• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:9:
günaydın kızlar,

haftasonu chicco dan 50 tlye bebek bakım seti aldım.

bebek yağı+pişik kremi+şampuan+sabun+ıslak mendil+

çanta+anne için çatlak kremi vardı

uygun gibi geldi bana

Günaydın canım güle güle sağlıkla kullanın bebişinle ben daha hiiçç öle bişey almadım. Eşime acele etme diyor. Mayısın sonu gibi her şeyi alcam ben çünkü yazın o sıcaklarda çıkamam zten çabuk yoruluoyrum.

gunaydın cnm nasıl gecctı yollculuk hyrlısı hadı bakalım cnm.bugun bu tuhaf hıssedıyrum kendımı sol kasıgımda agrı var ınce corap gıydım bugun ayaklarım cok usuo arada ısıtyrm ama usuttum galıba haftasonu esya topladık taşınacaz bı kacgune ıns hasta falan olmam

gunnaydın cnmm 13 saat suren bır yolcukukk oldu.. vala 11 saatı uyudm zaten gunduz bılerek uyumamıstım otobuse bıner bınmezz uyumusumm .. gece 3ten sonra ayaklarım şişmeye basladı.. cok rahatsız olmadımm allaaha sukurr geldık 2 hafta annemlerdeyızz
Esimi kandirabilirsem cinaraltina gideriz:)sansimi deneyeyim bakalim:)
hadı bakalım ınss :))
yolculuk nasıldı? zorlandın mı? benimde mayısta uçak yolculuğum var.3 saat ama. yinede kafama takılıyo nasıl olur die?
izmirdeki doktorlara da mı göstercek annesi:))) orada gösterir belki tam cinsiyetini ,izmiri görmek istiyodu zaten annesi sen anlamadın şimdiye kadar:)))
cınsıyetı zonguldakta gostermedı bızde burda ozele gıdelımm hemm ogrenırız hem annemlerde bebgı gormek ıstedıler haklısın cnm bebegım ızmırde gostermek ıstedı demekkı heheee
Nnasil gecti yolculuk.meyve ssuyu ic, cikolata ye fildir fildir olur gorursunuz ins.

baklava yedım az once solemesı ayıpp kg almadım almadım 2 haftada burda şişicem sanırım :1::1::1::1: yolculuk guseldı kuzumla uyuya uyuya geldık :)))

ankaradayım ben, kızılay avm de chicco dan aldım

gıttı gıdıyordada ındırım vardı bı aralar 5o tl ama cevremdekıler gereksız seyler var ayrı almak daha ıı demıslerdı bende oyuzden almadımm sanırım pısık kremı sampuan bıde belkı bebeyagı ..cantası cok kullanıslı deılmıss ole duydum nekadar dogru bılmıyorum :34:

gıttı gıdıyordada ındırım vardı bı aralar 5o tl ama cevremdekıler gereksız seyler var ayrı almak daha ıı demıslerdı bende oyuzden almadımm sanırım pısık kremı sampuan bıde belkı bebeyagı ..cantası cok kullanıslı deılmıss ole duydum nekadar dogru bılmıyorum :34:

peki cihicco nun pure bio ürünlerimi onlar organikmiş yağ şampuan pişik kremi birde masaj kremi iyimiş

bilmiyorum ki, bunun içinde kullanılmayacak bişey yok gibi. bakalım kullanıp göreceğiz

günaydın anneciklerrr :nazar:

bizim kanamamız bitti çok şükür, inşallah bir daha olmaz. oğluşum küçük tekmeler savurmaya başladı bana, 3 gündür hissediyorum tekmeleri ama öyle dönmesini kaymasını hissetmiyorum. ne zaman birşeyler yesem hemen başlıyor vurmaya:nazar::nazar: eşimde hemen gelip elini koyuyor ama o hissedemiyor henüz. çok güzel bir duyguymuş, Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun :D

bide kendime bahçıvan aldım, ne kadar pahalı ya hamile kıyafetleri :47::47::53:

Bende isityorum bi tane evde kullanmak için. Evet ama ok pahalılar hamilelikten sonra zyıflamayı planladığım için çok para vermek istemiyorum bi elbise bi pantolan aldım onlarla geçirecem bu yazı bi tane de bahçıvvan alırım evdede pijama tamamdır :)

bizim kanamamız bitti çok şükür, inşallah bir daha olmaz. oğluşum küçük tekmeler savurmaya başladı bana, 3 gündür hissediyorum tekmeleri ama öyle dönmesini kaymasını hissetmiyorum. ne zaman birşeyler yesem hemen başlıyor vurmaya:nazar::nazar: eşimde hemen gelip elini koyuyor ama o hissedemiyor henüz. çok güzel bir duyguymuş, Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun :D

geçmiş olsun, gözün aydın, benimde 2-3 gündür pıtpıt vuruyor :emir_bebek:

hadi gözün aydın. inş sonuna kadar hayırla sıkıntısız devam ederiz hepimiz. bende küçük küçük hissetmeye başladım bebeğimi:))) gerçekten her aşaması çok güsel anlar,duygular. son aylarda hatta doğunca neler hissetcez bakalım... her halde tarifi yok derler ya bizde tarif edemiycez:)))

hadi gözün aydın. inş sonuna kadar hayırla sıkıntısız devam ederiz hepimiz. bende küçük küçük hissetmeye başladım bebeğimi:))) gerçekten her aşaması çok güsel anlar,duygular. son aylarda hatta doğunca neler hissetcez bakalım... her halde tarifi yok derler ya bizde tarif edemiycez:)))

amin canım, resmen bir mucize bu Allah'ın bize yaşattığı...
bazen düşündükçe delirecek gibi oluyorum, içimde küçük bir insan var diyorum hemde yarısı çok sevdiğim eşimin parçası :1:
doğduğunda hissedeceklerimizi aklım almıyor zaten, inşallah o günü hepimiz hayırlısıyla görürüz:nazar:

ne kanaması canım yaaaa korkutma beni bu saatten sonra kanamanın sebebebi neymiş lütfen yaz benimde tehlikem acaba hala devam ediyormu daha önce kanaman oldumu:(

bide kendime bahçıvan aldım, ne kadar pahalı ya hamile kıyafetleri :47::47::53:

güle güle kullan canım, bende bir tane açık renkli , kot ,hamile pantolunu aldım LCW'den fiyatıda 50 tl birde hamile eşofmanı almıştım şimdilik ikisi yeter gibi zaten çoğunlukla evdeyim. yaz içinde zaten ablam kendi hamileliğinde giydiği elbiseleri falan verdi bana, onları giyer eylüle ulaşırım diyorum :1:

ne kanaması canım yaaaa korkutma beni bu saatten sonra kanamanın sebebebi neymiş lütfen yaz benimde tehlikem acaba hala devam ediyormu daha önce kanaman oldumu:(

aman sakin ol canım :45: ben yaklaşık 4 hafta önce kanama geçirdim, 5 gün arayla 2 sefer sonrada azar azar devam etti hep, yeni bitti çok şükür. plasentanın kenarında ufak bir ayrılma olmuştu, ayrılan yerde kan göllenmesi olup sonra boşalıyordu, zor günler geçirdim ama çok şükür şimdi herşey yolunda. hemen banada olur mu acaba diye düşünüp kendini strese sokma lütfen. hepimizin bebekleri Allah'a emanet , sen kendine dikkat et , her zaman sağlığın için dua et yeter bence :nazar:

günayddıın kızlaar, pazartesi sendromuyla işe başladık bakalım, az kaldı ya sabır çekiyorum, haziran bi gelse de izne ayrılsam, şöyle alarm çalmadan doya doya uyusam bi :)

Kızlar merhabalar nasılsınızzz...

Bizde annemle hamile pantolonu yaptık cumartesi günü.Netten görmüştüm:)

Bugün giydim çok rahat ettim...Aldığım hamile kotu büyük geliyo..

Giymediğim bi kotumu feda ettim ama çok rahat oldu:)

Bu arada oğluşum olacak teyzeleriii

günayddıın kızlaar, pazartesi sendromuyla işe başladık bakalım, az kaldı ya sabır çekiyorum, haziran bi gelse de izne ayrılsam, şöyle alarm çalmadan doya doya uyusam bi :)

bende çalışırken hep aynı şeyi düşünürdüm :D sonra hamile kalınca kusmalardan mecbur bıraktım işi. şimdide evde kafayı yiyorum sıkıntıdan :1:

Back
X