• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Falanca sitede buluşalım diye konuşmuşlar daha önce. O yüzden 3 gün ceza almışlardı. Şimdi yine isim vermeden de olsa (şeyde buluşalım gibi) deyince onlar siteden atıldı. Bazı arkadaşlar atıldı bazıları sadece ceza aldı ama tepki olsun diye kaydını sildiren de var yani.

aaa aaa iki gündür izinliydim işe gelmedim.bugün gelince geçmişide okuyamadım ama şöyle bi göz attım ve dilse işe turamitin çevrimdışı kapsama alanı dışında felan görünce neler olduğunu anlayamadım.. yaa çok üzüldüm nasıl olur böyle bişeyy:(( neden ama niye böle oldukiii ne alaka yaa net bilen varsa yazarmı lütfen çok merak ettimmm,yada kaçıncı sayfalarda bilgi bulurum ben bi göz atıyım?

canım tam sayfa veremem ama şöyle söyleyim.ben dün öğleden sonra netten çıktığımda 1851.sayfadaydı.sorun yoktu daha herşey yolundaydı.akşam geldim saat 18:30 a doğru girdiğimde herşey olmuştu.

ben 16 . haftadayım 4 -5 gündür karnımda bir dalgalanma var yatınca.. bazende seyirmeden daha kuvvetli bir vurus oluyo 3-5 kez heralde bebiş bu diyorum çünkü gaz iç tarafta olur bu karnımın dış kabuğua doğru oluyo ...biraz gıdıklanır gbi çok güzel bir duygu ..
benim kızım 5 aylıkken oynamıştı.. bu biraz erkenci

Falanca sitede buluşalım diye konuşmuşlar daha önce. O yüzden 3 gün ceza almışlardı. Şimdi yine isim vermeden de olsa (şeyde buluşalım gibi) deyince onlar siteden atıldı. Bazı arkadaşlar atıldı bazıları sadece ceza aldı ama tepki olsun diye kaydını sildiren de var yani.

canım tam sayfa veremem ama şöyle söyleyim.ben dün öğleden sonra netten çıktığımda 1851.sayfadaydı.sorun yoktu daha herşey yolundaydı.akşam geldim saat 18:30 a doğru girdiğimde herşey olmuştu.

anladıım saolun kızlar bende diyorum noluyo ya nerde bu kızlar :((( çok üzüldüm

ben 16 . haftadayım 4 -5 gündür karnımda bir dalgalanma var yatınca.. bazende seyirmeden daha kuvvetli bir vurus oluyo 3-5 kez heralde bebiş bu diyorum çünkü gaz iç tarafta olur bu karnımın dış kabuğua doğru oluyo ...biraz gıdıklanır gbi çok güzel bir duygu ..
benim kızım 5 aylıkken oynamıştı.. bu biraz erkenci

e senin ikinci bebiş olduğu için hissetmen normadir bunun cinsiyeti belli mi

arkadaslar dilse turamit ve bende ceza aldım ama cezamız bitince geri dönücez merak etmeyin hersey eskisi gibi olcak üzülmeyin siz ama forumu takip ediyorum gitmemize ceza almamıza sevinenler de olmus ve ben dün bu olaylar yasandıgında hem sizden hemde yöneticilerden özürdiledim sizi zor durumda bıraktık diye sevgiler....

yok belli değil tam olarak önümüzdeki hafta dr ye gidince kesin söyler artık bakalım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah oğlan kız neyse artık..

arkadaslar dilse turamit ve bende ceza aldım ama cezamız bitince geri dönücez merak etmeyin hersey eskisi gibi olcak üzülmeyin siz ama forumu takip ediyorum gitmemize ceza almamıza sevinenler de olmus ve ben dün bu olaylar yasandıgında hem sizden hemde yöneticilerden özürdiledim sizi zor durumda bıraktık diye sevgiler....

canım benim umarım en kısa zamanda bu ceza kalkar siz de geri gelirsiniz siz de kendinizi üzmeyin biz sizi bekliyoruz gelince eskisi gibi devam ederiz herşey yoluna girer

kızlar ben 3 kilo aldım.ama benim ihtiyacım var doktor sen istediğin kadar ye kilo al dedi.49 dum 52 kilo oldum.laf aramızda biraz etlendim.bu halim eşimin çok hoşuna gitti.ama hamileliğimin ilerleyen dönemindeki aldığım kilolarda hoşuna gidecekmi bilmem hahahaha:)
ılk 3 ay bulantı cok cektım sanırımm oyuzdende almamıs olabılırım cnm .. komsumda 54 hamıle kalmıstı 3o kg aldı :) abarttı olayı

ayy bu gün çok fena yoğunn ne bu ceza almalar bi de ona sevinmeler kilolar okuyamıyorum du bi bakiyim :)))

herkes iyidir umarımmm:nazar:

üzülme canım bende öğrenemedim daha yarın doktor randevum var inş. gösterir kendini :31:

yarınn 12:00 de ikili test sonuçlarımı yorumlatmak ve almak için doktoruma gidicem.... geçen sefer erkek muhtemelen hatta eminim dedi dr ama bakalım bu sefer ben bi kanıt bişi görmek istiyorum :) cinsiyet konusunda öyle hikayeler duydum ki yok kaç ay erkek demişler kız çıkmış yok kız diye doğuma girmiş erkek vs... :53::53:

zor zanaat bu hamilelikkk

Back
X