• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benim gibiler varmış :) Bizim gibi bu aylarda 3-4 kilo alanlar böyle devam ederlerse genelde 12 kiloyla tamamlayabiliyormuş hamileliklerini.. 25-30 kilo alan arkadaşlarım var benim ilk gebelikten sonra hemen veriliyormuş zaten kilo. Yarım saat emzirmek 500 kalori :)

Buarada hiç korkma bebeğim besinsiz kalır diye ben korkup baya araştırıp, soruşturdum bebek hiç besinsiz kalmıyormuş, en kötü depondan yiyor. Tabi bu anne için hiç iyi birşey değil ama yine allahın mucizesi işte..

İNSAN buradan konuşup paylaştıkça rahatlıyor, herkes değişik birşeyler bulup, öğrenip araştırıyor ve birbirimize ışık tutuyoruz çok güzel gerçekten, inşallah hepimiz sağlıklı bebişler getiririz dünyaya, hep beraber birbirimize destek olarak.

bende senın gıbıyım arkadasım yaaa kasık agrılarım olmasa bı de karnımın sıslıgı hamıle oldugumu hıc anlamıycam..fakat benım ne ıstahı kesıldı ne tıksındım buna ragmen hıc kılo almadım...

benim göbüş resimlerime baksana albümde :))) 4kg aldım maşallah bana

sağol cnm bizim bura küçük ilgilenmiyolar eşim öğlen gelsinde bergamaya götrsün iyi değilmiş tedavi olmadan durmak

çok geçmiş olsun, bence de tedavi olman gerekir bir şekilde biraz araştır internetten de sor soruştur, bir çaresini bulursun, iyi bir doktor bulursun inş.

Benim gibiler varmış :) Bizim gibi bu aylarda 3-4 kilo alanlar böyle devam ederlerse genelde 12 kiloyla tamamlayabiliyormuş hamileliklerini.. 25-30 kilo alan arkadaşlarım var benim ilk gebelikten sonra hemen veriliyormuş zaten kilo. Yarım saat emzirmek 500 kalori :)

Buarada hiç korkma bebeğim besinsiz kalır diye ben korkup baya araştırıp, soruşturdum bebek hiç besinsiz kalmıyormuş, en kötü depondan yiyor. Tabi bu anne için hiç iyi birşey değil ama yine allahın mucizesi işte..

canım o da bünyeye bağlı. hamilelikte vücut ayarlıyor. şimdi bakıyorsun kadın 8kg almış gebelikte... ama zaten kilolu.. emzirirken sırtta ve kalçada yağ gerek vücuda... kadında zaten var.. 8kg dediğin bebek ve suyu vb...

ben 51kg idim... şimdiden 55kgyim yani benim zaten 8kg ile tamamlayamayacağım bir gerçekti... 10-12 ile tamamlayabilirim ben de inşallah...

merhaba arkadaşlar rüyalarımda dogum yapmaya başladım hadi hayırlısı:)

hay maşallahhhhh yaaa çok güzell büyümüş minikkk:))) bayıldım

Oğluşuma ciciler aldım kızlar haftasonu :) İnşallah cinsiyeti değişmez, kesin erkek dedi ama o kadar çok şeyEki Görüntüle 376253 duyuyorum ki..
çok güzellerrr annesiii güle güle kullansın yakışıklın inş.

bende de çok tüylenme oldu, acaba tüyleri almak bir zarar verir mi?

ben aldırıyorum canım sirle bütün hepsi değil ama tüy kısımlaırnı şimdiye kadar hep aldırdım

yaaa şu yaz bir gelse de yaz meyveleri çıksa, şu sıra hiç doğru düzgün meyve yok ne yiyeceğiz? elma, armut vs. hiç sevmiyorum, e portakal mandalinanın da zamanı geçti, yazın meyveleri çok güzel....çıksınlar artıkkkkk.

merhaba arkadaşlar rüyalarımda dogum yapmaya başladım hadi hayırlısı:)

bende :) bazen kötü rüya oluyor... ama normalmiş. ister istemez evham yapıyoruz o da yansıyor... ben bir kere 1kg çocuk doğurdumu gördüm ne ağladım ...

Ben de albümümü güncelledim kızlar, göbek bebek aşk maşk ne ararsan var :))

bakıyorum hemen :)))

yaaa şu yaz bir gelse de yaz meyveleri çıksa, şu sıra hiç doğru düzgün meyve yok ne yiyeceğiz? elma, armut vs. hiç sevmiyorum, e portakal mandalinanın da zamanı geçti, yazın meyveleri çok güzel....çıksınlar artıkkkkk.

elma armut sevmiyorum bende yaz meyelerini dört gözle bekliyoruuum :52:

Back
X