler oluyormuş o yüzden çok kaptırmamak lazım :)))))))))

ben de işte dayanamadım bi tulum aldım :) o da yeşil.. artık beyaz, yeşil, mor... ... be zaten 6ay sonrası kıyafetlerini almayı düşünmüyorum henüz.

benim de iştahım yok canım, ben de diyorum ne olacak böyle canım pek bişey istemiyor, ya bebek iyi büyümezse diye endişeleniyorum...bende 3,5- 4 kilo ALDIM.

Benim gibiler varmış :) Bizim gibi bu aylarda 3-4 kilo alanlar böyle devam ederlerse genelde 12 kiloyla tamamlayabiliyormuş hamileliklerini.. 25-30 kilo alan arkadaşlarım var benim ilk gebelikten sonra hemen veriliyormuş zaten kilo. Yarım saat emzirmek 500 kalori :)

Buarada hiç korkma bebeğim besinsiz kalır diye ben korkup baya araştırıp, soruşturdum bebek hiç besinsiz kalmıyormuş, en kötü depondan yiyor. Tabi bu anne için hiç iyi birşey değil ama yine allahın mucizesi işte..

Benim gibiler varmış :) Bizim gibi bu aylarda 3-4 kilo alanlar böyle devam ederlerse genelde 12 kiloyla tamamlayabiliyormuş hamileliklerini.. 25-30 kilo alan arkadaşlarım var benim ilk gebelikten sonra hemen veriliyormuş zaten kilo. Yarım saat emzirmek 500 kalori :)

Buarada hiç korkma bebeğim besinsiz kalır diye ben korkup baya araştırıp, soruşturdum bebek hiç besinsiz kalmıyormuş, en kötü depondan yiyor. Tabi bu anne için hiç iyi birşey değil ama yine allahın mucizesi işte..
millet alır ben veriyorum 3 kilo verdim 4 ayda normaldede versem böyle :9:

bende senın gıbıyım arkadasım yaaa kasık agrılarım olmasa bı de karnımın sıslıgı hamıle oldugumu hıc anlamıycam..fakat benım ne ıstahı kesıldı ne tıksındım buna ragmen hıc kılo almadım...

KIZLAR YIEN MAŞLLH SIZE:nazar::nazar: BENDE HIC YIYEMYRM HAMILE KLMDN 49 KILOYDM HALADA OLEYM HIC ALAMYRM KILO GERCI BISIDE YEMIYRMKI KORKYRM BEBGIM GELISMICEK DIE:(((

iştahsız kızlar hiç endişelenmeyin :)) benim bir tanıdığım sırf karpuz yiyebildi gebe iken.... sadece karpuz yiyerek 3.5kg kız doğurdu :)) çocuk alacak besin bulamayınca, annesinin dişini söker gene alır.. derler... o kız 14kg almıştı gebelikte 10kgsi hala duruyor....

çok yemenin de faydası yok ... vücudumuz kendi belirliyor zaten neye ihtiyacımız olduğunu... meyvemizi, peynirimizi ihmal etmeyelim yeter... kontrole gittiğimizde bebeklerimiz iyi çıkıyor şükür... son aylarda asıl en çok kg alır bebek. o zaman az ise kilosu müdahele ediliyor zaten.

Back
X