• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aile hekimliğinde zaten kaydım var da hamile olduğumun kaydı yok.olsada burada arıcaklarını sanmıyorum artık yarın kendim giderim.17.haftamdayım belki aşımıda gitmişken yaparlar.

17. hafta aşı için erken değil mi?
beni de 2 nisanda çağırdılar ama aşı için erken olduğunu düşünüyorum herkes 20. haftada olur diyor.

selam kızlar ben de bebeğimi hissettim sanki.
hiç tanımadığım bi his olduğundan emin olamadım ama gaz fln değildi.

dün okulda canım tatlı istedi diye bi paket tatlı bisküviyi götürdüm:9:
derste sağdan sola doğru koştu benim bebiş:52:

ya da hepsini kafamda kuruyorum, uff bi hissetsek artık

Sağlık ocaklarında bebeğin kalp atışlarını dinlerken kullandıkları alet 20. haftadan önce kalp atışlarını iletmiyrmuş
öle duydum benn

kızlar bu tetanoz aşısı konusunda dr.unuzla konuştunuz mu?
aile hekimleri herkese yapıyo ama bazı dr.lar gerek yok diyo

bende bebeğimi hissediyorum sanıyorum ama dün doktoruma sordum ''daha bir ay var hissetmene'' dedi.bozuldum valla:(
ben hissediyorum,doktor ne bilcek benim bebişimi ya hahahahahahah:)
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Tabi canım yaaa bizim içimizde tabiki biz bilecez o ne bilir kiiii
evet ya insan bozuluyooo ,hemen hissetmek istyrz yaaa

selam kızlar ben de bebeğimi hissettim sanki.
hiç tanımadığım bi his olduğundan emin olamadım ama gaz fln değildi.

dün okulda canım tatlı istedi diye bi paket tatlı bisküviyi götürdüm:9:
derste sağdan sola doğru koştu benim bebiş:52:

ya da hepsini kafamda kuruyorum, uff bi hissetsek artık
şımarıkkkkkk:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
benimkide teyzesi tatlı bişeyler yediğimde pıtpıtları artıryo sankiiii:44::44::44::44::44::44::44:

kızlar bu tetanoz aşısı konusunda dr.unuzla konuştunuz mu?
aile hekimleri herkese yapıyo ama bazı dr.lar gerek yok diyo

ben hiç konuşmadım belki de konuşma gereği duymadım ne bileymmm
ama hamilelik dönemnde 2 doz anneye doğumdan sonra bi doz bebişe vurulması gerektğini bilyrmmm
belkide dr. lar bunun takibini aile hekimliği yapıyor die hatırltmadılar bizeee

herkese selam yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum ama iş yerinde olduğumdan üye olmaya fırsat bulamamıştım.
bende hayırlısıyla eylül annesi olacağım sat tarihim 13 aralık cumartesi günü cinsiyet belli olacak.ilk hamileliğim dış gebelikti temmuz ayındaydı ve eylülde babamı kaybettim her işte bir hayır var diye düşünüyorum şimdi babmın ölüm zamanına bebeğim doğacak.1 kg aldım ama yavaş yavaş iştahım artıyor gibi 64 kg ile başladığımdan çok korkuyorum :(

bende bebeğimi hissediyorum sanıyorum ama dün doktoruma sordum ''daha bir ay var hissetmene'' dedi.bozuldum valla:(
ben hissediyorum,doktor ne bilcek benim bebişimi ya hahahahahahah:)

Doktorlar standartların dışına çıkmıyorlar işte. Ama biz hissediyoruz yani hayret bişeyy.
Ben bazen eşime diyorum ay bebek pıtpıt yaptı. O da hemen elini getriyo bekliyo yazık, ama bebek her zaman yapmıyo ki :( Babasına naz yapıyo :)

şımarıkkkkkk:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
benimkide teyzesi tatlı bişeyler yediğimde pıtpıtları artıryo sankiiii:44::44::44::44::44::44::44:

ben hiç konuşmadım belki de konuşma gereği duymadım ne bileymmm
ama hamilelik dönemnde 2 doz anneye doğumdan sonra bi doz bebişe vurulması gerektğini bilyrmmm
belkide dr. lar bunun takibini aile hekimliği yapıyor die hatırltmadılar bizeee

sen hissedersin tatlım büyümüş bebişin artık, ben de hissettim bişey ama emin olamadım işte.
aşı konusunu okumuştum bazı dr.lar artık yapılmamalı fln diyomuş, kendi dr.uma bi danışırım sonra giderim aile hekimine.

Doktorlar standartların dışına çıkmıyorlar işte. Ama biz hissediyoruz yani hayret bişeyy.
Ben bazen eşime diyorum ay bebek pıtpıt yaptı. O da hemen elini getriyo bekliyo yazık, ama bebek her zaman yapmıyo ki :( Babasına naz yapıyo :)

evet bu anlattığını bizde çok yaşıyoruz.babaya naz.bazen karınımın birtarafı dışa doğru çıkıyor.sonra pıt diye diğer tarafa geçiyor.doktor daha hissedemezsin diyor bana.e o zaman karnımda gezen ne:)

17. hafta aşı için erken değil mi?
beni de 2 nisanda çağırdılar ama aşı için erken olduğunu düşünüyorum herkes 20. haftada olur diyor.

erkenmi bilmiyorumki.o zaman kaydımı yaptırırım 20.haftada aşıya giderim.zaten hiç hevesli değilim aşı olmaya.

herkese selam yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum ama iş yerinde olduğumdan üye olmaya fırsat bulamamıştım.
bende hayırlısıyla eylül annesi olacağım sat tarihim 13 aralık cumartesi günü cinsiyet belli olacak.ilk hamileliğim dış gebelikti temmuz ayındaydı ve eylülde babamı kaybettim her işte bir hayır var diye düşünüyorum şimdi babmın ölüm zamanına bebeğim doğacak.1 kg aldım ama yavaş yavaş iştahım artıyor gibi 64 kg ile başladığımdan çok korkuyorum :(

bende 64 hamıle kaldım cnm sımdı 65 ımm .. 6 aralık benımde sat tarhıımm pztsı gunu bende cınsıyetı ogrenıcez hakkımızda hayırlısı olur ınss ..

bende 64 hamıle kaldım cnm sımdı 65 ımm .. 6 aralık benımde sat tarhıımm pztsı gunu bende cınsıyetı ogrenıcez hakkımızda hayırlısı olur ınss ..

kızlar ben 3 kilo aldım.ama benim ihtiyacım var doktor sen istediğin kadar ye kilo al dedi.49 dum 52 kilo oldum.laf aramızda biraz etlendim.bu halim eşimin çok hoşuna gitti.ama hamileliğimin ilerleyen dönemindeki aldığım kilolarda hoşuna gidecekmi bilmem hahahaha:)

Back
X