Sağol canım sanada çok geçmiş olsun:2:
ben cumadan berı hastayım...gecmek bılmedı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun:2:
gunaydin annislerrr :)
bugun sabah yine tartildim... yine ayni yine ayni kilom.. delircem hic kilo almadim ben.. bebisim nerden buyuyo, aldigi gramlar kilolar, sisen gobusum falan nerden nasil buyuyo anlamiyorum :44:
bi de kasinmalarim basladi gobuste ve goguste.. aldigim yaglardan (kakao, tatli badem, susam) karisim yapip suruyorum, bi de tum vucuduma neutrogenanin dry skin body lotion suruyorum..
uyku problemim var.. uyuyamiyorum, uyusam da geceleri sabaha kadar hep uyanip duruyorum.
bulasik makinesine bir sey yerlestirirken ya da alirken bile nefes nefese kaliyorum bazen carpintim oluyor, heralde normalde tansiyonum cok dusuk (10-6 9-5 gibi fix) ani cikinca oluyor sanirim..
baska baskaaaa...
prensesimin yer degistirdigini hisediyorum bir haftadir falan..![]()
bu sabah (genelde sagea duruyor) birden sol tarafa gecti sok oldum gobegimi actim izliyodum sqgdan resmen tepecik sola gecti.. icim gitti, anlatamam sanki yokustan asagi inerkenki his gibi :) buyuse de kolunu bacagini kipirdatisini hissetsem bi an once insallah..
melegimi cok ozledim, kendime soz verdim bi ay dolmadan gitmicem rutin kontrole diye ... daha 12 gun var nasil gecicek bilmiyorum... cok ozledim minigimi gormeyi..
biraz dok icini rahatla gibi oldu ama napiiim
masallah herkesin bebisler iyiymis, grip olan annisler varmis gecmis olsun..
son bisey daha.. benim ikili testte kan testinde bhcg 25.0 cikmis ama doktor kiz demisti.. bhcg 50 altindaysa erkek diyorlar dovruluk payi nedir acaba? saglikli sigatli olsun cinsiyet hic onemli degil de ne biliyim prensesim melegim annesinin kuzusu babasinin lokumu diye cok alistik kiz bebise insallah doktorumuz tam gormeden cinsiyet soylememistir..
herkescikleri cok cok optum, kuzucuklariniz da sizler de Allah'a emanet olun![]()
bende grıp annıslerdenım ... sukur bugun daha ıı gıbıyımm cnm ne guzel dokmusunn ıcınnıı :)) ıkılı testde benımde beta hcg 55 yazıo ama bende cınsıyetı ogrenemeyenlerdenımm :)) buna baglımı ki acaba ?:26:
saoll canımm ..tabıkıde ılk once saglıklı olsunlar kuzularımızzz .gecmis olsun canim, bi an once iyilesirsin umarim.
bhcg degeri 50 altindaysa erkek , uzerindeyse kiz diye kesin olmayan ama cok fazla kisi tarafi dan dogrulanmis bir yargi var.. bilemiyorum ben de.. bakalim hayirlisi, saglikli olsun da kuzucuklar cinsiyetin onemi yok![]()
bende grıp annıslerdenım ... sukur bugun daha ıı gıbıyımm cnm ne guzel dokmusunn ıcınnıı :)) ıkılı testde benımde beta hcg 55 yazıo ama bende cınsıyetı ogrenemeyenlerdenımm :)) buna baglımı ki acaba ?:26:
gunaydin annislerrr :)
bugun sabah yine tartildim... yine ayni yine ayni kilom.. delircem hic kilo almadim ben.. bebisim nerden buyuyo, aldigi gramlar kilolar, sisen gobusum falan nerden nasil buyuyo anlamiyorum :44:
bi de kasinmalarim basladi gobuste ve goguste.. aldigim yaglardan (kakao, tatli badem, susam) karisim yapip suruyorum, bi de tum vucuduma neutrogenanin dry skin body lotion suruyorum..
uyku problemim var.. uyuyamiyorum, uyusam da geceleri sabaha kadar hep uyanip duruyorum.
bulasik makinesine bir sey yerlestirirken ya da alirken bile nefes nefese kaliyorum bazen carpintim oluyor, heralde normalde tansiyonum cok dusuk (10-6 9-5 gibi fix) ani cikinca oluyor sanirim..
baska baskaaaa...
prensesimin yer degistirdigini hisediyorum bir haftadir falan..![]()
bu sabah (genelde sagea duruyor) birden sol tarafa gecti sok oldum gobegimi actim izliyodum sqgdan resmen tepecik sola gecti.. icim gitti, anlatamam sanki yokustan asagi inerkenki his gibi :) buyuse de kolunu bacagini kipirdatisini hissetsem bi an once insallah..
melegimi cok ozledim, kendime soz verdim bi ay dolmadan gitmicem rutin kontrole diye ... daha 12 gun var nasil gecicek bilmiyorum... cok ozledim minigimi gormeyi..
biraz dok icini rahatla gibi oldu ama napiiim
masallah herkesin bebisler iyiymis, grip olan annisler varmis gecmis olsun..
son bisey daha.. benim ikili testte kan testinde bhcg 25.0 cikmis ama doktor kiz demisti.. bhcg 50 altindaysa erkek diyorlar dovruluk payi nedir acaba? saglikli sigatli olsun cinsiyet hic onemli degil de ne biliyim prensesim melegim annesinin kuzusu babasinin lokumu diye cok alistik kiz bebise insallah doktorumuz tam gormeden cinsiyet soylememistir..
herkescikleri cok cok optum, kuzucuklariniz da sizler de Allah'a emanet olun![]()
Günaydın kızlar...
Nasılsınız. Sabah 4 gibi uyanma ben de de var. Bebeklerimiz gelince geceleri hep uyanacağız. Alıştırma yapıyoruz şimdi.
Ben bu gün slopet güydim. Çok şeker oluyor. Hamilelere çok yakışıyor tavsiye ederim :)
Günaydın kızlar...
Nasılsınız. Sabah 4 gibi uyanma ben de de var. Bebeklerimiz gelince geceleri hep uyanacağız. Alıştırma yapıyoruz şimdi.
Ben bu gün slopet güydim. Çok şeker oluyor. Hamilelere çok yakışıyor tavsiye ederim :)
Günaydın kızlar...
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.. Ballı sütünü ihmal etme direncin düşmesin.
Sanada günaydın anniş :)) Ah ah o uyuyamayanlardan biri de benim. Allah kolaylık versin cümlemize. Canım aldığın kilolalar bebişine yarıyordur o zaman. Doktoruna gidince bebişini kaç gr oldğunu sor kendi kilo alamamanı sor o seni daha iyi bilgilendirebilir. Bende bu akşam daha çok hissettim prensesimi kilo da fazla aldığım için sağdan sola dönmem zorlaşıyor aylar ilerleyince ne yapacağım bilemiyorum artık vinç tutarım bir tane o kaldırır beni :)![]()
Bugün benim de randevum var ayrıntlı ultrasano girecem bugün rüyamda hep doktorla uğraştım karnıma baktı baktı hiç konuşmadı bende kokrtum bir şey mi oldu bebişime diye ay hayır olsun bakalım rüyalarda hep boğuşuyrum zaten ondan sonrada bayır tarlalardan aşağı kayıyodum birilerinden kaçıyordum yine :) Saat 4 te gidecem ultrasano akşama sizi de bilgilendririm :)
oyy kuzummm hadi bakalim guzel guzel haberler getir doktordan bize.. resmini de cek kuzunun gorelim.bizde cok usg ciktisi videosu var ama diger pcye girip atmam lazim usengeckikten yapamadim bi turlu
ya bu arada bende de var sacmasapan icimi daraltan ruyalar gorme durumu... sanirim o uyurkenki sIkIsIkLIktan oluyordur.. ben simdiden yataktan kalkarken kocise nazlanmaya basladim uf askim ittirsene beni karnimi kasmiyim diye
eee yasadik yasadik valla bu rahatligi 4-5 ay sonra non-stop kosusturma, uykusuzluk basliycak bebisimizin nazini cekmekten naz yapamaz oluruz heralde iyi degerlendirmek lazin ama dimi![]()
Günaydın kızlarr nasılsınız![]()
bende kendimin bu kadar kilo aldığını zannediyordum. bana arkadaş çıktı sevindim şimdi bende 9 kilo aldım 18. haftam....Kızlar merhaba! uzun zamandır yazılarınızı takip ediyor fakat yazmıyordum hiç, bugün aklıma geldi de gerçekten hayranım size üzülüyorsunuz ya kilo aldık diye. 16 haftalık hamileyim ve 1 aydan beri kocaman bir göbekle dolaşıyorum:) 3-4 kiloyu kafaya takıyor ya bazılarınız kahkahayla gülüyorüm çünkü ben 36 bedendim hamile kalmadan önce 1,72 boy 54 kilo. Şu an 12 kilo almış durumdayım :) ve daha yolun başı:) bence konuyu kafasına takanlar beni düşünüp moral bulsun:) hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum...
bende kendimin bu kadar kilo aldığını zannediyordum. bana arkadaş çıktı sevindim şimdi bende 9 kilo aldım 18. haftam....
burda herkez zayif hamile benim gibi kilo alan hamile pek az gibi..
bende kendimin bu kadar kilo aldığını zannediyordum. bana arkadaş çıktı sevindim şimdi bende 9 kilo aldım 18. haftam....
burda herkez zayif hamile benim gibi kilo alan hamile pek az gibi..