Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))BENDE HEP ZAYFTM 50Yİ HİÇ GÖRMEMİŞTM ŞİMDİ ARTIK 50 KG OLDUM AZCIK ETLI BUTLU OLALIM DİMİ AMA![]()
Kaç haftalıksın canım? Bebeklerimiz sağlıklı olsun da kiloda çok oldu mu zor biraz. bende küçük bel fıtığı da var o yüzde fazla almamam lazım ama aldım birazcık :)) Ben 20. haftadayım 7 killo aldımDoktor her ay bir alsan yeter dedi 2 kilo fazladan ikramiyem var :))
cnm bende yarım kilo 1 kilo falan aldım bazen 57 çıkıyorum.üzülüyodum sorunmu var die:):)))BENDE HEP ZAYFTM 50Yİ HİÇ GÖRMEMİŞTM ŞİMDİ ARTIK 50 KG OLDUM AZCIK ETLI BUTLU OLALIM DİMİ AMA
bende 54 ile hamile kaldım 17 haftadayım daha 55,5felan oldum üzülüorum bende kilo almıorum die
selam herkeze kilo demein ya tam tamına 9 kilo aldımdoğumdan 4 ay snr diyetisyen yolu gözükücek bana yine offf
![]()
ben 18 haftayı bitirmek üzereyim 9 kilo aldım 58 ile başladım şimdi 67 yim aslında çokta yemiyorum .normal yememden biraz arttı hamilelik döneminde yemem.. durum vahim yani
doktora pazar günü gidicem işte böyle kilo aldım diyenleri görünce acaba bebeğime bişimi oldu die düşünüyorum.yoksa kilo almak istediğime diil.keşke almasam fazla zaten son aylarda mecbur alacağım.inşallah bebeğimde iyidirmerhaba şekercim
bence hiç üzülme almıorum diye illaki alıcan sen de heralde son aylarda çok alıcan. bebeğin sağlıklıysa gerisi boş bence![]()
cnm neden gülelim..Kızlar kilo demeyin ben şimdi ağzımı bi açıcam şoke olacaksınız. 103 kiloyla hamile kaldım 101 kiloyum şu an allahtan ben veriyorum alacak olsam top gibi bi şekilde doğuma girecem heralde gerçi ben kzımda da toplam 6 kilo almıştım. Inşallah bunda da öyle olur. 110 olmadan tamamlarım. Gülmeyiiinnn.
cnm neden gülelim..
Bir rahatsızlığınmı var kilo sorunun var sanırım..
Neden bu kadar kiloyla hamile kaldın doktorun nasıl müsade etti?
Sağlığın açısından tehlikeli kendin için gerisi boş kilo yine verilirr ama işte sağlık
Kızlar kilo demeyin ben şimdi ağzımı bi açıcam şoke olacaksınız. 103 kiloyla hamile kaldım 101 kiloyum şu an allahtan ben veriyorum alacak olsam top gibi bi şekilde doğuma girecem heralde gerçi ben kzımda da toplam 6 kilo almıştım. Inşallah bunda da öyle olur. 110 olmadan tamamlarım. Gülmeyiiinnn.
üf ya bebeğime aldığım havlu ve önlüğü eklemek istiyorum bii türlü ekleyemedim![]()
tatlım bende unnododan sipariş vermiştim tulumlar elbise mont takımı önlük falan bugün geldiler ama mak. yanımda diil bende ekleyemem ama bi görseniz teseleri o kadar tatlılarki bir an önce doğsada giyse kızım meleğim benim![]()
tatlım bende unnododan sipariş vermiştim tulumlar elbise mont takımı önlük falan bugün geldiler ama mak. yanımda diil bende ekleyemem ama bi görseniz teseleri o kadar tatlılarki bir an önce doğsada giyse kızım meleğim benim![]()
kızlar merhaba bende 16 haftalık hamileyim gebeliğimin başından beri kasık bel ağrılarım var hala geçmedi arada karnım sertleşiyo doktorum bir sorun yok dedi ama yinede korkuyorum benim gibi sorunları olan varmı acaba aranızda sürekli ağrım var ayakta duramıyorum çok
ben de almak ıstıyorum ama erken degıl mı???![]()