• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

İİİyim canımmmm,yemek yedim mayıştım
geçmişi takip edeym dedim ama çok zooooooorrrrrrrr

hiçç etme :) ben saldım gitti. geldiğim yerden itibaren okuyorum artık kulaklarımı çınlatan varsa da hiç haberim yok :) zaten önemli gelişmelrr olunca illa haberdar ediliriz. anchusa da uçaktadır şu anda.[/QUOTE]

zaten takip edemiyrm:1::1::1::1::1::1::1:

aa olabilir doğru söylüyorsun bu ara çok ders çalışıyorum belki ondan da olabilir !! ama göğüslerden olabilir valla afferrin kız :))) aklıma gelmiyodu... :46:

ee ama ders çalışıyorsan o da etkiler... habire önüne bak.. ya ben tüm gün omuzdan asmalı çanta taksam ağrıyor:) iyi bir duş al, dik durmaya çalış. geçer inşallah.

ee ama ders çalışıyorsan o da etkiler... habire önüne bak.. ya ben tüm gün omuzdan asmalı çanta taksam ağrıyor:) iyi bir duş al, dik durmaya çalış. geçer inşallah.

inşallah kalkim bilgisayarın başından da uzanip bakalım öptüm iyi sohbetler herkesee iyi bakın bebişlere :nazar:

selam güzel hamişler !! ensem 2 gündür çook ağrıyor kafamı kaldırıp yukarı doğru bakamıyorum ağrısı üstünüzden uzak başıma vuruyor bunun hamilelikle bir alakası olabilir mi sanki kuyruk sokumumdan bir damar kasılıyor var mı bunun gibi şikayet benzerliği olan merak ettim !!!

cANIM BENİM SADECE KUYRUK SOKUMUMDA ARADA SIRADA AĞRIM OLUYOOO

ohhsefan olsun :)) magnezyuma başladım canım. 4gündür falan kullanıyorum bakalım işe yarar inşallah.

inş işe yarar canım da sende yürürsün rahat rahat :nazar::nazar:

kızlar hamile pijama mi da göstermedi ya püf eşimde pc neyse artık. Şimdi dilse ile kardeşi için bohçalari açacağız ne giyer ne giymey diye gelen var mi :)

secin bakalım ana kız prensin esyalarını ama resim isterim

merhaba kızlar :) iyi akşamlar.. ben doğum hakkında biraz fikrinizi almak istedim :49: sezeryanmı normal doğummu düşünüyorsunuz ? benim hala aklımı kurcalıyor epudrual düşünüyorum ama ondanda korkuyorum.. :50: sizde aynı durumdamısınız?? fikirlerinizi paylaşırsanız çook sewincem :34: şimdiden teşekkürler..

merhaba kızlar :) iyi akşamlar.. ben doğum hakkında biraz fikrinizi almak istedim :49: sezeryanmı normal doğummu düşünüyorsunuz ? benim hala aklımı kurcalıyor epudrual düşünüyorum ama ondanda korkuyorum.. :50: sizde aynı durumdamısınız?? fikirlerinizi paylaşırsanız çook sewincem :34: şimdiden teşekkürler..

sorun yoksa normal.. ama daha erken canım. korkutma kendini. hayırlısı. son ay karar veririz.

Arkadaşlar merhaba bede sıksık giremiyorum hem kpss hem ev hem iş bide bebiş zaman kalmıyor valla. Benim cinsiyeti belli olan annelere bir sorum var. Şu ye tatlıyı .ıkar atlıyı muhabbeti yanlış çıkan varmı? Ben zaten çikolatayı severdm artık dahada düştm. Yokmu kız bebiş bekleyipte tatlıya çok düşen.

Canım benim prensesim olucak ve tam bi tatlı manyağı oldummmmmm
bende öğrenmeden önce sanırım erkek olucak diydm ama KIZMIŞŞŞ:46::46::46::46::46::46::46::46:
aNNEMDE bana hamileyken çok tatlı yemişşşşş

canım bende açıkçası erken olduğunu düşünüyrm
tabiki tercihim normal doğumdan yana ama gidişat neyi gösterir bilememmm
en iyisi bazı şeyleri zamana bırakmakkk:16::16::16::16:

Kızlar dudaklarım o kadar çok çatladı kiiii
ağzımı açsam neredeyse kanıyacakk
ruj ve lipstick süremiyrm kimyasallar yüzünden ne yapcammm pekiii:44::44::44::44::44:

ben lipstick kullanıyorum cok kötü oluyor :27:

Canım ya ben rujuda yiyiyrm, lipsticğide
ama kimyasal ya korkuyrm bebişe zarar verir diyeeeeeeeee

Merhabaaa kızlar

Biz geldik :emir_bebek:

hoşgeldinnizzzzzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu arada biliyomusun senin bebişle benim doğum günü aynı olcak gibi görünüyor.. :34:

canım valla ben 30 ağustostan önce pırtlatcak gibiyimmm
biraz önde gidiymş benim bebiş
bide kızzz ayın 20sini beklerse çok iiiiii valaaaa

Canım ya ben rujuda yiyiyrm, lipsticğide
ama kimyasal ya korkuyrm bebişe zarar verir diyeeeeeeeee

hoşgeldinnizzzzzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım valla ben 30 ağustostan önce pırtlatcak gibiyimmm
biraz önde gidiymş benim bebiş
bide kızzz ayın 20sini beklerse çok iiiiii valaaaa

yememeye özen göster canım kabuk olmasından daha iyidir

selam kuzular ben geri geldim elbiseleri seçtik ama o kadar çok ki ancak bir küçük bohçada ki giysileri yatağa dizdi0doldu çok o kadarı çektim onlar bıle o kadar çok ki seçilmiyor artık idare edin. Valla çorap patik eldiven şapka önlük alt bana minderi 4 battaniye ya say say bitmiyor ne çok varmış geçen baktım ama bu kadar incelememistim. Ama ışte ise yarar az var. Neyse artık sıkı bir alışveriş beni bekliyor.

Benim dudaklarımda acayip kuruyor, birşeyler sürmezsem de rahat edemiyorum, baya gergin oluyor çünkü

Back
X