• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

elbiseyi bende çok severim ama pantolonda.... ama hep dar giyerim..... bol pantolon hiç tarzım değil..... ama sana elbise yakışıo kızım..... ben çok cılızım bacaklarım incecik kalıo altta..... üst taraf mükmmmel ama alt taraf çiroz.....:52:

benim de üst taraf güzel alt taraf ton ton :)))) napalım idare ediyoruz. anne tarafımın yapısının aynısıyım tamamen. bi ara liposuction a acayip kafamı takmıstım sonra hamile kalırsam cok deforme olurum dedim. eger sonra cok takılırsam yaptırıcam kararlıyım.

yok kız kotlu fotom en son ne zaman gşydigimi bile hatırlamıyorum :)) en fazla kapri giyerim o da üzerine baya uzun giyerek bu arada fotolarıma aldanmayın onlar gecmiş yıllar.
gecen sene rejimle 61 e kadar düsmüştüm ve malesef biber hapı kullanmıstım. simdi 80 kiloyum nerdeyse

sundan 10 sene önce ne kadar pahalıydı lcw ben kücükken özenirdim. simdi indirim sezonunda yok fiyatına satılıyor. gecen ben bakim die girdik eşime 5 tane kazak aldık sezon sonundan ve hepsi cok güzeldi. 9.90 - 12.90 dı fiyatlar. alalım da seneye seni idare etsin dedim :)))) bebek olunca kendimize cok bakamıcazz

doğru valla kendimize şimdi aldık aldık
bi kaç ay sonra bebeklerimiz için çalışıcazzzzzzzzzzzzz

bu arada evde yazlık bir elbisemi daha buldum bol ve rahat ama yaz icin kolsuz beyazlı icinde astar yok onu diktiriyim bir tane daha olmus oldu . ne kadar masrafsız gidiyorum ben :))

elbiseyi bende çok severim ama pantolonda.... ama hep dar giyerim..... bol pantolon hiç tarzım değil..... ama sana elbise yakışıo kızım..... ben çok cılızım bacaklarım incecik kalıo altta..... üst taraf mükmmmel ama alt taraf çiroz.....:52:

ayy aynen bacaklarım ince kısacık giiynce tatilfde çok güzel oluyor am diz üstü giyince alt bacak ince kalıyıor çizme ile de gzüel oluyor etek :)
ama yazın giyemiyorum ....

ciddi ciddi öyle.... eşim para veriyor hadi git alışveriş yap diye.... ellerimde poşetler dönüyorum bakıım dio başlıyorum dilsenin kırmızı montu yoktu dilsenin şöyle bileziği yoktu ya dar paça pantolon buldum ama çok tatlı değilmi şu çantayı çok beğendi vs vs sayıp döküyorum kendine ne aldın dio.... cevaba bak " bak bu da benim aslında ikmizin " ( iç çamaşırı alıyorum ) ay bak utandım.... ben de takı ayakkabı merakı vardır birde iç çamaşırı.... gecelik dfalan...

ben bugün 3 lümü yaptım 15 gün sonra çıkarmış :))
birazz geçç
birde seyrme gibi şeyler hissdiyorum bebek mi acaba mera ediyorum :)????

ayy aynen bacaklarım ince kısacık giiynce tatilfde çok güzel oluyor am diz üstü giyince alt bacak ince kalıyıor çizme ile de gzüel oluyor etek :)

kışın gradrobum elbise tunik dolurdur ve model model çizmem vardır... ama yazın nefret ederim e kısada giyemem çocuklu kadınım ben :52::52:

benimde yüzüm minyom,popom kocamannnnnnnnnnnn
bacakların özellikle ayakbileklrim çok inceeee
bende ç,zmeyle seviyrm eteğiiii
yazın çok çirrkin duruyooo bendeeeeeee deeeeeeeeeeeeee

$dagi-db7718-hurrem-gecelik-sabahlik-takim_buyuk.webp

işete ben,im sevdiğğm sabahlık bu tarzz loğusayken böyle giymel istiyorum tabi geceliği giymeyi düşünmüyorum yoksa tüm hastane beni konuşurr :) kızı nasıl olacak kimbilir bu kadının derlerr :))
böyle göğsümü gösterirseemmm

ama bunu sabahlığı için almak istiyorum beyaz dantelli pijama uydururum sonra
geceliğide evde giyerim açık diyee:)

yok valla allaha şükür benim heryerim orantılı.... 87 61 88 ölçülerim kızım benim :) :) gerçi hç 90 60 90 olamayacağım ama olsun :52::52:

benimde yüzüm minyom,popom kocamannnnnnnnnnnn
bacakların özellikle ayakbileklrim çok inceeee
bende ç,zmeyle seviyrm eteğiiii
yazın çok çirrkin duruyooo bendeeeeeee deeeeeeeeeeeeee

aynıyızz o zamann :)) bende minyonum

ben çok hızlı yazacam diye hep yanlış yazıyorum her işim hzlıdır zaten eşim hep kızar bana
her işin böyle diye
yanlışlarımı hoş görün bir de türkçe öğretmeni olacağım :1:

Son düzenleme:
Back
X