2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın kızlar...bugün randavum var saat 2 de.....bebişimi çok özledim inşallah herşey yolundadır.......:nazar::nazar:

ay bunlar çok güzellll..bayıldım benimde inşallah kızım olacak sarı takıma bayıldım
böyle şeyler örecek bayrampaşa taraflarında birini arıyorum...bakıp bakıp almak istiyorum:27:

kızlaaar çok kötüyüm biraz önce kahvaltımı komple klozete çıkarttım yineee :43: :43: :43: vitamin ilacı içmiştim o da çıkmışmıdır acaba off of :43: bir de çıkartırken boğuluyordum nerdeyse.. gözlerimden de yaşlar fışkırıyo.

geçmiş olsun canım, benim bulantılar azaldı çok şükür, inşallah seninki de bir an önce geçer, Allah yardımcın olsun

kızlar birşey soracam bu tetanoz aşısı olayı nedir ?bana doktorum yaptırmam konusunda yönlendirme yapmadı ?

doktorlar bilgilendirmiyo zaten canım benim doktorum da bişi demedi ama sağlık ocağına hamile olduğuna dair kayıt yaptırıosun takibini onlar yapıo dr la alakası yok yani

kızlar birşey soracam bu tetanoz aşısı olayı nedir ?bana doktorum yaptırmam konusunda yönlendirme yapmadı ?

ben dün aşı oldum aile hekimliğinde, kayıt yaptırınca aşı günü veriyorlar. doktoruma da sordum bi sakıncası yok dedi.

bende dün gittim yarın gel dedi bütün tahlil ve tetkiklerini yapalım dedi daha sonra birlikte aşı gününü kararlaştırırz dedi

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nbr kızlarr

gunaydın cnm

bende izlerken o kadar ağladım ki, başkasının çocuğuna böyle ağlıyorsak ,kendi bebeğimizi kucağımıza alınca nasıl bir duygu hissederiz kimbilir :5:
bende aslında bıan kendımı dusundumm hıckırahıckıra agladımm :5:
hamıle oldugunu ogrendıgın zaman saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırıosun cnm onu dr solemıolar ası kartı verıolar form doldurtuyolr.. sonra doguma kadar sanırım 3 yada4 ası var

Son düzenleme:
Back
X