keyfıne düşkün olucak ozamanben nezaman gıtsem bebk hep sırt ustu baska pozısyonmu bılmıo acaba benımkı:))))hıc degısık pozısyonda gormedım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keyfıne düşkün olucak ozamanben nezaman gıtsem bebk hep sırt ustu baska pozısyonmu bılmıo acaba benımkı:))))hıc degısık pozısyonda gormedım![]()
face de de burdaki annelerin grubu açılmış. Kızlar da oraya da mı geçsek filan die konuşuolardı. Megerse yasakmış, başka yerin reklamını yapmak. Admin, bir ay önce uyardıklaını ama gene devam ettiklerini bu yüzden de 15 gün ceza aldıklarını söyledi
ewt oda zonguldak ereglılı :)) onu kım sevmez bende bayılıomm ama eşimm kızıoo söleyınce![]()
çok tatlı yaaa :)) bende kocamın yanında diyemiyorum ama çok efendi ve çok sıcakkanlı biriii..ay bu zonguldaklılar hepmi böyle :)) yerim ben hepsini.. geri dönüş olsaaaaaaaaa kalp sana geri dönmezmiiiiiii
Merhaba arkadaslar , umarım herkes iyidir dünkü olaylardan sonra Cok keyfimiz yok bizim maalesef yine de bir girip merhaba demek istedik ...
face de de burdaki annelerin grubu açılmış. kızlar da oraya da mı geçsek filan die konuşuolardı. megerse yasakmış, başka yerin reklamını yapmak. admin, bir ay önce uyardıklaını ama gene devam ettiklerini bu yüzden de 15 gün ceza aldıklarını söyledi
keyfıne düşkün olucak ozaman![]()
keyfıne düşkün olucak ozaman![]()
üsmeyin kendinizi arkaaşlarımm..herşey yoluna girer ..
dışarı çıkıca da o pozisyonda göremeyeceksin belli süre sonra :)))))))) sırt üstü yatsa daaa belimi doğrultsam diyeee![]()
Selam eylul anneleri, keyifler yerindedir insallah. Biz iyiyiz, bu saate kadar yogundum, zaman ne cabuk gecmis. Calisirken hem zaman cabuk geciyo hem de napiyo iyimi bisey oldu mu diye sacma sapan dusunceler yemiyo beni:))
Dun kontrolde bebegim bacak bacak ustune atmisti ve acmadi:) doktorum da erkek organi goremedigim icin simdilik kiz diyorum dedicok yaratici gercekten:) neyse nasilolsa her hafta bakiyoruz, bi ara bacaklarini acik da yakalariz terbiyeli bebegimi:) kendinize iyi bakin
![]()
arkadaslar dilse turamit ve bende ceza aldım ama cezamız bitince geri dönücez merak etmeyin hersey eskisi gibi olcak üzülmeyin siz ama forumu takip ediyorum gitmemize ceza almamıza sevinenler de olmus ve ben dün bu olaylar yasandıgında hem sizden hemde yöneticilerden özürdiledim sizi zor durumda bıraktık diye sevgiler....
ıns.olmaz bıdaha gelırler ya bole tadı pek yok
Selam eylul anneleri, keyifler yerindedir insallah. Biz iyiyiz, bu saate kadar yogundum, zaman ne cabuk gecmis. Calisirken hem zaman cabuk geciyo hem de napiyo iyimi bisey oldu mu diye sacma sapan dusunceler yemiyo beni:))
Dun kontrolde bebegim bacak bacak ustune atmisti ve acmadi:) doktorum da erkek organi goremedigim icin simdilik kiz diyorum dedicok yaratici gercekten:) neyse nasilolsa her hafta bakiyoruz, bi ara bacaklarini acik da yakalariz terbiyeli bebegimi:) kendinize iyi bakin
![]()
Gitmenize ben üzüldüm açıkçası. Kimsenin de sevindiğini sanmıyorum. Dünkü o moral bozukluğu ile yanlış anlaşılmalar olabilir. Çünkü çok apartopar oldu herşey. Geri dönemnizi bekliyoruz.
neden sevinsinler ki?. bu da nerden çıktı?