• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

$images.webp

benimki bundandı canım turuncu renkli
klasik model yani,ne sallanıyor ne müzik çalıyor,boyu baya büyük 2 yaşına kadar çok rahat sığıyor minnoşlar:34:
2 katlı ince bide döşek almıştım 2 sene idare ettik.

mrb. kızlar nasılsınız bakalım?? biz iyiyiz kuzumla. şimdi bi yemek yiyip yürüyüşe çıkcaz prensesimle :16: :16:

'kimler bebeklerin cinsiyetini öğrenmek ister' topicine baktınızmı hiç..ben yazdım tarihleri kız dedi..gerçekten doğrumu hesaplıyo acaba?

kızlar demir hapımı alamıyorum, yutamıyorum, midem bulanıyo, kusuyorum, sizdede bu sorunlar varmı

kızlar demir hapımı alamıyorum, yutamıyorum, midem bulanıyo, kusuyorum, sizdede bu sorunlar varmı

keşke herkes benim gibi hamile olsa..ne mide bulantısı,ne halsizlik,nede aşerme.. :nazar: kocam bana kızıyo artık sen ne biçim hamilesin diye maaşallah bana yaww :79::77:

ben de oldu yanı ılk verdıgınde bır tane ıle kusmustum.sonra ılacın markasını degıstırdı.sımdı cok rahatım.

hadi hayırlısı o zman, ben sabah erkenden kuş gibi kalkarım yataktan herhalde,, genelde uyuyamıyorum doktor günü gelince :)

evet ya ben zınk diye kalkar kocamı dürtmeye başlarım :69: napiimm çok heyecanlanıyorum bebişimi görceğim içinn :49:

hadi hayırlısı o zman, ben sabah erkenden kuş gibi kalkarım yataktan herhalde,, genelde uyuyamıyorum doktor günü gelince :)

aynen ya. çok güzel bir sabah oluyo doktor günleri:))çok heycanlı. özledim kuzumuuu ya... inş bütün doktora gidişlerimiz aynı güzellikte dönüşlerle noktalanır.

Back
X