kızlarkanald de canlı sezeryan yapılıo :18::18:
ayyy bebek doğduuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarkanald de canlı sezeryan yapılıo :18::18:
ayyy bebek doğduuuu![]()
bu arada benim bulantılar hala geçmedi. 14. haftada bitiyo denmişti.
benim hala bitmedi canım az önce çıkarttım hatta..bu arada benim bulantılar hala geçmedi. 14. haftada bitiyo denmişti.
gozyasları ıcınde ızledımm allahımm bu mucızeyı bıze yasattıgın ıcınsukurler olsunn yuce rabbımm![]()
Eki Görüntüle 382325 Eki Görüntüle 382327 Eki Görüntüle 382328 Eki Görüntüle 382329 Eki Görüntüle 382330 Eki Görüntüle 382331
umarım begenırsınız ..
Eki Görüntüle 382333 Eki Görüntüle 382334 Eki Görüntüle 382336
kırmızı beyazlı elbıselı olanda ablamın kızı merve..
Günaydın kızlar...bugün randavum var saat 2 de.....bebişimi çok özledim inşallah herşey yolundadır.......![]()
kızlaaar çok kötüyüm biraz önce kahvaltımı komple klozete çıkarttım yineee![]()
![]()
vitamin ilacı içmiştim o da çıkmışmıdır acaba off of
bir de çıkartırken boğuluyordum nerdeyse.. gözlerimden de yaşlar fışkırıyo.
hadi inşallah iyi olur herşey bebeciğini görürsün![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nbr kızlarr
geçmiş olsun canım, benim bulantılar azaldı çok şükür, inşallah seninki de bir an önce geçer, Allah yardımcın olsun
gozyasları ıcınde ızledımm allahımm bu mucızeyı bıze yasattıgın ıcınsukurler olsunn yuce rabbımm![]()
kızlar birşey soracam bu tetanoz aşısı olayı nedir ?bana doktorum yaptırmam konusunda yönlendirme yapmadı ?
kızlar birşey soracam bu tetanoz aşısı olayı nedir ?bana doktorum yaptırmam konusunda yönlendirme yapmadı ?
ben dün aşı oldum aile hekimliğinde, kayıt yaptırınca aşı günü veriyorlar. doktoruma da sordum bi sakıncası yok dedi.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nbr kızlarr
bende aslında bıan kendımı dusundumm hıckırahıckıra agladımmbende izlerken o kadar ağladım ki, başkasının çocuğuna böyle ağlıyorsak ,kendi bebeğimizi kucağımıza alınca nasıl bir duygu hissederiz kimbilir![]()
hamıle oldugunu ogrendıgın zaman saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırıosun cnm onu dr solemıolar ası kartı verıolar form doldurtuyolr.. sonra doguma kadar sanırım 3 yada4 ası varkızlar birşey soracam bu tetanoz aşısı olayı nedir ?bana doktorum yaptırmam konusunda yönlendirme yapmadı ?
bende dün gittim yarın gel dedi bütün tahlil ve tetkiklerini yapalım dedi daha sonra birlikte aşı gününü kararlaştırırz dedi
Günaydın kızlar...bugün randavum var saat 2 de.....bebişimi çok özledim inşallah herşey yolundadır.......![]()