• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

[SUB][/SUB]
kızlar ayrıca doktor bana ilaç falan filan hiçbir şey vermedi. vitamindir demirdir. normal mi acaba???
çok sağlıklı olduğumuda düşünmüyorum açıkçası.
ben inanılmaz halsizim. kusuyorum midem bulanıyor.
nefes almakta zorlanıyorum....
banda vermedi cnm bebeklerimizi bizi iyi gördüğü için heralde 5 aydan sonra dedi bana

günaydıın kızlaaar
geçmiş olsun suksukcum. aman dikkat et yaaa bol bol portakal suyu iç. bide bal limon ılıksu karısımı da çok iyi geliyo. kızlar bu havalar tam grip olma havası . lütfen dikkat edelim.:37::37:

saol canımm .. su karıısmı denıyım sıfayı ıyıce kapmadann :2::2::2:

kızlar ayrıca doktor bana ilaç falan filan hiçbir şey vermedi. vitamindir demirdir. normal mi acaba???
çok sağlıklı olduğumuda düşünmüyorum açıkçası.
ben inanılmaz halsizim. kusuyorum midem bulanıyor.
nefes almakta zorlanıyorum....
gecmıs olsuncanımm benım bulantılarda 16 haftadann sonra tamamen gectı ıns kısa bı zamanda gecer cnmm vıtamınle demır hapı bıde yanı saglık ocagından balık yagı verdıler:20: tadı ıgrencc:31:
kızlar mrb herkese

3 lu test ıcın ac tok gıtmek fark edıyormu acaba?

ben tokgıtmıstım cnm farketmıo :8:

kızlar trendyolda bebek uyku setlerinde indirim var haberiniz olsun şekerler:34::34:

gecmıs olsuncanımm benım bulantılarda 16 haftadann sonra tamamen gectı ıns kısa bı zamanda gecer cnmm vıtamınle demır hapı bıde yanı saglık ocagından balık yagı verdıler:20: tadı ıgrencc:31:

tok gidelimki hareketli olsunlarki cinsiyetleri görünsün :39::1::1:

sürekli ayaklarım yanıo ateş basması oluo dıe gece üstümü açıyorumm sanırım ole aldandımm .. ilaç içemeyıncede zor gecer bı dun komsumm geldı grıpmıs yaklasmadım ama gectı sanırım ıns cabuk atlatırım :2::2:

geçmiş olsun canım, alabileceğin tek ilaç vitamin demişti bana dr, almadım ben de.
bol su iç ve dinlen. dinlenme fırsatın olursa kolay atlatırsın, burun tıkanması için de okyanus suyu ya da tuzlu su iyi geliyo.
bana eşim bulaştırmıştı ondan kolay atlattım dinlenme fırsatım olduğu için.

kızlar mrb herkese

3 lu test ıcın ac tok gıtmek fark edıyormu acaba?

Canım 3'lü testleri aç karnına yapıyoduk biz hastalarımıza biyokimya uzmanımız aç olmasını tavsiye ediyodu.Ben bugün yaptırdım ve aç gittim.

tok gidelimki hareketli olsunlarki cinsiyetleri görünsün :39::1::1:

dün hem tok gittim hem de çikolata yedim, baya hareketliydi ama yüzüstü pozisyonda:1:
ayakları almış altına emekler gibi bişeyler yapıyodu.
dr.dan çıktım bi sürü hareketini hissettim, karnımın bi tarafını sivriltti sonra kayboldu fln.
sonradan coştu baskı altında hareket edemiyo heralde:9:

Merhaba kızlar Allah kısmet ederse inşaAllah PRENSESİMİZ olcakmış :)))) çok mutluyummmmm :16: Allahım bütün bebişlerimize sağlık versin

canım 3'lü testleri aç karnına yapıyoduk biz hastalarımıza biyokimya uzmanımız aç olmasını tavsiye ediyodu.ben bugün yaptırdım ve aç gittim.

ayyy açlığada hiç gelemıyrz bız ya hemen bulanıo mıdemız başımız ağrıo nası dyanacaz:(((

hergün siyah üzüm,badem,ceviz,fındık yiyoruz dimiii :1: :56: bunları atlamayın çocugun beyin gelişimi için çok önemlii

geçmiş olsun canım, alabileceğin tek ilaç vitamin demişti bana dr, almadım ben de.
bol su iç ve dinlen. dinlenme fırsatın olursa kolay atlatırsın, burun tıkanması için de okyanus suyu ya da tuzlu su iyi geliyo.
bana eşim bulaştırmıştı ondan kolay atlattım dinlenme fırsatım olduğu için.

saol canım .. devlet hastanesınde yuzune bakıpp yazıolar ılacıı bende anlamıyorumm nekadar faydalı nekadar zararlıı ..:47:

bence çok ilç da iyi değil. benim dr da ilaca boğdu beni elevit,gyno ferro sanol ,kalsiyım ilacı,solgar omega3,coraspin bunları hergün içiyorum.annelerimiz bizi ilaçla mı doğurmuş dicem ama herşey doğaldı o zaman. bi sor bence dr una genelde hamişlere elevit yada decavit multivitamini veriolar.unutmuş olabilir dr.:34:

[SUB][/SUB]banda vermedi cnm bebeklerimizi bizi iyi gördüğü için heralde 5 aydan sonra dedi bana

kişiye göre değişiyor demek ki:44: neyse ben de haftaya üçlü için gideceğim. doktora sorarım. anlatırım halsizliğimi falan:34:

ayyy açlığada hiç gelemıyrz bız ya hemen bulanıo mıdemız başımız ağrıo nası dyanacaz:(((

beiz de cnm. açklığa hiç gelemiyoruz ama sürekli ne yiyeceğimi sapıtıyorum valla:37:

hergün siyah üzüm,badem,ceviz,fındık yiyoruz dimiii :1: :56: bunları atlamayın çocugun beyin gelişimi için çok önemlii

benim ki ceviz sevmiyor galiba ceviz yediğim an çııkarıyorum:1:

star tvde hamılelıkle ılgılı konu anlatılıyor bakmak ısteyenler baksın

ayrıntılı usg için genelde kaçıncı hafta çağırıyolar..20.haftamı ideal olan

Back
X