Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bıkac cesıt dısında oremıyorum bugunde ıp aldımmm keske model cıkarabılssem :2:Eki Görüntüle 382580
kızlar nasıl bu çok güzel demi keşke elimden gelsede örebilsem
Eki Görüntüle 382580
Eki Görüntüle 382580
ben bunu küçük kızıma yapim çok güzelmiş![]()
çok güzelmişte hep kız ürünleri paylaşıyorsunuz :);
evet canım son zaman ayakkabıyı bırak terlikler bile zor oluyodu boyumda 1.65 çok kısa değilim ama 90 kilo olunca tam bir adile naşit olmuştum benim canım da pek tatlı ama normal doğum olmasını istemiştim ama bebek kilolu diye olmaz dediler birde benim kızım sezeryanda bile alnı mosmordu yani hayati tehlikesi olunca mecbur kaldım yalnız daha sonra sezeryanın bana hiç sıkıntısı olmadı birde belden aşağıyı uyuşturdular o ana acı çekmeden tanık olmakda çok güzel birşey bence bu arada kızımı eylül 2010 da doğum yapmıştım dr bunada 16 eylül dedi bakalım ikiside heralde eylül bebği olucak
2012 mart annesi gibi duran ocak annesiyim :)
yoğun istek üzerine bir blog açtım
LeGa-Be-Be
bizim kızlar çok faydalanıyor , fayda sağlamanız dileğiyle...
Eki Görüntüle 382580
a.s cnm hosgeldınnselamı unuttum
herkese selaaammm![]()
heeeeyyyyyyyyy arkadaşlar nereye kayboldunuzzzz uyku saatleriniz mi geldi yoksa
a.s cnm hosgeldınn
ben oglen hava gusel dıe dısarıya cıktım esımle yemek yedık ordan pazara gıtımm sıcaktıda hava mayıstım sımdı ama yemek yapmam laızm belkı sona kestırırım azcık![]()
benim bebişimde erkek canım ama çok hoşuma gitti paylaşayım dedim belki yapanlar olur die
:) Ama yok yani herşey kız bebekler için tasarlanmış zaten
MAŞLLH CNMVLLA BNMDE 6 EYLUL BENIM DOGUM GUNUME GELIO BEBK:))AMA BENCE AGUSTUSDA DOGURCKMISM GBI GELIO BANA
:) Ama yok yani herşey kız bebekler için tasarlanmış zaten