- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
slm kızlar ;
geçmişi çok fazla okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla çoğunuz mutlusunuz , sağlıklısınız sevindim sizin adınıza.
e_motion biraz üzülmüş sanırım , umarım buna sebep olan şey neyse hemen geçer gider.
bize gelince ; kanamamız tam bitti derken pazar günü yine aynı şekilde kanama geçirdim. p.tesi sabah hemen doktorumuza gittik, çok şükür yine yaşama tutunmuş bebeğim, parmağını emiyodu. bu kanamaların sebebi olarak, damarlarımın çok hassas olduğunu ve muhtemelen rahmim hızla büyüdüğü için , rahim ağzında bir damarda çatlama olduğunu ,kanamanında bu damardan geldiğini söyledi doktorum. ama tabi buda sadece bir tahmin, net olarak bilinemiyor sebebi.tuvalete gitmek haricinde kalkmamamı söyledi, oturmak bile yasak.eğer yine kanama olursa hemen gel dedi, şimdiye kadarki kanamalarda bebeğe birşey olmaması bundan sonrada olmayacağı anlamına gelmiyormuş. şimdi her sabah eşim güvercin besler gibi başucuma yiyeceklerimi, suyumu koyup işe gidiyor, öğle arasında gelip tazeliyor, artık hayalde kuramıyoruz bebeğimizle ilgili.eğer birşey olursa sonradan daha çok üzülmemek için yokmuş gibi davranıyoruz.ilk zamanlar daha çok üzülüyodum ama artık kendimide bebeğimide tamamen Allaha bıraktım,ben elimden geleni yapıyorum takdir Allahın.sizleri üzmek asla istemem , sadece sağlıkla gözlerimizi açtığımız her sabah için şükretmeyi unutmayalım, ben herşeye rağmen bunu yapıyorum.
dualarımız sen ve bebişinle canım cok güçlü bir bebek masalllah

evet güzelim çok haklısın hepimiz becerikliyiz :))) bak ben iki iş yapıyorum iki dönüyorum foruma cevap yazıyorum, bi çamaşır seriyorum dönüp cvp yazıyorum, bi yer siliyorum dönüp cvp yazıyorum hahhahahhah valla aştım kendimi hele bebk olunca bakalım nasıl olacak.
bende cok fena alıstım yer sil aaa kızlar bişey yazdımı bulasıgı dolduruyorum deterjanı koymuyorum ki sayfalar ilermemesin diye