bu daha güzel.nette görmüştüm.bebeğimin kız olduğu kesinleşince bundan örmeliyim.modellerimin arasında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guldurdun cnm benı valla ınsanın bunyesı ole degısyokı hamılelıkte ben ole hafıf aparatıf seyler yıyeblıyrm meyve falan yıyomusun peynır falan
evet ekmek arası peynir domates yiyebiliyorummakarna yiyordum ondan da tiksindim. bilgidğin alt üst oldum.
sürekli kazınıyor midem ama yiyecek bişey bulamıyorum. öğlen dışarıdan yemek söyleyeceğim. yemek listelerine bakarken bile midem kalkıyor
doğumdan sonra normale döner miyim acaba?
evet ekmek arası peynir domates yiyebiliyorummakarna yiyordum ondan da tiksindim. bilgidğin alt üst oldum.
sürekli kazınıyor midem ama yiyecek bişey bulamıyorum. öğlen dışarıdan yemek söyleyeceğim. yemek listelerine bakarken bile midem kalkıyor
doğumdan sonra normale döner miyim acaba?
ben ne et, ne tavuk ne balık ne süt ne yumurta hiçbirini yiyemiyorum.
sebze yemeklerine çok düşkündüm. hamilelikten sonra onlardan da tiksindim. bende çiğ tüketebiliyorum.
ne yediğimi ben bile bilmiyorum. gerçekten ben ne ile besleniyorum:26::26::26:
aynen bende oleyım bugun asçımız yemek lıstesı getırmıs sunları duzenleyelım dıe dedım tam adamına gtrdın sayıyo bana sunu yapımmı ıyyyy bunu yapımmı ıyyy öggg dıyrm sende bısı begenmıysn dıo dedımkı tam adamına geldın yemek sorucak :))))
inşallah cnm. çünkü benim yemek yemek hobilerim arasındaydı. resmen bünyem allak bullak oldu. ama olsun herşeye değerzamn gectıkce duzelıysn cnm berbattım tek lokma alamzdm agzıma ama şükür gecıo![]()
olmazkii böyle annesi.bende sütü içemiyordum.muzu mikserde çekip sütle karıştırım tüketiyorum.hiçsüt kokusu ve tadı kalmıyor.içine balda katabilirsin.muzda hem kalsiyum hem potasyum var.bari bol meyve tüket.peynir,yoğurt ye.yumurta bende hiç yemiyorum.balığada yeni başlayabildim.normalde balığı çok severim her hafta 1 kerede olsa yapardım.hamileliğimde tiksindim ama şimdi vücudum istemeye başladı.
hanımlar balık çok çok önemli ya. haftada bir kere en az ama iki kere yiyoruz biz.kokusuna dayanamıyorum ama
sağ olsun eşim yapıyo balıkları. ama çok önemli. birde kuruyemiş yiyin kızlar. çok değil ama günde bir kaç badem ceviz fındık süper olur. bebeğin zeka ve kemik,kasları için çok ii.
kızlar ya bebişim bana temizlik yaptırmıyor.eve elektrik süpürgesi takmaya çalışıyorum ama ben hareket ettikçe oda içimde zıp zıp zıplıyor.korkuyorum geri oturuyorum.balkonuda yıkarken aynı şeyi yaptı yarım yamalak yıkayıp bıraktım.şaşkınım.ne olacak böyle.:)pıtırcığım hiç durmuyor.
herkes yemekde galiba hatunlar:))) ya 2 'li testlerinizle ilgili birşey sorucam. testte bebeğin kalbine,burun uzunluğu, kol bacak gibi uzuvlarına bakıldı değil mi sizinde? ense kalınlığıyla beraber bu organlara da bakılıp ölçüm yapıldı değil mi?
gerçi iç organ anomalleri için 20-23 ayrıntılıda daha net bakıyolarmış ama. sizede 2 'li testte bunla ilgili bilgi verildi mi?
hanımlar balık çok çok önemli ya. haftada bir kere en az ama iki kere yiyoruz biz.kokusuna dayanamıyorum ama
sağ olsun eşim yapıyo balıkları. ama çok önemli. birde kuruyemiş yiyin kızlar. çok değil ama günde bir kaç badem ceviz fındık süper olur. bebeğin zeka ve kemik,kasları için çok ii.
Merhaba hanımlar ve bebişler :)
Bugün boş günümüzdü ama çok işimiz vardı. Sabah erkenden Amerikan konsolosluğuna gittik eşimle vize başvurusu yaptık. Vizemiz onaylandı.. İnşallah parayı toparlasak bebeğimizi Amerikada doğurucaz.. Çok heyecanlandım ama çok kolay geçti görüşme..
Sonra doktora kontrole gittim. B12 eksikliğim varmış. 15gün sürekli iğne vurulucam sonra haftada 1 sonra ayda1e düşecek. Artık ömür boyu ayda 1 bu iğneyi yaptırmam gerekiyormuş. Olsun buna da şükür ciddi bir sorun değil. Bebeğe de baktı iyiymiş.Cinsiyetini tekrar gösterdi bakın bu da kukusu diye
İkili testte benim bebeğin her yerini incelediler, göbeğinin çapı, kafasının çapı, ensesi, kollarının bacaklarının boyu, kemik sayısı, midesi mesanesi cinsiyeti her şeye bakıldı.
ıh ııh cıkkız ne bunalımı hamilelik işte herkesn bünyesi farklı bide sen progestan falan kullandıysan o acayip şişiriyo
ohhh canııım çak sen de bendensinkızlaaarrrrrr
yinemi kilo nevzusu yaaaaaa
aranızda maşallahı olan var ne güzel 2kilo almışsınızz
ben 4kilo almıştım 2 hafta önce şimdi tartılmaya bile korkuyrmmmmm
ama suç bende tatlıya dadandım resmennnnn
aynen canııım ben de 83le doğuma gittimkızımda doğuma 90 kiloyla girince gözüm korktu canım benimde ama bunda dikkat ediyorum işin tuhaf yanı lohusalığım biter bitmez 55 kiloya düşmüştüm herkes şaşırmıştı senin yarın nereye gitti felan diyolardı kzıımda 4.500 kilo doğdu sezeryan olmuştum mecburen bu nasıl olcak bakalım
Çook tatlııııı
herkes yemekde galiba hatunlar:))) ya 2 'li testlerinizle ilgili birşey sorucam. testte bebeğin kalbine,burun uzunluğu, kol bacak gibi uzuvlarına bakıldı değil mi sizinde? ense kalınlığıyla beraber bu organlara da bakılıp ölçüm yapıldı değil mi?
gerçi iç organ anomalleri için 20-23 ayrıntılıda daha net bakıyolarmış ama. sizede 2 'li testte bunla ilgili bilgi verildi mi?
filiz abd de doğurmak için ne kadar lazım
birde nerede doğuracaksıun yani neresinde
benim oarada arkadaşım var :) oraya mı gitsem ama uçak son aylarda ii değilmiş basınçtan dolayı