• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Zaten ultrason acilir acilmaz annem gordu pipiyi snr drsoyledi ben yatiyorum aybukede bacagima sariliyo dr bisi yapicak diye 4 sene oncede seni burdan goruyorduk diyo bebek gayet iyiymis tam 17+0 mis

yavrum demiştir ne yapıyorlar anneme 1 hafta önden mi gidiyor :nazar::nazar:

Slm herkeze dr dan geldik ultrs girmeden babam cikolta aldi yiyemedim hemen girdim drum aleti karnima koydugu an benim pasam bas ustu durmusacmis bacaklarini oda bizi bekliyo gosterimde kurtulayim malzemelerime bakin der gibi bogachan geliyo

aybükem oğluşun hayırlı olsun canım bende şimdi geldim doktordan.ben ultrasona girmeden önce çikolata yedim keşke yemeseydim.ultrasonda saniye durmadı yerinde bide kordonunu almış iki bacak arasına.doktor kesin bişey söyleyemedi ama yüzde atmış kız dedi.birde işiniz zor bununla çok yaramaz dedi.üçlü taramamızıda yaptırdık haftaya belli olacak.ayrıntılı ultrason randevumuzuda aldık 1 ay sonraya.

Evet cnm aman saglikli olsunlarda onden geri farketmez kocis inanmadi dra verdim drda gozunaydin oglun oldu deyip kahkayi basti buarada 3 lu test te yaptirdi cumartesi sonucunu alicam

inş sonuclarında temiz cıkar canım bende bidahaki ay kesin ögrenirim inş cinsiyeti

Ben yeni geldim ama dilsenin yemek muhabbetlerinin arasina kaynadim:3: o yuzden her buldugum yere yaziyorum:) hatirlanmak adina:))

Hoşgeldinnnnn

Tskler teyzesi benim pasam edepsiz biraz bacaklari acik vaziyette bdkliyodu bizi

Edepsizzzzzzz:1::1::1::1::1::1::1: yerim ben onuuuuu,ne güzel annesini fazla merakta bırakmamış açmış göstermiş sonnoktayı koymuş paşaaaa
bizimde bi önceki randevuda %80 kız demişti
ertesi hafta tekrar gidicez cinsiyet için kızımla konuşuyrm:Annecim bacaklarını aç hiç utanma tamam mı ben ,baban ve doktor teyzen olucak sadece demiştimm
eşekk bi gittik yaymış kendiniii oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh açmış minik bacaklarını dr. güldü ve bu sefer %100 kız dedi güldüüü

bizim yaramazlar annelerini çoooooooooook seviyoooooo yaaaaaaaaaaaaa:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar bende şimdi geldim ultrasonda tam göstermedi çok yaramazmış saniye durmadı kordonunuda almış iki bacak arasına bırakmıyor.ama doktor yüzde 60 kız diyor haftaya tekrar bakıcak.ama ben hep erkek bekliyordum.kız ismi hiç düşünmedim.güzel kız ismi önerilerinizi bekliyorum

aybükem oğluşun hayırlı olsun canım bende şimdi geldim doktordan.ben ultrasona girmeden önce çikolata yedim keşke yemeseydim.ultrasonda saniye durmadı yerinde bide kordonunu almış iki bacak arasına.doktor kesin bişey söyleyemedi ama yüzde atmış kız dedi.birde işiniz zor bununla çok yaramaz dedi.üçlü taramamızıda yaptırdık haftaya belli olacak.ayrıntılı ultrason randevumuzuda aldık 1 ay sonraya.

Seninde hyrli olsun ben iyiki yememisim benimki hazir bekliyodu zaten edepsiz oglusum benimde ayrintili nisan sonugibiolur cmartesi test sonucum icin ariycam ayrintiliyii baska yere yonlendiriyo randevu alim erkenden adam cok dolu oluyor

Hoşgeldinnnnn

Edepsizzzzzzz:1::1::1::1::1::1::1: yerim ben onuuuuu,ne güzel annesini fazla merakta bırakmamış açmış göstermiş sonnoktayı koymuş paşaaaa
bizimde bi önceki randevuda %80 kız demişti
ertesi hafta tekrar gidicez cinsiyet için kızımla konuşuyrm:Annecim bacaklarını aç hiç utanma tamam mı ben ,baban ve doktor teyzen olucak sadece demiştimm
eşekk bi gittik yaymış kendiniii oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh açmış minik bacaklarını dr. güldü ve bu sefer %100 kız dedi güldüüü

bizim yaramazlar annelerini çoooooooooook seviyoooooo yaaaaaaaaaaaaa:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kocaman masaallah prensese :nazar::nazar: dinlemiş annesini
bana da emin değilim ama kıza benziyor dedi herhangi bir % vermedi bizde suan ece diye seviyoruz bende öle tembihleyim bari :9::9:

kızlar bende şimdi geldim ultrasonda tam göstermedi çok yaramazmış saniye durmadı kordonunuda almış iki bacak arasına bırakmıyor.ama doktor yüzde 60 kız diyor haftaya tekrar bakıcak.ama ben hep erkek bekliyordum.kız ismi hiç düşünmedim.güzel kız ismi önerilerinizi bekliyorum

saglıkla gelsin senin prensesin de canım ben deniz ismini cok seviyorum ama babamız ece diyor

ay canımmm benimmm güldürdü beniiii senin kızzzzz:1::1::1::1::1::1::1::1::1: çok tatlı yaaaaaaaa
umarım 3lü testinizde sorunsuz çıkarrrr

bende kız ismi bekliyrm canımm şöööölleeeee güzellerindennn:1::1::1::1::1:

Cnm kiz olsaydi aybuke ye uygun olsun diye anlamida ayni aysima koyacaktim ilsu ilayda tuana aybüke :)

Sanirim kizlar daha utangac olup kapatiyolar bacaklarini erkekler de masallah yigidin mali meydanda olur misali:))
Bu arada ticker yapamadim ama hamilelik haftami yazdim bakalim olmus mu

evet şu isim sorunu kız olsaydı adı hazırdı ama erkek cıktı bizimki önerilere acıgım kızım olsaydı adını ADEN verecektim kuranda geçmesine özen gösteriyorum aden kuranda geçiyor

Cin takvimi tuttu bfhcg tuttu ama eksi cekti cnm hep erkek oluyo agustosta dis gebelik gecirmistim erkekti giden bebeg
imi allahim bana geri gonderdi

Kızlarrr koca bebeğimle (eşim), karnımdaki micik bebeğimi doyurdum geldim :) Geçmişi de okudum ne güzel kaynatmışsınız..
Cinsiyetini öğrenenler var hayırlı uğurlu olsun diyorum güzel eylül annelerine..

Back
X