Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar bende çok yoruldum kendimi taşıyamıyorum ne olacagız biz 9.ayda bilemiyorum
kızlar sizce park yataklar nasıl görüntüsü şık değil ama kullanışlımı acaba
75 tl ye aldım güvenmedim internete ya kullanım süresi genelde dolanlardan satabiliyorlar neyse napim ilkini aldım bu fiyata birde kayısı ve badem yağı karıştırıcam
yaa karnım yok hiç, nerde bu bebek bilmem, çok üzülüyorum![]()
üzülcek bişi yok canım,birden bi kocaman olursa görürsün :101:
Benimki de bugün küçülmüş biraz canım sıkıldı
bilmem hele sabahları dümdüz nerdeyse, yani bebeği görmesem inanmayacağım
sabahları benimde öyle oluyo canım ama bu çok normal mesala akşamları daha büyük oluyo,bazen küçük oluyo bazen aşağıda bazen yukarda oluyo ama bi sıkıntı olacagını zannetmiyorum ben![]()
canım 18. haftadan sonraaaa acayip hızlı büyüceeeeekkkkkkk
büyüsün büyüsün![]()
birazcık hamiş olduğumuz anlaşılsın
![]()
Kızlar akşama yemeğiniz varmı yaa
off biri yapıp bana getirse ne makbule geçer varya
patatesli börek yapacam da anacım ne zahmetli iş
patatesi soy,rendele kavur yap falan off
neyse ben arada gelirim gene.
Yanında domates çorbası,siz dom. çorbasına salça da koyuyomusunuz acep?
nasıl yapıyosunuz?![]()
kızlar demir hapımı alamıyorum, yutamıyorum, midem bulanıyo, kusuyorum, sizdede bu sorunlar varmı
merhaba eylül anneleri ! ben de eylül annesi olucam nasipse. Buraya ne zamandır uğruyorum da çalıştığım için yazmaya çok vakit buladım, sayfalar sürekli ilerliyor hızınıza yetişemem ama elimden geldiğince yazarım artık. Bizim cinsiyetimiz son kontrolde kesin belli oldu. Oğlum olacak hayırlısıyla.![]()
Benim bulantılarım hala sürüyor fakat kusma yok. Uyku hallerim devam ediiyor, az önce bile tv karşısında gitmişimİştahım da baya kapalı bu aralar, bişey yiyesim yok ama yemem gerekenleri yiyorum tabi bebişim için... Bir de ben çok sabırsızlanıyorum ya size de oluyor mu , bir an önce dokuz ay bitsin de yavrumu kucağımıza alalım istiyorum
![]()
Selam kızlar nasılsınız?Yarın ayrıntılı ultrasona girecem çok heyecanlıyım
ya uff hakkaten şu yemek işini kökten hallecek bir yöntem bulsak. başkası yapsın ben yiyim istiyorum:))) ilk zamanlar eşim yapıyodu ama ona da yazık,çalışıp geliyo. annelerine yada kayınvalidesine yakın olup yemekleri onlara yaptıran şanslılar var mı?
ya uff hakkaten şu yemek işini kökten hallecek bir yöntem bulsak. başkası yapsın ben yiyim istiyorum:))) ilk zamanlar eşim yapıyodu ama ona da yazık,çalışıp geliyo. annelerine yada kayınvalidesine yakın olup yemekleri onlara yaptıran şanslılar var mı?