2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hanımlar ben çıkıyorum gidip hazırlanıyım ufaktan ufaktan evimi toplayayım akşama size de rapor verririm bakalım prensesimi ayrıntılı da net görebilcek miyim :) Herkese hayırlı cumalar olsun...

hayırlı haberlerını beklıyoruz cnmm

Günaydın anneciklerr, bu bulantılar b,t,yo sonunda kurtulduk derken yeniden başladı anlayamadım. Nolcak bööle ya, gerçi kilo almıyorum iyi oluyo ama çekmesi de ayrı bi sorun açıkçası.

gunaydın cnmm ewt bendede aynıı ınns en kısa zamanda gecer..

Son düzenleme:
zayıfken hamıle kalanlar daha fazla alıo sanıırm cnm bn zaten kıloku basladımm kg almamanın bı sebebıde bu olabılır

benim boyum 1 72 62 kiloyla hamile kaldım..şuan 60 kiloyum...karnım da hiç görnmüyor
hamile pantolanları büyük gelir diye almadım
40 beden pantolon aldım içine girebiliyorum:10:
gece kıyafeti pek almayıda düşünmüyorum çünkü yaz geldi..tayt ve elbiseyle idare etmek istiyorum:129:

benim boyum 1 72 62 kiloyla hamile kaldım..şuan 60 kiloyum...karnım da hiç görnmüyor
gece kıyafeti pek almayıda düşünmüyorum çünkü yaz geldi..tayt ve elbiseyle idare etmek istiyorum:129:
bende aynı fıkırdeyım canım favorım tayt ve uzerıne tunık :)) elbıselerde firil firill .. :8::8::8:

slmm ben geldim doktordan:))) kuzumu gördüm.çok tatlıydı herşeyi. maşallah herşeyi çok güsel dedi doktor. suyu,boyu,kilosu her bir yerini gördük. hareketliydi,bağdaş kurup oturdu. henüz kesin olmamakla beraber pipi gördük:)))) ama kesin değil dedi doktor. 10 mayısata kesinleşcek artık ama. bende gördüm galiba pipi:))))

zayıfken hamile kalanlar daha çok kilo alıyo olayı sanırım doğru.benim boyum 1.66 46 kg ile hamile kaldım ve şuan 52 kg yum ama ben buna çok seviniyorum. çünkü 50nin üstüne ömrüm boyunca çıkamamıstım.:27::27::27: ayrıca eşimin de çok hoşuna gitti. insallah hamilelikten sonra bidaa 40lı kilolara düşmem de azıcık kadın gibi dururum yahuuu.:9::9::9:

slmm ben geldim doktordan:))) kuzumu gördüm.çok tatlıydı herşeyi. maşallah herşeyi çok güsel dedi doktor. suyu,boyu,kilosu her bir yerini gördük. hareketliydi,bağdaş kurup oturdu. henüz kesin olmamakla beraber pipi gördük:)))) ama kesin değil dedi doktor. 10 mayısata kesinleşcek artık ama. bende gördüm galiba pipi:))))

hadi gözün aydın annesi pipyi sonunda gördünüz:55::55::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:darısı göremeyenlerin baına.

merhabaaaaa biz geldiiik ultrasonda pipiyi gördük :nazar: oğlum geliyooo kesinleşti :nazar: :1: ultrasonda bir hafta eksik çıkıyor ama bu seferde ona takıldım ben..
sırada ayrıntılı ultrason var daha gün almadım iki hafta sonra gitmem gerekiyormuş.. benden haberler böyleee :)

oooh hayırlı olsuun :nazar: bende bi pipi gördüm sankii :1: :1: bir de video çektim açıp açıp poposunu falan izliyorumm

Kızlar naber .şimdi çıktık dr.dan.cok sukur herşeyi normal bebeğinin ama cinsiyetini gosttermedi yine sipa..yarı boayan gitcem

oooh hayırlı olsuun :nazar: bende bi pipi gördüm sankii :1: :1: bir de video çektim açıp açıp poposunu falan izliyorumm

:)) hayırlı olsun sizinde pipiniz:)) bizde gördük. doktor çok emin olmaktan kaçınsa da .ben bile pipiyi pipiye benzettim yani. bakalım hayırlısı artık:)) bebeği izlemek çok güsel ya dimi.insan doyamıyo. bu arada 1,9 gr almışım ben:) benimde biraz tansiyonum yüksek çıktı.nabızım falan. doktor heyecan yapmış olabilirsin dedi. şimdiye kadar demir falan kullanmadık ihtiyaç görmemmişti doktor. bakalım arıycaklar bir kaç gün içinde. demir düşük çıkarsa başlayabilirim

:)) hayırlı olsun sizinde pipiniz:)) bizde gördük. doktor çok emin olmaktan kaçınsa da .ben bile pipiyi pipiye benzettim yani. bakalım hayırlısı artık:)) bebeği izlemek çok güsel ya dimi.insan doyamıyo. bu arada 1,9 gr almışım ben:) benimde biraz tansiyonum yüksek çıktı.nabızım falan. doktor heyecan yapmış olabilirsin dedi. şimdiye kadar demir falan kullanmadık ihtiyaç görmemmişti doktor. bakalım arıycaklar bir kaç gün içinde. demir düşük çıkarsa başlayabilirim

:1: benimki çok netti kesinleşti artık :nazar: çok mutluyum bugün, benimde tansiyon hep düşük çıkıyor hayırlısı artık.

zayıfken hamile kalanlar daha çok kilo alıyo olayı sanırım doğru.benim boyum 1.66 46 kg ile hamile kaldım ve şuan 52 kg yum ama ben buna çok seviniyorum. çünkü 50nin üstüne ömrüm boyunca çıkamamıstım.:27::27::27: ayrıca eşimin de çok hoşuna gitti. insallah hamilelikten sonra bidaa 40lı kilolara düşmem de azıcık kadın gibi dururum yahuuu.:9::9::9:

canım ya benim derdimde aynı.hayatım boyunca 50 nin üzerine çıkamadım.49 ile hamile kaldım.bi ara 48 e düştüm.şimdi 54 oldum.eşimin zayıflığımdan bi şikayeti yoktu ama bu halimii daha çok beğendi.inşallah doğumdan sonra bende eski kiloma geri dönmem.geri kilo vereceğimiz kesin ama 55 kilonun altına düşmesek bari:)boyum zaten 1.63.

Kızlar naber .şimdi çıktık dr.dan.cok sukur herşeyi normal bebeğinin ama cinsiyetini gosttermedi yine sipa..yarı boayan gitcem

nazlılar bizim bebşler canım nazlılar.benimki 19.haftaya kadar göstermedi bu hafta öğrendik işte.bu defa ultrasona giderken konuştum bebişimle.bak annecim eğer sen cinsiyetini göstermezsen bende kızmı erkekmi olduğunu bilmediğim için sana kıyafet alamam.doğduğunda çıplak kalabilirsin dedim.ultrasona bi girdik açmış yavrum bacakları ben kızım git bana pembe elbise al der gibi:)

nazlılar bizim bebşler canım nazlılar.benimki 19.haftaya kadar göstermedi bu hafta öğrendik işte.bu defa ultrasona giderken konuştum bebişimle.bak annecim eğer sen cinsiyetini göstermezsen bende kızmı erkekmi olduğunu bilmediğim için sana kıyafet alamam.doğduğunda çıplak kalabilirsin dedim.ultrasona bi girdik açmış yavrum bacakları ben kızım git bana pembe elbise al der gibi:)

hahaha laf anlıyolar yani, bende öyle deniyim bari su sefer :)

oh oh erkekler çoğalıyo da bizim oğlanlara kız arkadaş bulamıcaz bu gidişle:52::52:. kız anneleri havanızdan geçilmez artık:9::9:allahım tüm bebişlere sağlık versin.:34:ben de oğluşumu görmek istiyorum yaaaaaaaa:((

HYRLISI CNM BEBISIN İYİ OLSUNDA GORURSUN BIZIMKINE KIZ DEDI DR.AMA KENDI DRUM DEGILDI YA PEK EMIN OLAMIYRUM YINEDE
Ben kalan 4 ayda kocayı boşamazsam iyidir valla.kendisi hiçbir işe elini sürmezdi aynen devam ediyor.bütün gün çalışıyorum eve gidip yemeğini,temizliğini eksik etmiyorum hala mide bulantılarıma karşın.zerre kadar anlayış yok ben oğlumu bu şekilde yetiştirmicem annesi de oğlu da gelini hizmetçi sanıyorlar sanki.
CNM YA ANLAYIŞLI OLMALARI GEREKIO ALLHTN EŞİM YEMEK KONUSUNDA PEK BİŞİ DEMIO ODA EVI DERLI TOPLU TUTMAMI ISTIO AMA BEZEN OLMUO İŞTE
Günaydın anneciklerr, bu bulantılar b,t,yo sonunda kurtulduk derken yeniden başladı anlayamadım. Nolcak bööle ya, gerçi kilo almıyorum iyi oluyo ama çekmesi de ayrı bi sorun açıkçası.
CNM BNM 19 HAFTAMDYIM ARADA BI OLUO HALA COK SUKUR ESKISI GIBI DEGILIM:nazar::nazar: AMA ARADA BI CIKARIYRUM BENDE
Günaydın kızlar......hafta sonu çok şükür....son iş günü.......
:((YARINDA VAR BENDE OOFFF HİÇ İŞE GELMEK ISTMYRM EVDE OLSAM BEISIMLE NEGUSEL OLURDU
HYRLI OLSUN CNM :nazar:
:)))BENDE HEP ZAYFTM 50Yİ HİÇ GÖRMEMİŞTM ŞİMDİ ARTIK 50 KG OLDUM AZCIK ETLI BUTLU OLALIM DİMİ AMA:1::1:

Back
X