• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

memorial ın doğum hizmetleri epey bi kapsamlı die okumuştum. doktorları da zaten iyidir
bak bakalım bize de yazıver :)

Ay yandı kızcağız o zamannnnn:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Şaka şakaaaaa
ama çok şanslısın doktorun hakkında bilmediklerini öğrenirsinnnnnn
Evet evet herşeyi soracağım...Salı günü doğum fiyatı da alabilirim ama eylüle kadar değişir ki...

Zaten duştan sonra öyle bir emiyor ki cilt, bu yağ nereye gitti diyorsun 30 sn de...
Aman büyümesinler istemem ben. Zormuş büyük göğüs.Nereye koyacağını şaşırıyorsun. Süt yapacak kadar büyüsünler ama sonra tekrar çekebilirler....

çok büyük bende istemem şu an ki gibi iyi:1::1:

keyiflerrr nasıl kızlarrrrrrr umarım herkes iyidirr

biz bugün pek iyi deiliz sabahtan beri çıkarıyorum midemde yanma ekşime var en korktuğum şeydi kızımda 7 ay da olmuştu 15 gün çekmiştim drla görüştüm gaviscon iç dedi bol su tüketiyorum hiçbişi yiyemiyorum havuç. salatalık öyle geçiştirdim günümü ayran çok iyi geldi sen nasılsın cnm

biz bugün pek iyi deiliz sabahtan beri çıkarıyorum midemde yanma ekşime var en korktuğum şeydi kızımda 7 ay da olmuştu 15 gün çekmiştim drla görüştüm gaviscon iç dedi bol su tüketiyorum hiçbişi yiyemiyorum havuç. salatalık öyle geçiştirdim günümü ayran çok iyi geldi sen nasılsın cnm
ah kıyamam canım yaaaa geçmiş olsunnnnn Allah şifa versinnn inş. kısa zamandaaaaa düzelir miden.

ben iyiyim çok şükürrrr bütün gün gezmece tozmacaaa yorulmuşummm dinleniyorumm

Eki Görüntüle 385116 Eki Görüntüle 385119 Eki Görüntüle 385120

bugun hamıs kıyafetlerı aldım nasıl sızce ? grı olanın xl aldım buyuk oda rahatoldu oyuzden ..grı olan 2o kırmızı olanda 16.9o

kırmızıdan ben de aldım. çokkk tatlı. güle güle kullan cnm;)

kızlar yağlanmaya başladınız mı :1:her gün yağlanmayı hiç sevmiyorum

ben başladım. bizde genetik ama sonradan keşke yapsaydım dememek için aklımda kalmasın diye yapıyorum.
kakao yağı ve kayısı yağını karıştırdım. aktarım fındık yağıda koy dedi ama onu koymadım. ikisini yapıyorum;)

ben başladım. bizde genetik ama sonradan keşke yapsaydım dememek için aklımda kalmasın diye yapıyorum.
kakao yağı ve kayısı yağını karıştırdım. aktarım fındık yağıda koy dedi ama onu koymadım. ikisini yapıyorum;)

Acaba yağları sprey şişesine koysak fısfıslasak olur mu ki :26:böyle yağ çok ziyan oluyor

günaydın..:32::32:
herkes pazar uykusunda heralde. ben de erken kalktım bugün, yarın dr.a gidicem inş iyidir bebiş.:44:

gecmıs olsuncanımm ıns en kısa zamanda geecer..

saol cnm bende cok begenerek aldımm .. babamızda cok sevdıı hatta bayıldıı cok seker oldu dedı :)):16:

herkes pazar uykusunda heralde. ben de erken kalktım bugün, yarın dr.a gidicem inş iyidir bebiş.:44:
gunaydın cnm bız 9 da uyandıkk kahvaltımızı yaptık sımdıanca bakabıldım esım netten gazete okuyordu cunkii bende kuzuma yelek örüyorumm .. bıtınce resmını atıcam :nazar:ıns canım ii haberlerını beklıyoruzz ..

Son düzenleme:
ıı geceler kızlar:3: bugun ılk tetanoz asımı oldumm .. kalp atıslarınıda dınledıler.. sımdılık agrım olmadı ıns yarında olmaz.. 2. dozu bır ay sonra yapıcaklarmıss ...kıloma baktılar 1 kg almısın dedı bundan sonra almaya bak dedı :)) bende yıyom zaten ıns alırım dedımm

Peluska valla minnacık bir göbek bu... Ben 1 kilo almış olmama ragmen bunun 3 katı büyüklüğünde bir göbeğim var..
Yaaa kızlar yaaa sizi şikayet edecem hamile hakları heyetine yaaa,:49::49:ne demek 5 aylık hamile kadınlar 1 kilo almışlar yaaa
demeyin bari yaaa,valla bunalıma soktunuz beni ben 5 kilo aldııımmmmm yaaaaa:30:

kızlar bakın limango da ne buldum fiyatı 19.90 tl göz atın fikirlerinizi bekliyorum.kutusuda çok şık.
B]Canım bu kadar şey sadece 20 ,TL ye ise çok iyiyimiş hala devam ediyormu kampanya?ben oraya üye değilim bakamıyorum.[/B]
l

Selam kızlar yarın 14. haftamıza giriyoruz bende seyirmeler var bebeğimi hissediyor olabilir miyim acaba daha erken değil mi :26:
Yok canım erken değil ancak bu haftalarda hissedersin artık yavaş yavaş
minik minik tekmeliyodur o şimdi:emir_bebek:

Canım yaaa benimde yememem lazım çok kilo aldım 6 kiloloooo:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:
ama durduramıyrm kendimiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Üzülme arkadaşım yalnız değilsin :29:hıh şu suk suk la anchusayada bi di dil çıkaralım:63:
Kızlar ben kaçıyorum. Eşimle birseler izleyelim biz...İyi geceler...
İzle hayatım izle bakılım bi de eylülden sonra görüşelim bu konuları olurmu:9::9:

Acaba yağları sprey şişesine koysak fısfıslasak olur mu ki :26:böyle yağ çok ziyan oluyor
Islak cilde uyguluyosunuz dimi
daha kolay emiliyor valla fıs fısla akıcı olurmuki,
ben avcumla ovuşturup yağlanıyorum
eşim pehlivan diye dalga geçiyor:27:

Ne uykusu anacııım 7.30 da kalktım
AÖF sınavına gittim 80dk dikildim orda paramı aldım geldim.
şimdi de temizlik yapacam keşke bunun içinde para verseler bana :49:

merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün biz çok iyiyiz

merhaba kızlar.. :42: nasılsınız bakalım?? biz bebişle iyiyiz ama sanki karnım her geçen gün daha da ağırlaşıyomuş gibi geliyo bana.. :49: mutfakta uğraşırken dahada bi belim ağrıyo sizdede varmı böyle bişey.. şimdiden sonra olması normalde bana biraz erkenmiş gibi geldi. bütün hamilelik boyunca böyle belim ağrıyacaksa vay halime :1: :1: neyse bebişim için herşeye katlanırım :21: :21:

merhaba kızlar.. :42: nasılsınız bakalım?? biz bebişle iyiyiz ama sanki karnım her geçen gün daha da ağırlaşıyomuş gibi geliyo bana.. :49: mutfakta uğraşırken dahada bi belim ağrıyo sizdede varmı böyle bişey.. şimdiden sonra olması normalde bana biraz erkenmiş gibi geldi. bütün hamilelik boyunca böyle belim ağrıyacaksa vay halime :1: :1: neyse bebişim için herşeye katlanırım :21: :21:

bel agrısı benimde korkulu rüyam çünkü bel fıtıgım var ama dr sordum bell agrısının dönem dönem olacagını sagladı genişlemekten kaynaklanan agrılar normalmiş geçmiş olsun canım

Back
X