2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba arkadaşlar bende çok yoruldum kendimi taşıyamıyorum ne olacagız biz 9.ayda bilemiyorum

ben de şimdiden nefes nefese kalıyorum. bu kadar erken normal mi bilemiyorum. şimdi böyleysem.... ve henüz kilo almamış ( ama yine de 5 aylık gibi görünen göbeğimle) halimle böyle zorlanıyorum.7. ayda falan oturduğum yerden kalkamam herhalde.:50:

kızlar sizce park yataklar nasıl görüntüsü şık değil ama kullanışlımı acaba

cnm 2 ya da 3 kademeli, sallamalı, ışıklı, müzikli, falan park yataklar en çok tavsiye edilen. ilk katında 6-8 aya kadar yatırıyorsun. sonra alt kademeye geçiriyorsun. benim bebeğimin de odası olmayacak o yüzden erkende olsa fikir edinmek için araştırdım.yatağımın kenarına koyacağım. ayrıca katlanıp kaldırılıyormuş. ikinci bebişe saklarsın:34::1:

75 tl ye aldım güvenmedim internete ya kullanım süresi genelde dolanlardan satabiliyorlar neyse napim ilkini aldım bu fiyata birde kayısı ve badem yağı karıştırıcam

yaa bana badem yağı çok mantıklı gelmiyor kızlar. sonuçta badem yağını saçımıza kaşımıza kirpiğimize sürüyoruz beslesin diye gmbekteki tüyleri de beslemesin:9:
benim aktarım kakao yağı kayısı yağı ve fındık yağını karıştır dedi.:34:

bilmem hele sabahları dümdüz nerdeyse, yani bebeği görmesem inanmayacağım

yabenimde sabahları dümdüz ve sabahları kiloma göre 1,5 kilo almış görünüyorum. ama öğleden sonra ve akşam sindirim çok yavaşlıyo bende yediğim kalıyo midemde sanki tartılıyorum 3 kilo almış gibi oluyorum. ama ertesi sabah yine aynı herşey normal.

Kızlar akşama yemeğiniz varmı yaa
off biri yapıp bana getirse ne makbule geçer varya
patatesli börek yapacam da anacım ne zahmetli iş
patatesi soy,rendele kavur yap falan off
neyse ben arada gelirim gene.
Yanında domates çorbası,siz dom. çorbasına salça da koyuyomusunuz acep?
nasıl yapıyosunuz?:56:

Canım ya bende yemek yaptığım için yeni okduum geçmiş sayfaları söz knusu yemek oldu mu yazmadan edemiycem :) Bende yaptım yemeklerimi hamile olunca vazgeçimez çrobam şehriye oldu fırında köfte patates, pilav , yoğurtlu havuç sote tamamdır :)

Ben domates çorbasına salça koyuyorum yiyenler çok beğeniyor normal çorbadan farklı olarak şöyle yapıyorum. Sıvıyağda bir kaşık beyaz unla iki kaşık mısır ununu karıştırıyorum sonracıma rendelediğim domatesleri atıyorum içine fokurdamaya başlayınca salçası ve soğuk suyunu ilave ediyorum kapatma üzeri tuzunu ekliyorum yazın kırmızı etli biberde koyuyorum farklı bir lezzet oluyor biber koyduğumda blendrda çekiyorum miss üzerinede kaşar rendesi tamamdır afiyet olsun :))

kızlar demir hapımı alamıyorum, yutamıyorum, midem bulanıyo, kusuyorum, sizdede bu sorunlar varmı

Canım tok karnına almaya çalış. Bende 7 8 haftayekn aç karnına aldım bir iki kere mafetti beni şimdi hep tok karnına alıyorum. Demir ilacını sabah tok kan ilacını akşam tok alıyorum. Geçmiş oslun geçer inşaallah canım.

merhaba eylül anneleri ! ben de eylül annesi olucam nasipse. Buraya ne zamandır uğruyorum da çalıştığım için yazmaya çok vakit buladım, sayfalar sürekli ilerliyor hızınıza yetişemem ama elimden geldiğince yazarım artık. Bizim cinsiyetimiz son kontrolde kesin belli oldu. Oğlum olacak hayırlısıyla.:nazar:
Benim bulantılarım hala sürüyor fakat kusma yok. Uyku hallerim devam ediiyor, az önce bile tv karşısında gitmişim:17: İştahım da baya kapalı bu aralar, bişey yiyesim yok ama yemem gerekenleri yiyorum tabi bebişim için... Bir de ben çok sabırsızlanıyorum ya size de oluyor mu , bir an önce dokuz ay bitsin de yavrumu kucağımıza alalım istiyorum :emir_bebek:

Hoşgeldin canım.. Burda muhabbet çok güzel yetişmek de zor oluyor kaçırdınmı yakalayamıyorsun :) Hayırlısıyla oğlunu kucağına almayı nasip eyelsin Allah. Benimde prensesim olacak nasipse :)

Selam kızlar nasılsınız?Yarın ayrıntılı ultrasona girecem çok heyecanlıyım

Hoşgeldin.. Ben giriyorum yarın ayrıntılıya. Saat 4 te. akşam gelince rapor veririm size .. Bende heyecan pek yokta doktora sormak istediklerim var onun vereceği cevapları merak ediyorum sadece :)

ya uff hakkaten şu yemek işini kökten hallecek bir yöntem bulsak. başkası yapsın ben yiyim istiyorum:))) ilk zamanlar eşim yapıyodu ama ona da yazık,çalışıp geliyo. annelerine yada kayınvalidesine yakın olup yemekleri onlara yaptıran şanslılar var mı?

ya uff hakkaten şu yemek işini kökten hallecek bir yöntem bulsak. başkası yapsın ben yiyim istiyorum:))) ilk zamanlar eşim yapıyodu ama ona da yazık,çalışıp geliyo. annelerine yada kayınvalidesine yakın olup yemekleri onlara yaptıran şanslılar var mı?

Ben ilk haftalarda biraz zorlandım sonra her naneyi yaptım :) Şimdide yapıyorum zorlamıyo beni Allah kolaylık versin ah keşke memlekette olsam bi gün annemde bi gün kaynıvalidemde bi gün abilerimde evde hiç durmazdım ama gurbette olunca mecbur her gün ne yapsam sendromuna giriyorum. Annem eskiden sorardın bugün ne yapiyim diye ne istersen onu yap demek çok kolay geliyodu bana şimdilerde ben o durumdayım. Allahtan yemeği yapmayıda yemeyi de seviyorum :):56:

Son düzenleme:

ben varım annem :52: annem bana çok yakın çok şükür hep annemde yiyom eşimede öle bişeler kavuruyodum ama artık onada yemek yapıyom yazık adamada :1:

ya hep hayalini kurmuşumdur ama maleseefff çok uzaktayım annemeeeee
bende aynı problemden yakınıyrmmmmmm
yemek oldumu her iş bitmiş gibi evdeeee:1::1::1::1::1:

Back
X