• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

masallahhh..ıkıncı bebekde daha erken hıssedılebılıyormus..sahsen ben hıc bısı hıssetmıyorum:)
ben hissediyorum süper bir şey ya onlar da olmasa bu kkadar kolay adapte olamazdım bu bebğe..... erkenden hissettirdi dilseyi geç hissetmiştim ama tam haftasını hatırlamıyorum ben.....

hadı yaaa....dun banada erkek gıbı dedı pıpı gorunuyor dedı ammaaaaaaaaaaaaa

ya işte biz gördük eşim gördü dr gösterdi ama biri değil 3 üde yani.... ama benim küçük kızım kız olduğunu söyleyince... ben dr a olmaz erkek dedim 3 dr da erkek dedi yanılıyor olabilir misniz dedim o da valla ben gördüğümü söylüyorum deyip kestirdi ve vajinasımı dudaklarımı artık neyi biilmiyorum şişmiş ve erkek görüntüsü veriyormuş açıklamayı böyle yaptı o asistan dr.... ama kimse innamadı bu açıklamaya herkes inatla erkek bekledi bir tek ben kız dedim... zaten de kız isityorudm:52:

slm kızlar, şifayı kaptım vallah....inşallah bebişime bişey olmaz, ben bir şekilde atlatırım allahın izniyle.....allahtan çok öksürmüyorum...arada hapşiriyorum o kada.....çok dikkat edin kendinize kızlar, benim gibi işk güneşte hemen dondurmaları
götürmeyin :2:

slm kızlar, şifayı kaptım vallah....inşallah bebişime bişey olmaz, ben bir şekilde atlatırım allahın izniyle.....allahtan çok öksürmüyorum...arada hapşiriyorum o kada.....çok dikkat edin kendinize kızlar, benim gibi işk güneşte hemen dondurmaları

ahh canım geçmiş olsun..... ya hamilelkte bağışıklık sistemimiz biraz zayıflıyor o yüzden daha fazla dikkat etmek gerek inaşallah çabuk atlatırsın..... kendine dikkat et annesi... merak etme birşey olmaz bebişine.... bende alerjiler var mayısta başlarım hapşurmaya tıksırmaya dilse de zıp zıp oynamıştı katnımda buda oynar.... :52::52::52:

bana 6 ay bboyunca 3 farklı dr erkek dedi hattaaaa pipiyide gördük :D ama kız doğurdum buna ne dersin...

neeeee !!!!!!!!!! :)))))) ay ciddi olamazsın ya..kız olacağı ne zaman kesinleşti ya da kesinleştimi doğumakadarr

çok gecmıs olsun cnm.atlatırsın ıns.hemencecık

ahh canım geçmiş olsun..... ya hamilelkte bağışıklık sistemimiz biraz zayıflıyor o yüzden daha fazla dikkat etmek gerek inaşallah çabuk atlatırsın..... kendine dikkat et annesi... merak etme birşey olmaz bebişine.... bende alerjiler var mayısta başlarım hapşurmaya tıksırmaya dilse de zıp zıp oynamıştı katnımda buda oynar.... :52::52::52:

çok saol canım benim, pzar günü hava güzeldi diye aldandık sonra akşam üstüne doğru üşüdüm biraz bir de dondurma yedim ertesi gün boğazlarım ağrıyordu, yutkunurken.....hemen doktora gittim ilerlemeden önlemimi aldım..........boğazdım ve kulağımdan sonra şimdi burnum akıyor sadece inşallah çabucak atlatırım....senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu bu arada, geçmişi okumadım belki yazmışsındır????

neeeee !!!!!!!!!! :)))))) ay ciddi olamazsın ya..kız olacağı ne zaman kesinleşti ya da kesinleştimi doğumakadarr

ksinleşmedi işte druma gittim kız diyorlar dedim baktı baktı ve erkek görünüyor dedi hiç emin olmadık tabiki gerçi ben hep kız hissedyiordum inatla kız doğuracağım diyordum ama erkek dedikçe dr lar kabullenmiştim ama kız dedikleri anda ben kabullendim valla.... eşim dahil herkes de bir şüphe vardı....

çok saol canım benim, pzar günü hava güzeldi diye aldandık sonra akşam üstüne doğru üşüdüm biraz bir de dondurma yedim ertesi gün boğazlarım ağrıyordu, yutkunurken.....hemen doktora gittim ilerlemeden önlemimi aldım..........boğazdım ve kulağımdan sonra şimdi burnum akıyor sadece inşallah çabucak atlatırım....senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu bu arada, geçmişi okumadım belki yazmışsındır????

erkekmiş bakalım değişir mi bilmiyorum malum sütten dilim yandı :) :) sen kendine dikkat et ve bida böle hatalar yapma.....:38:

ksinleşmedi işte druma gittim kız diyorlar dedim baktı baktı ve erkek görünüyor dedi hiç emin olmadık tabiki gerçi ben hep kız hissedyiordum inatla kız doğuracağım diyordum ama erkek dedikçe dr lar kabullenmiştim ama kız dedikleri anda ben kabullendim valla.... eşim dahil herkes de bir şüphe vardı....

NEYE INANACAGımı sasırdım pesss

bu aralar canım çok kalorili bir abur cubur çekiyor ... dayanamadım ve yedim dibini görene kadar hem de... daha çekmez inşallah... bebeğe hiç faydası yok boşa dünyanın kalorisi... ne olduğunu demiyom canınız çekmesin diye. ama arada böle şeyler yesek olur dimi kızlar?

bu aralar canım çok kalorili bir abur cubur çekiyor ... dayanamadım ve yedim dibini görene kadar hem de... daha çekmez inşallah... bebeğe hiç faydası yok boşa dünyanın kalorisi... ne olduğunu demiyom canınız çekmesin diye. ama arada böle şeyler yesek olur dimi kızlar?

yeeeeeeeeeeeeeeee:27::27::27::27: bendeee kaç kez kaçamak yaptım valla:49::49: afiyet olsun bana :52::52:

ne kadar ''arada ' olduğuna bağlı dicem... :)) kontrolü bırakmasan iyi olurr..atıştırmalıkların ve abur cuburun da sağlıklısı olabilir fırınlanmış az tuzlu krakerler wassa'ları falan dene :))

Merhaba anneciker ve bebecikleri :)
Bugün idar yolları enfeksiyonumun 4. günü. Sancılarım biraz daha hafifledi. En azından evde yamuk yumuk yürümüyorum. :)
Antibiyotik kullanmak hoşuma gitmiyor ama bebeğin en az şekilde etkilenmesi için hastalığın çok çabuk geçmesi gerekir. Bu yüzden ilaçları kullanıyorum işte. Kocacım da bana çok iyi bakıyor sağolsun. Yattığım yere taşıyor yemeklerimi, ilaçlarımı.

Bugün Gülben'in programında Suna Dumakaya vardı. Hamileler için çatlak oluşumunu önleyici yağ tarifi verdi. Ben sanırım bu yağı uygulayacağım. Gürüntüsü de çok çekici oldu yani :)
500gr susam yağı
Bir tutam gül yaprağı
3 çubuk tarçın
Bir tutam karanfil
Bunlar cam bir kavanoza koyulup biraz karıştırılacak ve güneş gören bir yerde bekletilecek. İsterseniz süzün istersenz bu şekilde kullanın dedi.
Oluşan çatlaklara iyi gelmiyor ama. Sadece çatlak oluşumunu engelliyormuş.

bir de kızlar biliyorsunuz ben kokoşumdum ama bu aralar hiç süslenesim yok.. paspalım bir de kendimi hasıl çirkin hisediyorum bir kaç gündür sanki yüzümün gözümün şekli bile değişti gibi... hamileliktendir bu da değil mi? kalkayım süsleneyim diyorum kendimi iyi göreyim ama üşeniyorum...

ay bende yağlanıp duruyorum dilsede hiiç sürmedim ve bir tane çizgim bile yok karnım hiç doğum yapmışa benzemiyor zaten bazı kişiler inamıyor benim doğum yaptığıma.... şimdi acaba boşuna mı vıcık vıcık oluyorum diyorum.... ama sizler sürüyorum falan deyince belki çatlarım diye başladım bnede

erkekmiş bakalım değişir mi bilmiyorum malum sütten dilim yandı :) :) sen kendine dikkat et ve bida böle hatalar yapma.....:38:

ay ne güzel inşallah erkektir, bir kızın bir oğlun olur ne güzel.......daha da yapmazsın.....oh bitirmiş olursun erkenden çocuk işini...:46:

cok geçmiş olsun canım
ben de 2 hafta önce yedim bu hafta sonuda dustan sonra balkonda oturdum günes var diye ben suan bogaz ve bas agrısı cekiyorum

ne kadar ''arada ' olduğuna bağlı dicem... :)) kontrolü bırakmasan iyi olurr..atıştırmalıkların ve abur cuburun da sağlıklısı olabilir fırınlanmış az tuzlu krakerler wassa'ları falan dene :))

arada oluyor. baya sağlıksız ve kalorili bir şeydi doyurucu özelliği de yok :) eşime alma daha dedim. görünce dayanamıyorum. daha canım çekmez inşallah.

Back
X