Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftamız seninle aynı canım benim bebişimin cinsiyetini 12.haftada öğrendik ama eskilerin hesabıda tuttu hurafe denebilir eger bebegin erkekse sol gögsün daha sert ve iri ucuda belirgin oluyo bende öyle oldu sag olursada kız konturol et bakalım kendini sende tutacakmı
kızlae sizdede akıntınız oluyormu bende azda olsa akıntım var hamileliktenmi bilmiyorum ama hamile kalmadan önce smr testi drum yaptıgında fitil vermişti akıntım var diye özellikle yere bişi düşünce eğilince fazla hareket edince akıntım oluyo aybükeyi zaten artık kucağıma almıyorum kontrolumde hep amniyo sıvımı soruyorum aybükemde 7.ay başlamıştı akıntı günde 4 iççamaşır deiştirirdim 8 .ayda erken doğum olmuştu off cnm çok skkın![]()
kızlar paşama ayberkimin mevlüdünde bunlardan birini alıcam kzıma gelinlik tarzı almıştım pek rahat edemememiştik şimdi rahat olsun terlemesin diye Eki Görüntüle 388739 Eki Görüntüle 388738 Eki Görüntüle 388737
kızlar paşama ayberkimin mevlüdünde bunlardan birini alıcam kzıma gelinlik tarzı almıştım pek rahat edemememiştik şimdi rahat olsun terlemesin diye Eki Görüntüle 388739 Eki Görüntüle 388738 Eki Görüntüle 388737
kızlarrr ben artık oğluma ismiyle seslenmek istiyorum ama hala bi karar vermedik. eşime kalsa ( koyu fenerli) aleks olsun muş.benim aklımda da meriç fırat tuna ulaş erdem var bide egemen nasıllar yaa. aslında şuan meriç e takıldım ama kız ismi mi acep?:44::44::44:
kızlar yaa ben çok kötüyüm.
sabah evde çıkarıp geldim işe. her sabah olduğu gibi
normaldede çok halsiz olurun gelene kadar mahvolurum ama bugün daha başka. elim ayağım bacaklarım titriyor.
kafamımasaya koydum öyle duruyorum ama midemfena. ne yapacağım![]()
ben yarın dr. a gideceğim için çok heyecanlıyım ya:98:lütfen benim için dua edin bebişimin sağlığı yerinde olsun bide cinsiyetini göstersin bize
![]()
![]()
:112:
yatcaz kalkcaz.dr. a gitcez :101:
![]()
geçmiş olsun canım artık bebişler kocaman oldu, haliyle daha çok yoruyorlar bizi. ben evde olmama rağmen bendede aynı halsizlik var birde mide yanması başladı, sanki biri kibrit çakıp mideme atmış gibiama elbet bunlarda geçecek biraz daha sabır ...
kızlarrr ben artık oğluma ismiyle seslenmek istiyorum ama hala bi karar vermedik. eşime kalsa ( koyu fenerli) aleks olsun muş.benim aklımda da meriç fırat tuna ulaş erdem var bide egemen nasıllar yaa. aslında şuan meriç e takıldım ama kız ismi mi acep?:44::44::44:
allahım bebişlerimize sağlık versin. şimdi gece uyuyamazsın da senannesi cinsiyeti göstermezse de üzülme senin çocuk çok edepli terbiyeli olacak demek olur.benimki 13 hafta belli etti ayırmış bacakları yiğidin malı meydandadır diyerek al anne bu benim pipim diye gösterdi.ama seninki kız olabilir. bu saate kadar sakladıysa eğer
![]()
hadi yaa bazı erkeklerde son anan kadar belli etmiyomuş..bide 12haftalıkken erkeğe benzetmişti dr. ayy çok merak ediyom ya![]()
En usteki tulumu nereden aldim cnim bende bakayim.bizde isim krizi yasiyoruz hep erkek olursa kutay dedik simdi icimize sinmeyen biseyler var:)enis. Kutay asil bera arasindayiz simdilik.altan arhan ediz semih de seviyorum.meric kiz ismi bence olmaz.ama melih dusunebilirsin.tunalar cooook yaramaz oluyormus:)erdemde guzel bir isim bence olabilir.
En usteki tulumu nereden aldim cnim bende bakayim.bizde isim krizi yasiyoruz hep erkek olursa kutay dedik simdi icimize sinmeyen biseyler var:)enis. Kutay asil bera arasindayiz simdilik.altan arhan ediz semih de seviyorum.meric kiz ismi bence olmaz.ama melih dusunebilirsin.tunalar cooook yaramaz oluyormus:)erdemde guzel bir isim bence olabilir.
Kızlar bende öğle tatilinde alışveriş yaptım alt açma minderi ,emzirme sütyeni birde lierac aldım
anlayacağınız birsürü param gitti :)
kutay ismi güzelmiş. eşim de meriç e kız ismi dedi(daha çok vakit var diyorum ama şimdiden de oğlum ismine alışsın istiyorum . tulumu izmitte civil diye 4 5 katlı bebek mağazası var aslında birçok yerde şubesi var uygun da fiyat.
mevlütte giydirmek için güzel bi kıyafet aybükenin gösterdiği 3 tulum da civil mağazasında var netten bak istersen 15-20tl gibi bişeydi
![]()
canım senin cinsiyet bellimi? değilse ne zaman gitcen dr.a???![]()