• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın azure,

korktuğun, etrafında dile getiremediğin hatta kendine bile ifade edemediğin bi durum olabilir... Takıntın kaygıların vb.. Gelecekle ilgili..hatta değişen ve büyüyen vücudunla ilgili. Sebebi her ne ise herşeyin çok güzel olacağını düşünmelisin.. Havalar da güzelleşti..Kendini dışarı at.. Düşünerek uyuma mesela kabusların en önemli sebebi :))

Ben kazayla hamile kaldım ve bebek istemiyordum..İlk öğrendiğim hafta depresyondaydım..Sonra alıştım bu fikre :)) o dönem saçma sapan rüyalar gördüm mesela

İçini ve zihnini ferah tut

GÜNAYDIN KIZLAR

BENDE SENN GBYDM ILK ZAMNLR sironaa PEK ALISAMDM ISTEMEMSTIM HEP GECE RUYAMDA BIRILERI GELIP KARNIMDAN ALIODU BEBEGIMI KABUSLAR GORUYRDM AMA COK SUKUR ARTIK GECTI.BENDE GECE COK UYANIYRM BUGECE UYANDIM 3,25 TE COK SIKIŞMISIM WC YE GTTIM YATTIM COK ACIKMISIM MIDEM BULANIODU BISILER YEDIM AMA KESMEDI SUREKLI MUTFAGA GIT GEL SIKILDIM:))EN SONUNDA HEPSINI TOPLADIM ODAMA GETIRDIM YERKEN UYUYA KALMISIM AMA SAATTE BAYA GEC OLMUSTU UYANAMDM SABH ISE GEC KALDIM:))))

Bu ara ben de çok kabus görüyorum ... Korkup sıçrıyorum hatta... Sağdan sola ani dönüşlerde sancı girecek endişesiyle yatıyorum ben ona bağlıyorum

bu ara ben de çok kabus görüyorum ... Korkup sıçrıyorum hatta... Sağdan sola ani dönüşlerde sancı girecek endişesiyle yatıyorum ben ona bağlıyorum

aslında nekadar dusunmesekte bılıncaltımızda kotu bısı olur korkusu var belkıde ondan ole oluo gecelrı.

günaydııın :))) ooh kızlar yürüyüşler yapılmaya devam ediyor ben 2 gün yaptım 3. gün pes ettim sevmiyorum oyle tek basıma yürümeyi. buralarda deniz kenarı da yokki :(((

günaydın kızlar....
masaltuna denizi ne yapacaksın yaaa yürü işte... inşallah ilerde deniz kenarında yürüyüş yapacağın günlerde gelir:38:
ben göbüşüm albümüne koydum bebek elbiselerini.... belki kızdır diye kız şeylerini de koydum :32::32:
ilgilenenelere duyurulur ancak pijamam üstümde olduğu için onu sonra koyacağım :52:

DOYURDUK CANIM AMABENIMKI BUGUN DOYMAK BILMIO VALLA:nazar::nazar:

Bebisimi doyurdum sonrasında 1 saat yürüyüşümüzü yaptık sahilde dinledik ve simdi evimize geldik dinleniyoruz :)

Oh oh ne güzel.. Benim pek iştahım yok zorla yemek yiyorum hatta aldığım 4 kilonun 2 buçuğa düştüğünü fark ettim bu sabah:( 54 kilodan 58'e, 58'den tekrar 56,5 e indim:) Bir kase sütlü cornflakes, 2 yumurta, 1 avuç ceviz yedim. Umarım yeterlidir şimdilik..

Oh oh ne güzel.. Benim pek iştahım yok zorla yemek yiyorum hatta aldığım 4 kilonun 2 buçuğa düştüğünü fark ettim bu sabah:( 54 kilodan 58'e, 58'den tekrar 56,5 e indim:) Bir kase sütlü cornflakes, 2 yumurta, 1 avuç ceviz yedim. Umarım yeterlidir şimdilik..

kilo olayını hıc soemym ben hep yerımde sayıyıorum yedıklerm nere gıdıo anlmyrm.yarasın bebişine annesi :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

canım kilo vermiş olman mümkün değil :) artık stesekte veremeyiz.... o hamileliğin ilk aylarında olan ödemler su toplama vs oluyor hatta bağırsaklarda biriken gizli gazlar vs.... hepimizde bir kilo değişimi oldu.... mesela ben 4 kilo verdim ve artık yeni yeni almaya başlayacağım... :16:

günaydın kızlar....
masaltuna denizi ne yapacaksın yaaa yürü işte... inşallah ilerde deniz kenarında yürüyüş yapacağın günlerde gelir:38:
ben göbüşüm albümüne koydum bebek elbiselerini.... belki kızdır diye kız şeylerini de koydum :32::32:
ilgilenenelere duyurulur ancak pijamam üstümde olduğu için onu sonra koyacağım :52:

günaydın cnm :49::49:

kilo olayını hıc soemym ben hep yerımde sayıyıorum yedıklerm nere gıdıo anlmyrm.yarasın bebişine annesi :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

biz şimdi yiyoruz e vücudumz bir süre kustuğumuz yiyemediğimiz dönemde ( 2 ay) harcadığı şeyleri depolara geri doldurmaya çalışıyor e bebeğe de gidiyor bizede enerji oluyor e bir kısmınıda yakıyoruz haliyle bu denge güzel olursa kilo alımı olmuyor :34: umarım açıklayabilmişimdir....

biz şimdi yiyoruz e vücudumz bir süre kustuğumuz yiyemediğimiz dönemde ( 2 ay) harcadığı şeyleri depolara geri doldurmaya çalışıyor e bebeğe de gidiyor bizede enerji oluyor e bir kısmınıda yakıyoruz haliyle bu denge güzel olursa kilo alımı olmuyor :34: umarım açıklayabilmişimdir....

acıklayıcı oldu ozmn bu sevndrıcı bısı benm ıcın cok kılo olmycm ozmn:)))gercı bebk ııı olsunda alsakta verırım ılerde yetrkı bende ıstah olsunnn

canım kilo vermiş olman mümkün değil :) artık stesekte veremeyiz.... o hamileliğin ilk aylarında olan ödemler su toplama vs oluyor hatta bağırsaklarda biriken gizli gazlar vs.... hepimizde bir kilo değişimi oldu.... mesela ben 4 kilo verdim ve artık yeni yeni almaya başlayacağım... :16:

Ben de sabah şaşırdım canım, hamilelik ne tuhaf birşeymiş kilo verdiğime üzüleceğim aklımın ucundan geçmezdi. Ancak dediğin gibi gaz, ödem vs. bunlar değişkenliğin en büyük sebeplerinden.. Gelsin iştah gelsin :) Oo sen de çok formda başlamışsın ikinci hamileliğine.. Bu gösteriyor ki biz 20-25 kilo alanlardan olmayacağız. Benim birebir tanıdığım bir kaç arkadaşım 20-25 civarı aldılar, nasıl becerdiler bilmiyorum ama o da çok yahu..

Ben de sabah şaşırdım canım, hamilelik ne tuhaf birşeymiş kilo verdiğime üzüleceğim aklımın ucundan geçmezdi. Ancak dediğin gibi gaz, ödem vs. bunlar değişkenliğin en büyük sebeplerinden.. Gelsin iştah gelsin :) Oo sen de çok formda başlamışsın ikinci hamileliğine.. Bu gösteriyor ki biz 20-25 kilo alanlardan olmayacağız. Benim birebir tanıdığım bir kaç arkadaşım 20-25 civarı aldılar, nasıl becerdiler bilmiyorum ama o da çok yahu..

en basiti sen aldığın kilolları kendine almayacaksın zaten sadece küçük bir kısmını.... mesela 3 3.5 kilo bebek + 1 kilo içinde olduğu su + kesenin rahmin ağırlığı + e vajina dudaklar büyüyor+ vs vs vs hepsini yazamayacağım zaten onlar rahat 6 7 8 kilo yapıyor kadından kadına.... bak ben 9 kilo aldım 7 si doğumda gitti..... ve ben doğumdan sonra neyim varsa içine giriyordum :) bu işler böyle.... elbette kilo alacağız ama bebk için..... önemli olan kendimize çok kilo almamak anlatabildimmi:32:

Günaydın güzel eylül anneleri, günümüz güzel geçsin inşallah.

Benim aklıma takılan bişey var size sorayım şimdi bir bebk odası hazırlayacağız, yatağı dolabı vs. işte, ama bebek o odada ne zaman kendi başına yatmaya başlayacak fikri olan var mı özellikle 2. hamileliği olanlar tecrübelidir. yatak odamıza yanımıza bir minik beşik mi alacağız ne düşünüyorsunuz bu konuda, o beşik sonra ne olacak :)

kızlar herkese slmmmmmmmmm bizde yaptık kahvaltımızı bebişle şimdi.bu saatte kahvaltımı olurmuş demeyin erken kalktığımda komada hasta oluyorum bulantı kusma ishal çarpıntı ateş basması.bu da nasıl bişeyse benim bebiş erken kalkmayı sevmiyor.bende mecbur uyuyorum.neyse cinsiyetimizi öğrenmeye saatler kaldı.randevumuz 17.15 te.dua edin kızlar bizim bıdık göstersin cinsiyetini:)

Günaydın güzel eylül anneleri, günümüz güzel geçsin inşallah.

Benim aklıma takılan bişey var size sorayım şimdi bir bebk odası hazırlayacağız, yatağı dolabı vs. işte, ama bebek o odada ne zaman kendi başına yatmaya başlayacak fikri olan var mı özellikle 2. hamileliği olanlar tecrübelidir. yatak odamıza yanımıza bir minik beşik mi alacağız ne düşünüyorsunuz bu konuda, o beşik sonra ne olacak :)

alternatiflerrr
1 istersen küçük bir beşik al, 4 6 ay odanda yatır sonra odasına al beşiğide odasına aksesuar olarak koy kalsın :)
2 istersen bbek karyolası al sallanan modellerden, hatta büyüyen modellerden, 4 6 ay yatır koy odasına zaten mobilyası odasında durur böylece yeni bir şey almana agerek kalmaz....
3 istersen ilk 1 yıl yanında yatır bebek karyolası ya park yatak ile....
hepsi senin tercihin...

Back
X