• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu arada bir şey soracağım bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
bana doktorum 3lü test yapmacağız 4lü test yapacağız dedi.farkeden birşey varmı ?
sizler ne yaptınız ? birde fiyatları ne kadar acaba?

bu arada bir şey soracağım bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
bana doktorum 3lü test yapmacağız 4lü test yapacağız dedi.farkeden birşey varmı ?
sizler ne yaptınız ? birde fiyatları ne kadar acaba?

benım 3 lu yapıcak pztsı cnmm devlet hastanesınde para alınmıyor ozele gıtmedıgım ıcın bılmıyorum :nazar:

selam arkadaşlar;
2 haftadır işe başladığım için foruma giremedim.zamanım olmadı.umarım herkes iyidir.kim bilir neler değişmiştir 2 haftada.

konular o kadar ilerlemişki okumaya çalıştım ama yakalayamadım bir türlü.Neyse siz ve bebişler iyi olsunda gerisi önemli değil.
Yeni işin hayırlı olsun. Kendini yormamaya dikkat et..

merhaba kızlar.. ben 13. haftada kontrole gittim ve doktora ne zaman cinsiyetini öğreniriz dedim. o da hemen şimdi dedi. bi 20 dakikalık incelemeden sonra büyük ihtimalle kız diyebildi sadece. :10: ne kadar doğru bilmiyorum ama zaten istiyodum kızımın olmasını :1: yani benimki 13. haftada belli oldu gibi.. darısı tüm öğrenecek anne adaylarının başına :49: :34:

Gözün aydın canımmmm
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benım 3 lu yapıcak pztsı cnmm devlet hastanesınde para alınmıyor ozele gıtmedıgım ıcın bılmıyorum :nazar:

Sen bana bebeğinin doğacağı günü ve son adet tarihini ver ben sana bi tane ticker hazırlayayım. Bu da yanlış olmuş çünkü :)

selam arkadaşlar;
2 haftadır işe başladığım için foruma giremedim.zamanım olmadı.umarım herkes iyidir.kim bilir neler değişmiştir 2 haftada.

konular o kadar ilerlemişki okumaya çalıştım ama yakalayamadım bir türlü.Neyse siz ve bebişler iyi olsunda gerisi önemli değil.
Yeni işin hayırlı olsun. Kendini yormamaya dikkat et..

saolasın ama yeni değil düşük tehlikesinden dolayı 3,5 aydır yatıyordum yeni başladım. öğretmenim yorulmamak ve bağırmamak eldemi bilmem :)

üzülme canım daha öğrenemeyen çok.ben dün gittim öğrenmeye ama bizim bıdık yerinde durmadı ki bakalım.okadar hareketliydiki doktor şaşırdı.kordonunuda bacaklarının arasına almış.kıpır kıpırdı.doktor ''%60 kız ama haftaya tekrar bakalım'' dedi.tam öğrenemedim yani.ama şunu anladımki çok yaramaz bir bebeğim olacak.doktor ''allah yardımcınız olsun''dedi.

yaa kızlar banada kız dedi ama çok incelemeden ben herşeyi görürdüm ben neyi nerde görmeden kız dedi kesin de demedi bana hep yanılmış olabilir gibi geliyo e bide itiraf edelim babayla biz bi kızımız bar bidde oğluşumuz olsun dioduk

Selam eylul anneleri, keyifler yerindedir insallah. Biz iyiyiz, bu saate kadar yogundum, zaman ne cabuk gecmis. Calisirken hem zaman cabuk geciyo hem de napiyo iyimi bisey oldu mu diye sacma sapan dusunceler yemiyo beni:))
Dun kontrolde bebegim bacak bacak ustune atmisti ve acmadi:) doktorum da erkek organi goremedigim icin simdilik kiz diyorum dedi:3: cok yaratici gercekten:) neyse nasilolsa her hafta bakiyoruz, bi ara bacaklarini acik da yakalariz terbiyeli bebegimi:) kendinize iyi bakin:nazar:

:) doktorda garipmiş gerçekten:) her hafta gitmene şaştım açıkcası benim eski dr um 3 hafta sonra gittim die beni azarladı,bende ona gitmeyi bıraktım, zararlıymıştaaa vs.

anladım..ben bı gecmısı okuyayım o zaman

kaç saattir geçmişte takıldım ama kayda değer mesajlar bulamadım canımm:( ama çoook üzüldüm bende,alıştık şurda birbirimize yoklukları çok belliiiiiii

:) doktorda garipmiş gerçekten:) her hafta gitmene şaştım açıkcası benim eski dr um 3 hafta sonra gittim die beni azarladı,bende ona gitmeyi bıraktım, zararlıymıştaaa vs.

kaç saattir geçmişte takıldım ama kayda değer mesajlar bulamadım canımm:( ama çoook üzüldüm bende,alıştık şurda birbirimize yoklukları çok belliiiiiii

valla hulya dun aksam beraberdık 18:30 a kadar ben farklı bı durum goremedım sadece aralarında sakalasıyorlardı...ondan sonrasını da sımdı okudum fılızın bı yazısına denk geldım ama bu bence ceza gerektırecek bısı deılll..cok yazık omus cunku bu arakdaslarımız topıgın en yogun katılımcılarıydı sıtenın bu kadar prım yapmsına da cok katkıları olmustu...benım cok yakınlarımdı ben cok ama ck uzuldummm ona donene kadar cok aktıf olmayacagım bende....yalnız bızım topıgınde arkadaslarımıza sahıp cıkması lazım keske orta yol bulanabılseymıs

hay allahım..:) dr un açıklamasına bittim...görmedim deyip kapatsaydı daha elzem olurduu

yaa kızlar banada kız dedi ama çok incelemeden ben herşeyi görürdüm ben neyi nerde görmeden kız dedi kesin de demedi bana hep yanılmış olabilir gibi geliyo e bide itiraf edelim babayla biz bi kızımız bar bidde oğluşumuz olsun dioduk

ıns gonlune göre olur cnm hayırlısıyla benımde bebısı kıza benzettı ama hıc cınsıyete bakmadı sırtustu yaıyodu cınsıytı sordum dha erken ama ben kıza benzettım dedı:)))garipppp

herkes kendine çok iyi baaksın.ben kaçıyorum..oççakalınnnnn... üsmeyin kendinizi..arkkaaaşlarımız geri gelir inşallah...d,lseeeeeeeeeee

Bugün ebru maternity'nin inteernet sitesinden pantolon sipariş verecektim. 15TL yazıyordu. Sepete ekldeim işte. Ödeme yapacağım zaman 29,90'a çıkarmışlar. Tamam o da pahalı değil ama çocuk kandırıyorlar sanki.

valla hulya dun aksam beraberdık 18:30 a kadar ben farklı bı durum goremedım sadece aralarında sakalasıyorlardı...ondan sonrasını da sımdı okudum fılızın bı yazısına denk geldım ama bu bence ceza gerektırecek bısı deılll..cok yazık omus cunku bu arakdaslarımız topıgın en yogun katılımcılarıydı sıtenın bu kadar prım yapmsına da cok katkıları olmustu...benım cok yakınlarımdı ben cok ama ck uzuldummm ona donene kadar cok aktıf olmayacagım bende....yalnız bızım topıgınde arkadaslarımıza sahıp cıkması lazım keske orta yol bulanabılseymıs

kesinlikle bende çook üzüldüm ya inanmıyorum gerçekten bu kadar büyütülcek bişey yokmuşta site yönetimi biraz fazla büyütmüş gibi geldi banada:( kızlar yokken tadı kaçmış resmen topiğin..tamam herkes katılımcı herkes muhabbette ama topiğin neşesi kaçmış:( bugün geçmişi irdelemekten anlamaya çalışmaktan yoruldum valla ya.. bence tekrar dönmeliler aramıza ama hiç zannetmiyorummm:(( çok üzüldümm yaaaaaaaaaaaa

Back
X