• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim giysi, deneyimim çok fazladır mesleğim icabı.. Yani bana olmayan bir pantolonun nerelerden hata verebileceğini, ne kadar kötü görünebileceğini ve nasıl düzeltilebileceğini bilirim. Ama hamile pantolonunda bunu kurgulayamıyorum henüz o yüzden sordum. belki bir iki tane giysem çözeceğim:1:

Sen şaslısın. Giysiler hakkında tecrübelisin. Hamile giyiminde ben de bilgisizim :)

Arkadaşlar bugün kızkardeşimle konuştum. O da bebek düşünmeye başlamış. Kan tahlilinde TSH 9 çıkmış. BEyinsiz doktor da senin çocuğun olmaz, olsa da zihinsel engelli olur demiş. Sabahtan beri ağlıyor. Korkma dedim bişey olmaz. Hap ile dengeleniyor THS ama çok üzgün. Bu kadar ciddi mi yaa? Yüksek TSH ile hamile kalan yok mu?

Arkadaşlar bugün kızkardeşimle konuştum. O da bebek düşünmeye başlamış. Kan tahlilinde TSH 9 çıkmış. BEyinsiz doktor da senin çocuğun olmaz, olsa da zihinsel engelli olur demiş. Sabahtan beri ağlıyor. Korkma dedim bişey olmaz. Hap ile dengeleniyor THS ama çok üzgün. Bu kadar ciddi mi yaa? Yüksek TSH ile hamile kalan yok mu?
mutlaka bı tedavısı vardır doktorlarda pat dıe soluolar bence baska bı doktora gıtsın :43:

Suan annemdeyim haftasonu eve gecicem ceker koyarim citcitli body 10 tane kisa kollu aldim 5 tand uzun kollu dahada alicm citcitli bodyler cok gidiyor 62 aldim cogunu 56 (0 2)ay 62 (0 3) ay cekme payi yada bebegin rahat etmesi bakimindan 62 ideal

Şimdi cahilce olacak ama o çıtçıtlı bodylerim üzerine ne giydiriyoruz:)

Kızlar ben inanılmaz şiştim.Sanki 7-8 aylık hamile gibiyim. 3 haftaadır eşim de izinli olunca...Yemek olayıını abarttık biraz..Dogumdan sonra nasıl verilecek bu kilolar bilmlyorumm.:43:

Kızlar ben inanılmaz şiştim.Sanki 7-8 aylık hamile gibiyim. 3 haftaadır eşim de izinli olunca...Yemek olayıını abarttık biraz..Dogumdan sonra nasıl verilecek bu kilolar bilmlyorumm.:43:

bebegmız saglıklı olsunda verırıs cnm sıkma sen canını bebegını dusun :nazar::emir_bebek:

ya kızlar ben hiç rahat uyuyamıyorum artık,sağa dönüyom olmuyo sola dönüyom olmuyo,alışamadım bir türlü netcez :9:

eşime de senin bu oğlun rahatına pek düşkün diyorum,o oğlum diyip duruyo o yüzden,ben daha da güzelleşmişim hamile olunca demek ki oğlanmış öyle diyo :1: hala öğrenemedik biz yaa :31:

Benim de görümcem sen çok güzelleştin senin oğlun olacak dedi. Doktor kız dedi ama desemde kabul etmiyo. Göreceksin bak diyo :)

Fazla kilo mu aldın gaz mı var. Gaz şişkinliği sabaha geçer de fazla kilo doğumdan sonra artık :)

iyi geceler annişler..
kimsecikler yok.:26:
ceza olayından mı böyle oldu yaa,, ne olur herkes geri dönsün.
cezalar 15 gün müymüş çok uzun, 1-2 gün olsaydı bari:14:

Bugün öğrenciler dersiöde doğumgünü partisi yapmak istediler son 5dk mum üfleyeceğiz diye. Yaşasın pasta dedim içimden hemen kabul ettim. Masamda bi güzel üflediler sonra aldılar arka sıraya yediler. İnsan bi sorar hocam yermisiniz diye. Muhabbete gelince ay bebek ne tatlııı yapmayı biliyolar :)
Ben de hemen kocişten pasta istedim.

Bu arada cezalı arkadaşlar geri dönmeyecekler. Bazıları cezalı olmasa da tepki olsun diye kayıtlarını kendileri sildiler.
Biz burada paylaşımımıza devam ediyoruz. Keşke böyle olmasaydı ama onlar da hamile ve duygusallar işte :)

Bugün öğrenciler dersiöde doğumgünü partisi yapmak istediler son 5dk mum üfleyeceğiz diye. Yaşasın pasta dedim içimden hemen kabul ettim. Masamda bi güzel üflediler sonra aldılar arka sıraya yediler. İnsan bi sorar hocam yermisiniz diye. Muhabbete gelince ay bebek ne tatlııı yapmayı biliyolar :)
Ben de hemen kocişten pasta istedim.

Bu arada cezalı arkadaşlar geri dönmeyecekler. Bazıları cezalı olmasa da tepki olsun diye kayıtlarını kendileri sildiler.
Biz burada paylaşımımıza devam ediyoruz. Keşke böyle olmasaydı ama onlar da hamile ve duygusallar işte :)

kaçıncı sınıf öğrencilerin, ayıp etmişler:1:

herkesin kendi kararı ne diyelim, kişisel düşünmeseler iyiydi, forumda her topicte oluyo böyle cezalar.
ben dönsünler isterim yine de

kaçıncı sınıf öğrencilerin, ayıp etmişler:1:

herkesin kendi kararı ne diyelim, kişisel düşünmeseler iyiydi, forumda her topicte oluyo böyle cezalar.
ben dönsünler isterim yine de

Liseliler 10.sınıf. Kocaman kızlar.

Son düzenleme:

Merhaba canım, kardeşine söyle korkacak hiçbirşey yok. benim de hamilelik öncesi 9 çıkmıştı. hatta şöyle diyebilirim gebelik öncesi farkettiği için çok şanslı!! bazı insan farketmeden hamile kalıyor. TSH tiroit hormonlarını tetikleyen bir hormon. yani TSH yüksekse tiroit az çalışıyor demek oluyor. önemli olan T3,T4 değerleri. bu değerler az olunca çocuk tiroit hormonu alamıyor, çocuğa zarar veren de bu. kardeşine doktor doğru söylemiş yüksek TSH da risk çok fazla ama bu TSH gerçekten çok yükseklerde geçerli mesela 20-30 gibi olunca. yapması gereken şey endokrin doktoruna görünmek ve TSH düzelene dek hamile kalmamak. kullanacağı ilaçlar zaten çok düşük dozajda ve çok minikler. ayrıca da gebelikte de rahatça kullanılabilen güvenli bir ilaç. ilaçlarını düzenli kullandıkça endokrin hekimine ayda bir 6 haftada bir muayene olup kan testlerini ihmal etmezse hiçbir şey olmaz. içiniz rahat olsun ben şimdi 16 haftalık hamileyim. önemli olan TSH 2,5 altında tutmak. hatta benimki şu an 3,8 e falan çıktı ama ilaçlarımı düzenli kullanıyorum. nihayetinde çocuğun tiroite ihtiyacı var ve vücudum bunu az üretiyor ben de bunu dışarıdan ilaçla alıyorum. kardeşin boş yere göz yaşı dökmesin :2:

Back
X