• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

offf halime bak.. hemen en kötü şeyler aklıma geliyor, panik ataktan miras hepsi. dinlen geçer diyemiyorum. Beyin damarlarım mı, sinir sıkışması mı, MS, bilmem ne neler geçiyor aklımdan bilemezsiniz...

Canım öncelikle geçmiş olsunnn

ne kadar çok büyütmüş pinpirik yapmışsın yaaaaa beyin damarlar falannnn
biraz rahat ol annesii bebiş üzülmesinnn:20::20::20::20::20::20::20:

selam kızlar.
eminönüe gittim annemle. tesadüf havuzlu han a rastladık. ben nurosmaniye taraflarında sanıodum:)
epey bi dolandım, ıvır zıvır ne ararsan var. fiyatlar makul
kardeşimin bebeğine aldım bir sürü bişi. darsı bana:)

Hava çok güzel tam gezmelik.
Mısır çarşısını arka tarafında ara sokaklarda da birçok şey var. Bebek hediyeleri, şekerler, mevlüt malzemeleri çeşit çeşitler..

Kızlar hamilelikten sonra benim tüy durumum acayip azaldı yaa. Süper bişey bacaklarımda falan tek tük çıkıyorlar. Sizde durumlar nasıl?

Son düzenleme:
Anchusa da gelmişş
sende hoşgeldiiii
nasıldı???
herşey yolunda gittimi sunumlarda????

Kızlae hamilelikten sonra benim tüy durumum acayip azaldı yaa. Süper bişey bacaklarımda falan tek tük çıkıyorlar. Sizde durumlar nasıl?

Evet canımmm benim de baya azaldı yok denilecek kadar azzzz
yani rüyamda görsem inanmazdımmm bennn

Canım bizim tüyler şimdi baya azaldıyaaaa
bebişler olunca,hamilelikten önceki tüylerin iki katı çıkarmışşş
Ayyyyy kabusssssssssssssssssssss:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Ay düşünmek bile istemiyorum öyle bir şeyi. Nasıl başa çıkarız bilmem... Bir yandan bebeği emzirirken bir yandan elimizde epilasyon bacak temizliyormuşuz :37::37::37:

Ay düşünmek bile istemiyorum öyle bir şeyi. Nasıl başa çıkarız bilmem... Bir yandan bebeği emzirirken bir yandan elimizde epilasyon bacak temizliyormuşuz :37::37::37:

Normal de ben o işlem için toplu temizlikte 1 günüm gidiyodu
üstüne ertesi gün kolum bacağım boynun tutulmuş oluyoduuuuu
bebiş olunca artık 1 haftada ancaaaa biterrrrr:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ayy ayyyy olmasın öle şeyler bizimkiler hep böööööleeeee kalsınnnnn

Geçmişi okuyorlar sanırım. Kaç gündür yoklardı. Neler kaçırdık diye bi baksınlar yazarlar sonra....

selam kızlar benim evim toz içinde hiç temizlik yapmadım:) harcamam çok oldu diye
kadın da alamıyorum öbür ay alacağım artık :) yağmurda yağmaz o zaman camları silerr
ahşap yüzeyleri neyle siliyorsunuz moplar var 15 tl ye kullnalar var mı ıslak bırakıyor mu?

selam kızlar benim evim toz içinde hiç temizlik yapmadım:) harcamam çok oldu diye
kadın da alamıyorum öbür ay alacağım artık :) yağmurda yağmaz o zaman camları silerr
ahşap yüzeyleri neyle siliyorsunuz moplar var 15 tl ye kullnalar var mı ıslak bırakıyor mu?

Viledanın paspasıyla siliyorum ben. Ama sıksık yapmıyorum canım istemiyo. Yarın eşime yaptırcam :1::1::1:

Aman canım boş ver yapma yorma kendini
illa yapcam diyosannnn yalnız değil eşinle yappp
benim eşim bıktı valla evi silmektenn hamileliğimin başından beriiii:1::1::1::1::1::1::1:

biz viledayla siliyrz
mop kullanmıyrm bennn
ama kullanan arkadaşlarım iii olduğunu söylüyrlardıııı

Back
X