• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorummmmmm darısı diğer arkadaşlara inş.

majika,
vaion
kızlar sesiniz çıkmıyor benim gibi geçmiş mi yapmaya çalışıyorsunuz yoksaaa uykunuzmu geldi:D

ilk günaydın benden olsun
günaydınnnnn güzel anneler. 6 dan beri ayaktayım 12 de randevum var ve çok heyecanlıyım biraz cinsiyet heyecanı birazda 1 aydır görmüyorum bebeğimi görme heyecanı hayırlısı olsun işallah.

masalahhcnm gayet ıyı kg almısssınbenım su ana kadar 1 1,5 kg arasında aldım . yarın bende 3lu testımızı verıcezz ..bebısımı gorucem en onemlıısıde.. ınss cınsıyetı gızlemezz .. hemen yarın olsunn ..

cınsıyetını ogrenen arkadaslarımız var yarın onların arasına ıns bende katılırım dr gıdıcezz 3lu test ııcnn hayırlısıylaa ınss..benım kıpırdamalar 17 haftada basladı ..cnm ama daha oncede olabılır herkesın farklı olabılırr.. :9::9::9:

canım yaaa senindemi randevun bugün banada 3 lü test değil 4 lü test yapacak doktorum bugün. sende hayırlısıyla git hayırlısıyla gel. merakımız bitsin artık işallah

Son düzenleme:
canım ben 15 haftalık hamileyim ama daha hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim ama drum normal olduğunu söylüyo

Maşallah ne güzel peki mide bulantın mı war neden kilo verdin ben çok kilo almadım ama karnım çok büyük bazen ikiz mi acaba die bile düşünüyorum:)

Kızlar hepinize mrb
3 gecedir kulak ve boğaz ağrmdan öksürükle b,irlikte gecenin bi yarısı uyanıyrmm,faranjit yine malesfffffff:2::2::2::2::2::2::2::2:
VICKS sürsem boğazlarıma sizce bebişe zarar verir mi???
çok gecmıs olsun cnm cok dıkkt et kendıne
eveeet güzel anneler... mutluluğumu paylaşmak istiyorum.. prensesimizi gördük elleri hep yüzündeydi.. pek yüz vermedi bana..ama çok şüür herşey yolunda.. 3 lü testimizi de verdik sonuç haftaya..:Allah hepimizi nazarlardan korusun:nazar: sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...bu arada 2,5 kg toplamda almışım...:46:
hyrlı olsun cnm maşşlh beısınede:nazar::nazar:bende 1,30 kg almısım :))
kızlaar

pipi& pipi

:nazar::nazar:

hyrlı olsun paşan canım:nazar::nazar:ahh bıde bıımkısı gosterseee ya acmıo bacagını kız galıba zıllı

günaydınnnn hepinize sağlıklı hamilelik ve güzel bebişler dilerimmm:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

ben 12 haftalık 2'kiz gebeyim normalde ekim annelerinde takılıyorum ama muhtemel doğumumuz eylül gibi olucak sanırım
tabi ben canıgönülden ekimi görmek istiyorum:16::16::16::16::16:

doğum tarihimiz belli olunca arada sizede takılırım

Son düzenleme:
canım daha önce de yazmıştım ama farketmedin galiba tokatta yaşadığını söylemiştin ben de tokattayım hangi dr gidiyorsun merak ettim ben hala memnun olduğum bir dr bulamadım da

günaydın kızlarrs
limangoda gebe markası çıkmış hamile kıyafetine ihtiyacı olanlar aradan bakabilir baya uygun ben dar paça siyah pantolon aldım..bu arada oğluşum içinde alıiveriş yapmak istiyorum ama nedense tüm güzel olan ürünler kızlar için :(
sizde alışveriş yapmaya başladınız mı çok mu erken ?
birde çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ?

Back
X