• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de hayatım boyunca uzun boylu ve zayıf oldum. Hamilelikte şimdiye kadar iki kilo aldım, hayatımda ilk defa 57 kilonun üzerine çıktım. Ama ben çok takmıyorum ya daha da alabilirim açıkçası kilo almayacam diye bebeğimin beslenmesini aksatamam. Zaten kilo alımı bu aylardan sonra başlıyor. Hamile olan bütün arkadaşlarım emzirirken kilolarını verip eski hallerine döndüler. O yüzden kızlar çok kilo aldım aman kısayım yediklerimden diye düşünmeyin. Yiyin yiyebildiğiniz kadar nasılsa emzirirken ve bebeklerin peşinden koştururken eski kilonuzun da altına düşebilirsiniz.

of yaa ben hala kabuslar görüyorum,burda pek konuşulmuyo heralde bu konu,tek gören ben miyim ki,dualarımı falan okuyup yatıyorum ama,hep eşimin ölmek üzere olduğunu görüyorum,sonra da uyanında ona bi şey olursa ben naparım diye nerdeyse ağlıycak hale geliyorum :50:

kızlar ben de dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim, benim ve kocamın ilk günden beri içimize doğduğu gibi bir oğlumuz olacakmış.

of yaa ben hala kabuslar görüyorum,burda pek konuşulmuyo heralde bu konu,tek gören ben miyim ki,dualarımı falan okuyup yatıyorum ama,hep eşimin ölmek üzere olduğunu görüyorum,sonra da uyanında ona bi şey olursa ben naparım diye nerdeyse ağlıycak hale geliyorum :50:

hamilelikte kabuslar görülür tatlım arada bende görüyorum sen kafana takmamaya çalış:34:

kuzum gosterdı bugunn kızcem olucakk prensesımm melegımm hg hayatımızaa.. annesınınn kzuusuu .. alabılırım artık pembıslerı :nazar::nazar::nazar:

ohhh sonunda nazlı kızımızda gösterdi kendini hayırlı olsun canım pembişler prensesine çok yakışıcak :46:

gyne ferro mu ne onu birde kan ilacı elevit kullanıyorum canım

kızla bişi sorucam siz yazdıklarınıza göre demir ilacına başlamışsınız. Benim doktorum bir tek elevit vitamin kullandırıyor.diğerleri ilerde diyo.. Heralde bu doktorlar çok değişken kararlar verebilio:44:

kızla bişi sorucam siz yazdıklarınıza göre demir ilacına başlamışsınız. Benim doktorum bir tek elevit vitamin kullandırıyor.diğerleri ilerde diyo.. Heralde bu doktorlar çok değişken kararlar verebilio:44:

2 aydır demir hapı kullanıyorum ben. santafer adında bir hap verdi bana da ayrıca elevit de kullanıyorum. acaba sana niçin vermedi?bence bunu sormalısın doktoruna. doğum sırasında kan ile ilgili bir problem çıkmaması açısından veriyorum demir hapını dedi. belki de senin demir değerlerin yüksek çıkmıştır. benimki ortalama olduğu için erken vermiş olabilir.

canım benim doktorum bana 20. ayına kadar bişe kullanmana gerek yok dedi istersen bi vitamin kullan dedi ben elevite başladım kendi isteğimle oda o sıra bana çok kilo verdi bende 2 aydır onuda kestim kilo alımım durdu ama bu aydan sonra zorunlu olarak alacam ama bunun haricinde hiç birşey kullanmadım ama değerlerim hep ii çıktı ondandır senin doktorunda oyüzden gerek duymamıştır sonuçta bunlar kişiden kişiye değişen değerler....

Son düzenleme:
2 aydır demir hapı kullanıyorum ben. Santafer adında bir hap verdi bana da ayrıca elevit de kullanıyorum. Acaba sana niçin vermedi?bence bunu sormalısın doktoruna. Doğum sırasında kan ile ilgili bir problem çıkmaması açısından veriyorum demir hapını dedi. Belki de senin demir değerlerin yüksek çıkmıştır. Benimki ortalama olduğu için erken vermiş olabilir.

benim doktorum kan tahlili sonuçalrına bakıp her şey normal demişti. Demekki kan değerlerine göre veriyorlar.ozaman sıkıntı yapmıyayım:3:

[sıze=2]
canım benim doktorum bana 20. Ayına kadar bişe kullanmana gerek yok dedi istersen bi vitamin kullan dedi ben elevite başladım kendi isteğimle oda o sıra bana çok kilo verdi bende 2 aydır onuda kestim kilo alımım durdu ama bu aydan sonra zorunlu olarak alacam ama bunun haricinde hiç birşey kullanmadım ama değerlerim hep ii çıktı ondandır senin doktorunda oyüzden gerek duymamıştır sonuçta bunlar kişiden kişiye değişen değerler....
[/sıze]

teşekkür ederim .. Içim rahatladı.. Bizim doğum sat a göre aynı gün :3:

Hadi yaa gelişmemişmi dedi:44:
niye ki acaba?canım yedikten sonra sola doğru yat bence o zaman besinler
tam olarak plesenta ve kordona ulaşıyormuş.yarım lt süt yarım lt de ayran ancak karşılıyormuş ihtiyacımızı:34:

Erkek olunca yanlışlık olması daha düşük bi olasılıkmış
hani kız deyince belki pipiyi görememiş oluyor da
hayırlı olsuun:nazar:

Ayrıntılı usg tam olarak haftasını bilemiyorum,ama dr şu tarihle bu tarih arası diyor yani yaklaşık
arada 15 gün falan oluyor belki 18-20. haftalar arasıdır emin değilim.

Canım daha hiç mi hissetmedin
yoksa 1-2 gündür mü hissedemiyosun?:26:

sağol cnm ,rabbim kuzularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.:nazar::emir_bebek::nazar:

üzme kendini ama dikkat et önemli olan bebeklerimizi saglıkla dünyaya getirmek

evet canım kesinlikle en önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması ; tüm temennim bu

kafama takılan bir konu var arkadaşlar benim doktorum 2 li tarama testi yaptı risk görmeyince 3 lü yapmadı.bugün aradım 4 lü olucak mı diye yine gerek görmediğini söyledi. bu konuda endişeliyim çok. aslında iyi duyumlar alarak doktoru tercih etmiştim.

evet canım kesinlikle en önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması ; tüm temennim bu

kafama takılan bir konu var arkadaşlar benim doktorum 2 li tarama testi yaptı risk görmeyince 3 lü yapmadı.bugün aradım 4 lü olucak mı diye yine gerek görmediğini söyledi. bu konuda endişeliyim çok. aslında iyi duyumlar alarak doktoru tercih etmiştim.

benim doktorumda sadece 2'li test yaptı , sonucu güzel çıkınca diğerlerine gerek duymadı zaten doğruluk oranı 3'lü ve 4'lü de daha düşük oluyormuş. bence endişelenmene gerek yok, doktoruna karşıda güvensizlik hissetme canım.

benim doktorumda sadece 2'li test yaptı , sonucu güzel çıkınca diğerlerine gerek duymadı zaten doğruluk oranı 3'lü ve 4'lü de daha düşük oluyormuş. bence endişelenmene gerek yok, doktoruna karşıda güvensizlik hissetme canım.

bende aynı şeyleri yazıyordum:)) benimde doktorum aynı şekilde davrandı. en güvenilir olan 2'li . ve risk yüksek çıkmazsa diğerlerini yapmak işgüzarlık olur dedi doktorum. bence hiç takılma bunlar tanı testleri ve bence ne kadar az strese girersen o kadar iyi:)

kızlar ben dün doktora gittim. geçen sefer gittiğimde sana bi dahakine zeka testi falan yapcaz demişti. dün sadece ultrosondan baktı. ve gönderdi. bende zeka testini yaptırmak istemiyodum zaten bişey demedim yani.. doktorum ilgisizmi davranıyor sizce?? ben şu anda 18. haftadayım bidaha ne zaman gelceğimide söylemedi... :19: :19:

Back
X