• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

şaka bir yana ben tabiki laf olsun diye söylüyorum, ne fal bakarım, ne bu konularda bilgelik yaparım:) Ben hamile kalmadan önce de bebeğim, çocuğum dedim mi o kız oluyordu, isimler, ona alınacaklar falan saçlarına takılacak tokalar, kariyer planları... herşey, sanki başka bir alternatif yokmuş gibi erkek bebek aklıma bile gelmiyorudu. Ama hamile kalınca hala kızı çok istememe rağmen erkek olduğunu anlamıştım. Nasıl olduğunu anlatamam, içim buruluyordu hatta erkeksin galiba diye ilk zamanlar ama şimdi öyle hissetmiyorum tabi ki. Belki sizinde içinizden bir cinsiyet geçiyordur, bir dinleyin bakalım.....

aynenn birebir aynı:) hep kızla ilgilidir hayallerim ama hamileliğimi öğrendikten sonra erkek olacağını çok çok kuvvetli bir şekilde hissediyorum( daha belli değil cinsiyeti).
Hatta hep erkek gibi konuşuyoruz eşimle:) ama gerçekten en önemlisi sağlıklı olması.hep bunun için dua ediyorum. Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin:16:

benimde içimden çoook kız olsun istememem rağmen erkek olucak kesin die geçiyodu,rüyalarımda erkek gördüm ama çok şükürki kızım olucak inş.:)

Dün kampüsün içinde bir kız çocuğu dolanıyordu 5 -6 yaşlarında.. Üzerinde de dizlerine kadar robadan ve çok güzel motiflerle işlenmiş volanlı el örgüsü hırka vardı. eşime söyledim baksana ne kadar yakışmış ne güzel hırka dedim... O da anlamadı tabi yap sende dedi.. Erkek bebeğe yakışmazdı tabi onu anlattım bir süre:) Keşke fotoğrafını çekseydim, siz kız annelerine verirdim.. Kızdım kendime şimdi...

bu arada erkek bebek anneleri yok mu orjinal paylaşımlarınız... Mesela Camilla nın süper kahraman kostümleri hiç aklıma gelmemişti iyi fikir oldu... Bunun gibi alma, dikme, örme her türlü fikirleri paylaşalım mı lütfeeennnn....

Dün kampüsün içinde bir kız çocuğu dolanıyordu 5 -6 yaşlarında.. Üzerinde de dizlerine kadar robadan ve çok güzel motiflerle işlenmiş volanlı el örgüsü hırka vardı. eşime söyledim baksana ne kadar yakışmış ne güzel hırka dedim... O da anlamadı tabi yap sende dedi.. Erkek bebeğe yakışmazdı tabi onu anlattım bir süre:) Keşke fotoğrafını çekseydim, siz kız annelerine verirdim.. Kızdım kendime şimdi...

bu arada erkek bebek anneleri yok mu orjinal paylaşımlarınız... Mesela Camilla nın süper kahraman kostümleri hiç aklıma gelmemişti iyi fikir oldu... Bunun gibi alma, dikme, örme her türlü fikirleri paylaşalım mı lütfeeennnn....

ayyyyy bayılıyorum öyle robadan olan giysilere:) bulduklarımızı paylaşmaya çalışalım bencede iyi fikir canım bu

amiiin inş.sağlıklı olsunlarda cinsiyet bencede önemli deil sonuçta çoğumuz için ilk bebişler kız erkek farketmiyoda gönlümüzde bişey yatıyo bazen:) çok güzel geçiyo benim hamilelik bulantı kusma vs yaşamadım hiç,bel ve sırt ağğrılarım olmasa bomba gibiyim:) 3lü yaptırdım çarşamba günü ayın 5 inde alıcam sonucu doktorum devlet hast.yaptır sonucu kesin olsun dedi beklicez şimdi sonuç için.. senin nasıl gidio canım?

ılkk uc ay bulantı sıkayetlerım epey oldu cnm sımdı cok ıyıyım tamamen gectı sukurler olsun pztsı yaptırıcam uclu testı nasıpse.. cınsıyetıde ozaman gosterse super oluck ..bel agrılarım bır ara oldu amaa su an yok :nazar:

ılkk uc ay bulantı sıkayetlerım epey oldu cnm sımdı cok ıyıyım tamamen gectı sukurler olsun pztsı yaptırıcam uclu testı nasıpse.. cınsıyetıde ozaman gosterse super oluck ..bel agrılarım bır ara oldu amaa su an yok :nazar:

aa süperr şidi bari iyisin buna sevindim:):nazar:bu önümüzdeki 3 ay en rahat dönemmiş inş. öle olsun hepimiz için.. sonuçlarımızda hayırlısıyla güzel çıksın inşalllaahh.. ben cinsiyeti 15+5 te öğrendim %99 olarak,inş.değişmeeezz korkuyorum öle değişmeler duyunca çünkü alışıyo insan öğrendiği cinsiyete gittim ciciler aldım kızım die inş.öle olur:)

aa süperr şidi bari iyisin buna sevindim:):nazar:bu önümüzdeki 3 ay en rahat dönemmiş inş. öle olsun hepimiz için.. sonuçlarımızda hayırlısıyla güzel çıksın inşalllaahh.. ben cinsiyeti 15+5 te öğrendim %99 olarak,inş.değişmeeezz korkuyorum öle değişmeler duyunca çünkü alışıyo insan öğrendiği cinsiyete gittim ciciler aldım kızım die inş.öle olur:)

bende zonguldakta yasıyorum tum bebek dukkanları dolastım arastırdımm:)) bı cınsıyetı bılsem herseyı alasım varr dayanamıo ınsan ck gusel seyler var .. ınss cnm bu 3 ay rahat edelımde kuzucuklar bıraz buyusunler ..

aynenn birebir aynı:) hep kızla ilgilidir hayallerim ama hamileliğimi öğrendikten sonra erkek olacağını çok çok kuvvetli bir şekilde hissediyorum( daha belli değil cinsiyeti).
Hatta hep erkek gibi konuşuyoruz eşimle:) ama gerçekten en önemlisi sağlıklı olması.hep bunun için dua ediyorum. Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin:16:

ne acaba bende merak ettim:) var mı usg fotosu?

günaydın kızlar:16:

son günlerde fena bi baş ağrısı var, hamilelikte olurmuş dedim kabullendim ama kafam kazan gibi yahu

Merhabalar hanımlar.. Hayırlı cumalar.. Sohbet almış başını gidiyor oh oh :)

Ben uzun bi süre yoktum annem bende. Pek giremiyorum gelenim gidenim oldu. Bu arada karnımda baya çıktı hiç bişey olmamaya başladı başlıcam bir şeyler almaya. Önceki sayfalara bir bakayım ne var neyok :)

Bu arada keşke o kırmızı hırkanın resmini çekseymişiniz bende çok seviyorum öyle şeyleri helede kırmızı çok yakışıyo bebişlere heralde bebişe bi şeyler örmeye başlarım yavaş yavaş hemde daha çok öğrenirim :)

ne acaba bende merak ettim:) var mı usg fotosu?

var ama hiçbişey belli olmuyor ki siyah beyaz. devlet hastanesşine gittim ben daha bir doktorum yok. oradaki de ultrasonda malum. ama bugün ikili sonucumu almaya gideceğim. öğrenebilirmiyim ki?
gerçi bakmaz o adam. geçen ikili test için gittiğimde ultrason muayenesi yaptı. hiççççç konuşmadan geçti yerine oturdu başladı gazete okumaya.şok oldum:53::53: eee ne kadarlık nasıl dedim. hemşiresi cevap verdi.ensesi ne kadar dedim. güldüler sen ne yapacaksın ki ense kalınlığını dediler hemşiresiyle beraber. nasıl sinir oldum:47:
şimdi cinsiyeti merak ediyorum desem bakmaz kesin daha belli olmaz diye. acilen bir doktor edinmeliyim kendime:31:

Merhabalar hanımlar.. Hayırlı cumalar.. Sohbet almış başını gidiyor oh oh :)

Ben uzun bi süre yoktum annem bende. Pek giremiyorum gelenim gidenim oldu. Bu arada karnımda baya çıktı hiç bişey olmamaya başladı başlıcam bir şeyler almaya. Önceki sayfalara bir bakayım ne var neyok :)

Bu arada keşke o kırmızı hırkanın resmini çekseymişiniz bende çok seviyorum öyle şeyleri helede kırmızı çok yakışıyo bebişlere heralde bebişe bi şeyler örmeye başlarım yavaş yavaş hemde daha çok öğrenirim :)

kırmızı değil, kırık beyazdı :)kollarında mavi kırmızı kalpler, sırtında kocamamn bir kız resmi ama her motif örgüde güzel durmaz beğenmem ben bu çok dengeliydi. neyse bir daha bulursam, çıkarır alırım artık sırtından daha fazla anlatmayayım.

var ama hiçbişey belli olmuyor ki siyah beyaz. devlet hastanesşine gittim ben daha bir doktorum yok. oradaki de ultrasonda malum. ama bugün ikili sonucumu almaya gideceğim. öğrenebilirmiyim ki?
gerçi bakmaz o adam. geçen ikili test için gittiğimde ultrason muayenesi yaptı. hiççççç konuşmadan geçti yerine oturdu başladı gazete okumaya.şok oldum:53::53: eee ne kadarlık nasıl dedim. hemşiresi cevap verdi.ensesi ne kadar dedim. güldüler sen ne yapacaksın ki ense kalınlığını dediler hemşiresiyle beraber. nasıl sinir oldum:47:
şimdi cinsiyeti merak ediyorum desem bakmaz kesin daha belli olmaz diye. acilen bir doktor edinmeliyim kendime:31:

bende devlet hastanesne gıdıyorum tahlıl sonuclarına bakıp sadece ıı deyıp gonderıolar.. :37:

günaydın kızlar:16:

son günlerde fena bi baş ağrısı var, hamilelikte olurmuş dedim kabullendim ama kafam kazan gibi yahu

cnm benimde migrenim var ve arada tutuyor. parol ve minoset kullanabiliyorsun istersen. ben de bi işe yaramıyor. buz kompresi yapabilirsin. bir dene istersen.

selam kızlar ikili tarama sonucumu aldım normalmiş. hani kesin olmayan bi cinsiyet olayı vardı ikili taramada nasıl anlaşılıyodu o?

Saygısız.. Bu işinden sıkılmışların önüne parayı koyuyorlar hepsi el pençe divan duruyor önümüzde. Zaten görse de söylememe ihtimali çok devlet hastanelerinde, herhangi bir mahalle arasındaki özel hastaneye git yine de söylerler... Senin doktorum olmak zorunda değil ki gittiğin yer. Benim bir arkadaşım öyle yapmıştı devletteydi doktoru ama söylemiyordu. 3 katlı klinik tadında ama neden bilmem kadın doğum merkezi olan ucuz bir yere gitti acil bir rahatsızlığım oldu bakar mısınız diye. Sordu cinsiyet sizde görünüyormu diye, doktor da detayına kadar göstermiş.:1:

sana kaçıcı hafta da %99 kız dedi canım?

cnm benimde migrenim var ve arada tutuyor. parol ve minoset kullanabiliyorsun istersen. ben de bi işe yaramıyor. buz kompresi yapabilirsin. bir dene istersen.

grip atlatım ilaçsız, bunu da atlatırım heralde. migren fln yok bende çok şükür, o çok zorluyomuş hamileleri allah kolaylık versin sana.
ama sabah başım ağrıyarak uyanınca garipsedim

bende devlet hastanesne gıdıyorum tahlıl sonuclarına bakıp sadece ıı deyıp gonderıolar.. :37:

bende buradaki iyi bir özel hastaneye gidiyorum ama benim doktorum da sadece iyi deyip gönderiyor. Aslında ben bunu sorun etmiyorum, kafamı karıştırmıyor, durumu karmaşıklaştırmıyor ve artık tahlil sonuçlarına bakınca herkes sorunun olup olmadığını anlıyor. mesela 3 lü test sonucum e mailime geldi ve tekrar aramadım doktoru. Tüm kontrol prosesini yerine getiriyorsa. Temkinli ve detaylı gereken incelemeleri yapıyorsa, hamilelik zaten sorunsuz bitmeye programlı bir süreç. Doktorla heyecan paylaşımında bulunamamayı dert edenler varsa etmesinler:1:

Saygısız.. Bu işinden sıkılmışların önüne parayı koyuyorlar hepsi el pençe divan duruyor önümüzde. Zaten görse de söylememe ihtimali çok devlet hastanelerinde, herhangi bir mahalle arasındaki özel hastaneye git yine de söylerler... Senin doktorum olmak zorunda değil ki gittiğin yer. Benim bir arkadaşım öyle yapmıştı devletteydi doktoru ama söylemiyordu. 3 katlı klinik tadında ama neden bilmem kadın doğum merkezi olan ucuz bir yere gitti acil bir rahatsızlığım oldu bakar mısınız diye. Sordu cinsiyet sizde görünüyormu diye, doktor da detayına kadar göstermiş.:1:

aaa ne güzel:) valla ben de bugün şu sonuçları alayım da bakacağım artık bir çaresine:34:

ben her hafta gidiyorum dr.a
daha önce kalbi durmuştu bebeklerimin o yüzden merak ettikçe kalbi atıyo mu diye gittim başlarda.
şimdi de alışkanlık oldu ama artık dr 2.gidişimde yüzüme bakmamaya başladı:37:
10 gün içinde kontrol ücretsiz ya, 2.gidişe para vermiyorum.

dün boyu ne kadar olmuş çok merak ettim, ama kafasını ölçtü haftasıyla uyumlu dedi bıraktı.
başka dr.a mı gitsem diyorum ama bu kadar usg nin bi zararı var mıdır acaba?

Back
X