• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ellerin ne güzl dediler ertesi gün parmağım koptu benim :( diktiler....
gözlerin ne güzel dediler gözlerim iltihaplandı.....
nasıl yürüyorsun bu kadar topuklu ile ne güzel dediler ayağımı burktum günlerce ayağa kalkamadım....
kaynanam birgün dilseyi taşıyorum dikkat et çocuğa düşersin dedi topuklu giyiyorum diye bir baktım kaynanam yok arkada düşmüş yere çamura hemde :D :52:

ayy iyi olmuş ona :))

ayy iyi olmuş ona :))

ben o an kötü niyetle birşey düşünmedim ama allah yaptı valla kış günü düştü çamurun içine.... zaten dilseyi hala ben kucağıma alınca aman dikkat et.... ben liseden beri topuklu giymişim düz ayakkabı ile daha çok takılırım :D ama işte..... valla yüzüne karşı güldüm tutamadım kendimi .......... ne gündü beeeeeeeeeee

ıns canım bende pztsı yaptırcam hayırlısıyla .. bende yenı katıldımm ısmım şükriye mennun oldum
hoşgeldin cnm

insallah cnm ben aldım sonucumu rahatım cok sükür darısı basına

Amin ii dilekrnz için teşekkür ederm hepinize hepimz her zaman hayırlı sonuçlar alırız inş..
Lohusa takımı da var dimi valize koymak için bakalım nasıl bişi alıcaz ...

nereye gittiniz kızlar...... ay gene kendi kendime konuşuyorum:9:

kızlar bişey sorucammm
LCW dan hamile pantalonu alıp kullanan var mı
sanki ben kumaşını beğenmedm birazzzz
2 yıkamada yamulcakmış gibiii,yoksa yanılıymuymm.........
yorumlarınızı beklyrmm
bizm burda o mağzadan başka seçeneğimde yokta.......

kızlar bişey sorucammm
yorumlarınızı beklyrmm

ben bir tane aldım güzel ya öyle kötü değil kız..... benim gerçek hamile pantolonumda var yani gidip kazık yiyerek aldığım ondan pekte farkı yk blki kalite farkı vardır ama solma yamulma yok..... gerçi yamulsa nolack yamuk yumuk giycez..... :52::52::52::52::52:

kızlar bişey sorucammm
yorumlarınızı beklyrmm

ben iki tane aldım ama ikisi de jean kumaş. yıkanmadı daha hiç. zaten 1ini 1 kere giydim daha o kadar. biraz bol kalıp ama memnun kaldım giydiğimde, rahattı.

kızlar bişey sorucammm
yorumlarınızı beklyrmm

aman cnm ya olsun fiyatlar diger hamile magazalarına göre 3te biri en azından eskitirsen yenisini alırsın. çok kaliteli kumastan olup 150 tl verip 3 ay giyip kaldıracaksın aynı hesap

yorumlar için teşekkürler kızlarrrr
bende bitane jean istiyrm
ama daha çok okulda giyebilmek için kumaşş
iii bari memnınsanız bende alıymmm

aman cnm ya olsun fiyatlar diger hamile magazalarına göre 3te biri en azından eskitirsen yenisini alırsın. çok kaliteli kumastan olup 150 tl verip 3 ay giyip kaldıracaksın aynı hesap

e bende öyleisde var bak gene yeni aldım.... ya beğendiysen al yani.... ama lcw kalitesi kötü değil ya..... dilseye ordan da çok şey alırım ben beğendikçe..... hiç bozulmaz....

bende pantolon giymek istiyorum ama kendime yakıstırmadıgım icin hep elbise giyiyorum

elbiseyi bende çok severim ama pantolonda.... ama hep dar giyerim..... bol pantolon hiç tarzım değil..... ama sana elbise yakışıo kızım..... ben çok cılızım bacaklarım incecik kalıo altta..... üst taraf mükmmmel ama alt taraf çiroz.....:52:

h&m de de var cok güzel uygun fiyata pantolonlar cokta rahatmıs ben daha almadım ama kuzenim cok rahat diyor

e bende öyleisde var bak gene yeni aldım.... ya beğendiysen al yani.... ama lcw kalitesi kötü değil ya..... dilseye ordan da çok şey alırım ben beğendikçe..... hiç bozulmaz....

sundan 10 sene önce ne kadar pahalıydı lcw ben kücükken özenirdim. simdi indirim sezonunda yok fiyatına satılıyor. gecen ben bakim die girdik eşime 5 tane kazak aldık sezon sonundan ve hepsi cok güzeldi. 9.90 - 12.90 dı fiyatlar. alalım da seneye seni idare etsin dedim :)))) bebek olunca kendimize cok bakamıcazz

$hmprod.webp

bu tarzz 50 tl hemde

Back
X