• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar hepimize aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler:)

cANIM HAYIRLI OLSUN BEBEĞİN ERKEKMİŞ,BELİRTİLERİN NASILDI,SOL DA MI SAĞDAMI HİSSEDİYORSUN,NELERE AŞEDERDİN,HAREKETLERİNİ NE ZAMAN HİSSETTİN ,DAHA BEN DE ÖĞRENEMEDİM CİNSİYETİNİ O YÜZDEN SANA SORUYORUM.YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM:1:

kızlarrrr öle çok duygulandım ki iş yerindeyim ve dayanamayıp tuvalete gidip ağladım bebeğimm göbişimi öle bir oynattı ki ne olduğunu anlayamadım ilk dedim göbeğimden bir şey düşüyor sanırım organlarım yer değiştiriyor :1: yaramazımm benim ilk defa böle hissettim o pıtpıtlarla hiç alakası yoktu:nazar: darısı başını kızlarrrr öle güzel bir duyguymuş kii tarif edememm:nazar:

Slm kizlar nazilsiniz dunden beri bas agrisi cekiyorum mecbur minoset aldim dayanilacak gibi deil
canım napıcan mecbur alıcaksın bende bi ara hergün vardı griple beraber mecbur parol kullandım Allah esirgesn napalım çok geçmiş olsun
kızlarrrr öle çok duygulandım ki iş yerindeyim ve dayanamayıp tuvalete gidip ağladım bebeğimm göbişimi öle bir oynattı ki ne olduğunu anlayamadım ilk dedim göbeğimden bir şey düşüyor sanırım organlarım yer değiştiriyor :1: yaramazımm benim ilk defa böle hissettim o pıtpıtlarla hiç alakası yoktu:nazar: darısı başını kızlarrrr öle güzel bir duyguymuş kii tarif edememm:nazar:
e hadi gözün aydın darısı başımıza ben tam olarak hissedemiyorum daha oğlumda da geç hissetmiştim

off ya bi sürü özel kliniği aradım cinsiyet öğrenmek için gelmek istiyorum diyorum daha erken diyolar :((

ya ne güzel canım ne mutlu sana bende çok istiorum ya bebişimi hissetmeyi artık darısı bizim başımıza

neyse hayırlısı olsun bebeğimi tam göremedik dün de bacaklarını sıkı sıkıya kapatmış yine açmıyo ki doktor baksın ama kız diyo yine de o yüzden ben de şimdi kız ism
bakmaya başladım sizinle de paylaşayım dedim

arkadaşlar ultrason resmini yolluyacaktım ama resim eklerken hep hata veriyor beceremedim sinir oldum

Ne güzel... Ben de hissetmek istiyorum artk, ağustos annelerinden biriyle konuştum o da benden bir gün büyük, ve o da ilk defa bugün hissetmiş.. meraklardayım bende...

bende daha dün konuşuyodum ne zaman hissedicem acaba diye benimde arkadaşım 19 haftasına girdiği gün hissetmiş bebeğini ama bebişim dün beni duydu sanırımmm bitanemmm benimm:49::16::16:

Bu arada, az önce çarşıdan geldim. Bazı şeyler almaya gideceğimi söylemiştim yani; Geleneksel 2. Bebeğime Alışveriş Gezisi için çıkmıştım. Birincisinde ne yaşadıysam aynısı oldu. Oramda buramda gezgin kasılmalar başladı, ağrılarım oldu, adımlarım ağırlaştı, sürekli tuvaletim geldi. 1 çile yün ile eve döndüm... şimdi magnezyumumu içtim, uzattım ayaklarımı yatıyorum.

neler var aklında???

ben bebeğimin cinsiyetini öğrenmeden önce rüyamda gördüm yaklaşık 1.5 ay önce doktora gidiyoduk rüyamda cinsiyetini öğrenmeye doktor kız ya da erkek demeden önce Ecem bu kız bu dedi ben de cinsiyetini öğrendikten sonra Ecem olsun diye düşündüm içimden ama sonra soğudum o isimden şuan internetten bakıyorum seninki de erkek sanırım demi

Bu arada, az önce çarşıdan geldim. Bazı şeyler almaya gideceğimi söylemiştim yani; Geleneksel 2. Bebeğime Alışveriş Gezisi için çıkmıştım. Birincisinde ne yaşadıysam aynısı oldu. Oramda buramda gezgin kasılmalar başladı, ağrılarım oldu, adımlarım ağırlaştı, sürekli tuvaletim geldi. 1 çile yün ile eve döndüm... şimdi magnezyumumu içtim, uzattım ayaklarımı yatıyorum.

yelek felan mı öreceksin canım bende bişiler örmek istiorum ama hiç elimden gelmiyor ya

ben bebeğimin cinsiyetini öğrenmeden önce rüyamda gördüm yaklaşık 1.5 ay önce doktora gidiyoduk rüyamda cinsiyetini öğrenmeye doktor kız ya da erkek demeden önce Ecem bu kız bu dedi ben de cinsiyetini öğrendikten sonra Ecem olsun diye düşündüm içimden ama sonra soğudum o isimden şuan internetten bakıyorum seninki de erkek sanırım demi

evet canım erkek

yelek felan mı öreceksin canım bende bişiler örmek istiorum ama hiç elimden gelmiyor ya

Yok yelek falan modele bayılmadıkça örmem eğlenceli şeylerle uğraşmak istiyorum. 1899 da paylaşmış çarşıya inmiştim. aklınızda varsa sizlerde paylaşın lütfen..

Yok yelek falan modele bayılmadıkça örmem eğlenceli şeylerle uğraşmak istiyorum. 1899 da paylaşmış çarşıya inmiştim. aklınızda varsa sizlerde paylaşın lütfen..[/QUOTE]

evet baktım canım güzelmiş onlar ama yapabilmek lazım hele bebişin uyuduğu şeye bayıldım

Yok yelek falan modele bayılmadıkça örmem eğlenceli şeylerle uğraşmak istiyorum. 1899 da paylaşmış çarşıya inmiştim. aklınızda varsa sizlerde paylaşın lütfen..

evet baktım canım güzelmiş onlar ama yapabilmek lazım hele bebişin uyuduğu şeye bayıldım[/QUOTE]

dimi bende bayıldım koza gibi.. Ama nerede bulursun öyle ham yünü o da var... şartlanmışlıklardan nefret ediyorum. Bir tutturmuşlar bebe yünü diye, bazıları bamboo ve organik, veya antibakteriyel onlar tamam ama bazı seriler var ki içerisinde yün bile yok %100 akrilik peki neden bunlar bebe yünü de bunlar değil diye soruyorum, onların renkleri bebeklere göre diyor. Ne demek bebeklere göre, ben turuncu, kırmızı, lacivert arıyorum ama nerede çiğ renkler var civciv sarısı, lila, su yeşili ...o renkler bebek yünlerinde... Çook gözümüzü açmamız lazım yani.

Back
X