2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hatta bundan da örüyüm.çok beğendim.bide bizim bebişler sonbahara geliyorki kesin lazım böyle bişey.

kızlar içinizde demir ilacı kullanan varsa bilginizolsun diye yazıyorum.demir ilacı sabah aç karnına alınıyor.aradan iki saat geçmeden süt peynir yoğurt yumurta ve çay gibi şeyler tükettiğinizde zehirleme yapıyormuş.oda bulantı baş ağrısı kusma görmede bozukluk yapıyor.bana bikaç defa oldu.geçen yine ilaç alırken eczacı söyledi.şimdi dikkat ediyorumda o şikayetlerimden kurtuldum.

çiğniyorum cnm bazen cok ıı gelıo ayyy.kanald sezeyan dogumu canlı yayınlamıs vıdeosunu ızledım bukadar kısamı suruyomus sezeryan ya

ben ne normal nede sezeryanla doğum videolarını seğretmiyorum.zaten doğum korkusu bende başladı.bide seğredersem çıldırırım.

kızlar içinizde demir ilacı kullanan varsa bilginizolsun diye yazıyorum.demir ilacı sabah aç karnına alınıyor.aradan iki saat geçmeden süt peynir yoğurt yumurta ve çay gibi şeyler tükettiğinizde zehirleme yapıyormuş.oda bulantı baş ağrısı kusma görmede bozukluk yapıyor.bana bikaç defa oldu.geçen yine ilaç alırken eczacı söyledi.şimdi dikkat ediyorumda o şikayetlerimden kurtuldum.

ben de ek olarak şu bilgiyi vermek istiyorum, demir içeren ilaç yada gıda aldığınızda kalsiyum içeren (süt, peynir, yoğurt gibi) gıdalardan birkaç saat uzak durmalıyız. çünkü kalsiyum demir emilimini %40 azaltıyor. bir de demir ilacı yan etkilerinden kurtulmak için bana yatmadan önce içmeyi tavsiye etmişlerdi tabi 1 saat öncesinden çay filan içmemiş olmak gerekiyor :45:

ben ne normal nede sezeryanla doğum videolarını seğretmiyorum.zaten doğum korkusu bende başladı.bide seğredersem çıldırırım.

ben ikisini de izledim ama sezeryanı tamamlayamadım :50: fakat normal doğuma ait belki 100 tane izledim ama inanın hiç korkunç değil, kadınların suratında sadece ıkınma ifadesi var zaten olay sancılara katlanmakmış onu da epiduralle çözüyorlar ohhhh :23::51:

Kızlar bıtane kız yelek ve etek takımı gordum orgu modelı cok seker ve kolay bıseymıs ama resım nası eklenıo bılmıyorum:( $bebek5.webp

AA EKLEMISIM YA:))

Son düzenleme:
kızlar tetanoz aşısı oldum bugün ; denildiği gibi bi ağrı yapmadı tabi belki de şimdilik :S

bugün yine mağaza gezdim. birşey aLAmadan. aa gerçi aldım emzik aldım bende napıyım:)))) ya çabucak gelsin istiyorum artık kuzumuz yaa. çok sabırsızlanıyoruz eşimde bende. nasıl geçicek bugünler bakalım. inş sağlıkla sıhhatle problemsiz geçer tabi de...
bu arada göbüşleri gördüm maşş. bütün göbüşler çok güsell

ben bu aşı konusunda kararsız kaldım doğrusu neyse...dün o kadar çok çilekten bahsettiniz ki aklıma düştü manavdan almak da bu mevsimde işime gelmedi.kayınvalidenin dondurucuda olduğunu biliyodum aldım bir poşet komposto yaptım onu ararken dolapta incirde bulmayalım mı nisan ayında bal tadında incir yemiş oldum ki en sevdiğim meyvedir. bu akşam iş çıkışı yüncüye uğrayıp ip tığ falan alıp oğluşuma converse örücem bakalım.çok şükür bu günleri görebildiğimiz için Allah olmayanlara da versin birer kuzucuk

bende yeşillik yiyorum marul havuç kırmızı lahana vs ama pişirilecek şeylerden çok tiksiniyorum.bikaç defa pişirmeye kalktım.karnıbahar pırasa ıspanak filan kokularından nasıl tiksindiysem 2 gün yataklık oluyorum tiksintiden.

Benim beslenme alışkanlığım tamamen değişti.Etli yemekler çok severdim önceden şimdi en sevdiğim yemekleri burun kıvırarak yiyorum.bana salatalık ,yeşil elma ,meyve verin diyorum sadece...Ama tabi zorla da olsa kırmızı et,bakliyat vs. tüketiyorum bebeğime faydalı olduğu için.

ılk zamnlr havucu cok sevyrdm ama ndnse sımdı yedgmde hep cıkaryrum hamılelgmden berı maruldan mıdem bulanıo oysakı cok sevrdm limonlayıp yerdım hep nekdr acayıplestırıo hamılelık

ben ne et, ne tavuk ne balık ne süt ne yumurta hiçbirini yiyemiyorum.
sebze yemeklerine çok düşkündüm. hamilelikten sonra onlardan da tiksindim. bende çiğ tüketebiliyorum.
ne yediğimi ben bile bilmiyorum. gerçekten ben ne ile besleniyorum:26::26::26:

ben ne et, ne tavuk ne balık ne süt ne yumurta hiçbirini yiyemiyorum.
sebze yemeklerine çok düşkündüm. hamilelikten sonra onlardan da tiksindim. bende çiğ tüketebiliyorum.
ne yediğimi ben bile bilmiyorum. gerçekten ben ne ile besleniyorum:26::26::26:

:1::1::1::1:guldurdun cnm benı valla ınsanın bunyesı ole degısyokı hamılelıkte ben ole hafıf aparatıf seyler yıyeblıyrm meyve falan yıyomusun peynır falan

bugün yine mağaza gezdim. birşey aLAmadan. aa gerçi aldım emzik aldım bende napıyım:)))) ya çabucak gelsin istiyorum artık kuzumuz yaa. çok sabırsızlanıyoruz eşimde bende. nasıl geçicek bugünler bakalım. inş sağlıkla sıhhatle problemsiz geçer tabi de...

senın gobusude gorelımm mıı :1::1::1:

Son düzenleme:

galib sabırsızlanmayan bitek ben varım beni günboyu uğraştıran bıdığım varya ondan olsa gerek anası kurban olsun ona

ben bu aşı konusunda kararsız kaldım doğrusu neyse...dün o kadar çok çilekten bahsettiniz ki aklıma düştü manavdan almak da bu mevsimde işime gelmedi.kayınvalidenin dondurucuda olduğunu biliyodum aldım bir poşet komposto yaptım onu ararken dolapta incirde bulmayalım mı nisan ayında bal tadında incir yemiş oldum ki en sevdiğim meyvedir. bu akşam iş çıkışı yüncüye uğrayıp ip tığ falan alıp oğluşuma converse örücem bakalım.çok şükür bu günleri görebildiğimiz için Allah olmayanlara da versin birer kuzucuk

aşı konusunda bende kararsızım.pazartesi günü sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım.5.ayın bittiğinde aşı olmalısın.ama senin bebeğin aşılamayla(aşılama tedavisi)olduğu için önce kendi doktoruna sor o onay verirse biz aşıyı yapalım dediler.zaten zar zor hamile kaldım bide tetanoz aşısı uğruna riske atamam bebeğimi.hem kardeşimin eşide aşı yaptırmamıştı.hiç bir sorun yaşamadılar.

Back
X