- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde eşim yapıyor.ayıtlatıp alıyor.evdede yıkayıp unluyor pişiriyor sağolsun.şuan çiğken görmek bile istemiyorum balığı hala.nezaman tamamen geçecekse bu halim.haftada ikidefa kesin tüketmek gerek bende 10 gündür aşırı derecede unutkanlık başladı.derecesini şöyle anlatıyım.sağlık ocağında hemşire soyadımı sordu önce bi duraksadım,düşündüm öyle cevap verdim.kendi doğum tarihimi eşimin kan grubunu evin sokak nosunu hep yanlış yazdırdım.akşam eşime anlattım.balık yemezsen böyle olur diyor.artık biraz balık biraz ceviz idare edicez
Merhaba hanımlar ve bebişler :)
Bugün boş günümüzdü ama çok işimiz vardı. Sabah erkenden Amerikan konsolosluğuna gittik eşimle vize başvurusu yaptık. Vizemiz onaylandı.. İnşallah parayı toparlasak bebeğimizi Amerikada doğurucaz.. Çok heyecanlandım ama çok kolay geçti görüşme..
Sonra doktora kontrole gittim. B12 eksikliğim varmış. 15gün sürekli iğne vurulucam sonra haftada 1 sonra ayda1e düşecek. Artık ömür boyu ayda 1 bu iğneyi yaptırmam gerekiyormuş. Olsun buna da şükür ciddi bir sorun değil. Bebeğe de baktı iyiymiş.Cinsiyetini tekrar gösterdi bakın bu da kukusu diye
İkili testte benim bebeğin her yerini incelediler, göbeğinin çapı, kafasının çapı, ensesi, kollarının bacaklarının boyu, kemik sayısı, midesi mesanesi cinsiyeti her şeye bakıldı.
ıh ııh cıkonu da kullanmadım benim aldığım kilolar tamamen benim ayılığımla alakalı
ohhh canııım çak sen de bendensin
5 olmuştur o
Ay vallaha olmuşumdur
olsun veririz demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
25-30 000 TL gibi bişey götürmeyi düşünüyoruz.
32. haftaya kadar doktor izniyle uçağa binebiliyoruz. İzin veriyorlar. Sonra amerikan havayolları izin vermiyor zaten.
Kendi isteğimize gidicez evet. Özel bir durum yok. Orada birkaç tanıdık var ama araştırmaya da devam ediyoruz..
Göbekler koyulmuş
ben de koyayım dedim ama hep hata veriyor neden ki?
dosyaların yüklenmesi sırasında bi hata oluştu diyor ay hiç bişey ekleyemiyorum yaaa:
25-30 000 TL gibi bişey götürmeyi düşünüyoruz.
32. haftaya kadar doktor izniyle uçağa binebiliyoruz. İzin veriyorlar. Sonra amerikan havayolları izin vermiyor zaten.
Kendi isteğimize gidicez evet. Özel bir durum yok. Orada birkaç tanıdık var ama araştırmaya da devam ediyoruz..
Ya bende hiç foto ekleyemiyrm buraya
sebebini bende bilmiyrmmmmm
Aynı şey bendede yazıooo
Orada ayda 1000 dolar'a eşyalı daireler varmış. 2 - 3 aylığına ev kiralayacağız. Orada bir dil okuluna kayıt olduğunda da sağlık sigortası yapılıyormuş. O zaman hastane masraflarını da sigorta karşılayacak. Çok bğyğk bir masrafımız olacağını sanmıyorum. Ama sürpriz birşey olursa Anne babalar abile ablalar bize destek olur.
Vatandaşlık işlemleri de 2-3 hafta içinde tamamlanır diyorlar. Yani temmuz başında gitsek eylül ortasında işimiz bitip döneriz diye düşündük tabi insan ne kadar plan yapsa da bir yere kadar.
Türkiye dışına çıkmasa bilr amerkan okullarında okur, yabancı kontenjanından istediği üni.ye kolaylıkla girer. Önü çok açık yani. İnşallah. Sağlıklı olsunda
Orada ayda 1000 dolar'a eşyalı daireler varmış. 2 - 3 aylığına ev kiralayacağız. Orada bir dil okuluna kayıt olduğunda da sağlık sigortası yapılıyormuş. O zaman hastane masraflarını da sigorta karşılayacak. Çok bğyğk bir masrafımız olacağını sanmıyorum. Ama sürpriz birşey olursa Anne babalar abile ablalar bize destek olur.
Vatandaşlık işlemleri de 2-3 hafta içinde tamamlanır diyorlar. Yani temmuz başında gitsek eylül ortasında işimiz bitip döneriz diye düşündük tabi insan ne kadar plan yapsa da bir yere kadar.
Türkiye dışına çıkmasa bilr amerkan okullarında okur, yabancı kontenjanından istediği üni.ye kolaylıkla girer. Önü çok açık yani. İnşallah. Sağlıklı olsunda
Ben anladım
yeni foto mak. ile çekilen fotoları yükleyemiyorum
daha önce yüklediklerim hep eskisiyle çekilmiş olanlar
neden acaba,kızlar anlayan varsa deyiversin gari![]()
Ben anladım
yeni foto mak. ile çekilen fotoları yükleyemiyorum
daha önce yüklediklerim hep eskisiyle çekilmiş olanlar
neden acaba,kızlar anlayan varsa deyiversin gari![]()
Eşimin aklına geldi. O duymuş birilerinden. Önce bana gereksiz geldi. Sonradan anlatınca mantıklı dedim. NEden olmasın. Vize çıkmaz diye düşünüyordum ama çıkınca sevindim. Biraz da korkuyorum orada annemler de olmayacak napıcaz biz diyorum ama olsun :)
merhabalar hamişler bugün doktora gittik 3 lü test için cinsiyetini öğrendik erkekmiş bebeğim![]()
evet 16 gündür kanamam var, 2 kere yoğun kanama oldu açık kırmızı, daha sonra yoğun kanama bitince az az koyu renkte devam ediyor.
doktor rahim agzında damar catlaması olabılır dedı ama ben tatmin olmadım sımdı baska doktora gidicem bakalım