• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ya canım işte evim sobalı ya onu düşünüyorum kara kara...

Yani oda yapmak istiyorum odasında yatamıcak, eee oturma odasında soba olacak bizim yatıp kalkmamız nasıl olacak falan filan...

Yani hepsi bir düzene girer elbet ama işte düşünüyorum nasıl olacak nasıl becericem falan diye, çalışıyorum da bir yandan bla bla bla yani

herşeye çare var. Bebegin olduğu odaya elektrikli soba ufo tarzı birşey alsan yeter

cnm en uygunu lcw hakikaten uygun ama siz zayıf oldugunuz icin bence 7. aya kadar sadece bol kıyafetler size yeter bile. diger markalar biraz pahalı mesela ben gecn normal bir kot elbise sordum diz boyunda 112 tl dediler e gebe magazasında. bende 3-4 ay giyilecek seylere o kadar para vermeye gerek yok

doğru söylüyorsun bikaç ay için yazık.ama bide şöyle düşünmek var bu hamilelik çok yaşanan bişey değil bu benim ilk hamileliğim.ikinciyi allah kısmet edermi etmezmi bilmem.bahçıvan hamilelik hep hayalimdi.onu bari giyiniyim hevesim kalmasın.annemde almış geçen kot hamilelik ama elbise modelinde.bende bahçıvan alırsam yeter.zaten evdeyim.

benim cocuk odam cok kücük ya 2.5 a 2.5 minicik bir oda tabi bi de kapı acılma payını koyarsak daracık kalıyor. esimle cok düsündük kapıyı dısa acılır hale getirsek ya da sürgülü yaptırsak falan diye ama ustalar cok düzgün olmaz dediler. ama ben 6. aydan sonra ayırmayı düsünüyorum. cevremdeki cogu kişi o sekilde yaptı ve bebekler düzenini buldu ama ayırmayanlar sürekli yatak odasında beraber yatmak zorunda kaldı ben de bunu istemiyorum bakalım artık.

hamilelik fiyatları çok yüksek tatlım ne yazıkki bir pantolon 90 120 arası bir bluz 25 45 arası oluyor elbise desen 40 80 arası falan. Salopet için ebru maternity e bak orada var. Eğer uygun fiyatlı şeyler düşünüyorsan Benden tavsiye lcw bak. Ve göğüs altından bollasan elbise bluz tercih Et normal alacaksan.

teşekkür ederim canım.hamilelik bakılacak adres belli oldu.lcw ye bakıyım.geçen CA ya baktım uçmuşlar.

benim cocuk odam cok kücük ya 2.5 a 2.5 minicik bir oda tabi bi de kapı acılma payını koyarsak daracık kalıyor. esimle cok düsündük kapıyı dısa acılır hale getirsek ya da sürgülü yaptırsak falan diye ama ustalar cok düzgün olmaz dediler. ama ben 6. aydan sonra ayırmayı düsünüyorum. cevremdeki cogu kişi o sekilde yaptı ve bebekler düzenini buldu ama ayırmayanlar sürekli yatak odasında beraber yatmak zorunda kaldı ben de bunu istemiyorum bakalım artık.

kesinlikle odasını ayırmak en mantıklısı.üzülme oda dar diye sizde kibar eşyalar seçersiniz.açık renkte yaparsan ferah geniş gözükür.

doğru söylüyorsun bikaç ay için yazık.ama bide şöyle düşünmek var bu hamilelik çok yaşanan bişey değil bu benim ilk hamileliğim.ikinciyi allah kısmet edermi etmezmi bilmem.bahçıvan hamilelik hep hayalimdi.onu bari giyiniyim hevesim kalmasın.annemde almış geçen kot hamilelik ama elbise modelinde.bende bahçıvan alırsam yeter.zaten evdeyim.

sana katılıyorum hamilelik sürekli yaşadığımız şey değil ben valla aldim dilse de de bunda da hevesimi almak istiyorum. Salopet bende alacağım yoksa içimde kalır dilse de bulamadım şimdi buldum alacağım. Zaten yaz geliyor e kendi bluzlerim elbiselerimi giyeceğim ama terleyecegim vs sık değiştireceğiz o yüzden bir miktar da hamilelik aldim. Paslasa Paslasa giyeceğim

ben de evdeyim onun icin cok fazla kıyafet düsünmüyorum. ya ben cok mu hevessizim acaba ilk cocugum ve 1 yıl olmadı die kendimi yıprattım durdum. simdi de hiç dogru düzgün bisey almak istemiyorum. bebek alısverisini bile 6. aydan sonra yapıcam diyorum. ihtiyacının fazlasını almam diyorum. neler oluyor bana :)

ya oda bence ayrılmalı hani tavsiye edilen o. Ben 4. Ayı dolunca dilseyi koydum odasına çok rahatım valla. Ikinci de öyle olacak.

ben de evdeyim onun icin cok fazla kıyafet düsünmüyorum. ya ben cok mu hevessizim acaba ilk cocugum ve 1 yıl olmadı die kendimi yıprattım durdum. simdi de hiç dogru düzgün bisey almak istemiyorum. bebek alısverisini bile 6. aydan sonra yapıcam diyorum. ihtiyacının fazlasını almam diyorum. neler oluyor bana :)

bence hiç yıpratma kendini.şu dünyada yaşanacak en güzel duyguyu çok geçmeden yaşayacaksın.hem evladının yaşı sana nekadar yakın olursa o kadar iyi.bi doğur kucağına al ozaman yaşayacağın mutluluk hiçbişeye değişilmez.hamileliğe gelince ben alıcam birsürü foto çektireceğim sonrada bebişim büyüyünce ona göstereceğim.bence biran önce hevesini topla hamileliği kaç defa yaşıyacağız ki ayrıca bak çoğumuzun 4.ayı bitti günler çabucak geçiyor.geçen günlerde geri gelmiyor.

masaltuna alışveriş zamanı gelsin biz seninle alışverişe gidelim ben seni moda sokarim tamam mi :1:

olur olur :) sanırım ihtiyacım var buna. bana hersey fazlalık geliyor sadece gerekli olanlar olsun yeter diyorum nedense

Sen bebeği hisset eminim değişecek :) ama benle bir gün geçiş eminim benim gibi dört dönersin. Ben şu durum da bıle alacaklarımin listesini çıkardim ya.

aaa ama erken söylenen gerçek olmuyor çoğu zaman hayırlı olsun.kız evlat iyidir hayırlı olsun tatlım ya. E senin bir tane de evde vardı di mi yanlış mi hatırlıyorum ?

Canım teşekkür ederim. Yok canım benim ilk bebegim olacak insallah..Hayırlısıyla gelsin de..Kızı erkeği mühim degil..

hayırlı olsun canım prensesin sana kaç haftalıkken erkek dediler erkenmiydi

Canım bana bir ay önce dediler erkek olabilir diye.Zaten ihtimal olarak söyemişti doktor.Büyük ihtimalle erkek demişti.Erken tahminlerin yanılma payı yüksek oluyormus zaten..

Canım teşekkür ederim. Yok canım benim ilk bebegim olacak insallah..Hayırlısıyla gelsin de..Kızı erkeği mühim degil..

Canım bana bir ay önce dediler erkek olabilir diye.Zaten ihtimal olarak söyemişti doktor.Büyük ihtimalle erkek demişti.Erken tahminlerin yanılma payı yüksek oluyormus zaten..

hayırlı olsun canım kızın. Bu arada pardon ya karıştırdım kusura bakma. Ilk evlatta değil devamında da kızın erkeğin bir önemi yok hayırlı Sağlıkli evlatlar olsunlar yeter.

iyi akşamlar bayanlar, ben dün kontrole gittim, 13+3 günlük hamileyim, dr cinsiyetini öğrenmek için bi hayli uğraştı ama göremedim dedi, pek kımıldamadı bizim ufaklık ve önünde kordon varmış. Ama eve gelince farkettim, bana verdiği ultrason görüntülerinin ekinde ölçülerini yazan bir liste var, o listede cinsiyeti için "kız" yazıyor. Acaba bu öylesine daha önceden bir başkası için dr. un seçtiği bir bilgi mi, yoksa ultrason otomatik olarak ona da mı bakıyor. Bilgisi olan var mı?

Slm herkeze buarada lynne tbrkler oglustan kiza donus oldu hayirli olsun saglikla kucagina al cnm yrn drkontr var 12 haftalikken ikili testte erkek dendi yuzdesini sorma demisti yrn kesinlescek heyecanliyim bitane prensesim olmasina ragmen

Back
X