• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

siz baya geç söylemişsiniz iyi dayanmışsınız o kadar ! ben hamile olduğumu öğrendiğim gün duymayan kalmadı okulda:9:

bu arada sizin idare de iyiymiş.Beni okulda da adam az, okul baya büyük; rapor da götürsem dikkate almazmış :41: :51:

rapor götürsem dikkate almaz diye bişey yokki canım
zaten 6. aydan sonra sana nöbet tutturamaz 6. aya kadar da
dr ayakta kalması sakıncalıdır diye rapor verirse mecburen dikkate alacak
o sorumluluğu alamaz çünkü:44:

hemde nasıl canım ya.hamileliğimin başşında bile bu kadar uyumamışımdır.3-4 gündür elim kolum kalkmıyor,sürekli uyumak istiyorum.iki gündürde bebeğimin hareketleri durdu.prensesimde uyuyor galiba:)

bazı zamanlr oluyor merak etme benimde ultrasona gitmeden önce hiç hisstmemeye başlamıştım
ama meleğim içerde kıpır kıpırdı

Aynen canım katılıyorum sana face konusunda ben sildim hesabımı zaten sevmyorum face i. :37:

Merhaba annişler keyifler nasiii :) Benim çk şükür iyi bugü tetanoz aşımın ilk dozunu vuruldum. Aşı vurulurken sıkıntı yoktu da bi kaç saat sonra ağrı yapmaya başladı.
Anam bu kadınların deri bitmiyoo yahu erkeklerde bi sıkıntı yok :) Allaha çok şükür yine dermansın dert vermesin Rabbim :)

Cinsiyeti öğrenen annişler hayırlı olsun.. Alışverişler başlasııınn :)

hadi gözün aydın :)
siz baya geç söylemişsiniz iyi dayanmışsınız o kadar ! ben hamile olduğumu öğrendiğim gün duymayan kalmadı okulda:9:

bu arada sizin idare de iyiymiş.Beni okulda da adam az, okul baya büyük; rapor da götürsem dikkate almazmış :41: :51:

ben 9 haftalıkken rapor götürdüm ve nöbetten düştüm . iyiki de almışım raporumu, mümkün değil tutamaz mışım, tutacak olsam okula gidemezmişim :)
kasık ağrısı bende de oluyor ama çok uzun süreli bir ağrı değil,ani kalkınca falan
veya merdiven indikten sonra:49:
batıyor o kadar.

Canım bende de var aynı ağrılardan artık bunalr bizim bir parçamız. Çok şiddetli ve sürekli olmadıkça bence bi sakıncası yok kontorle gidince dokotruna danış. Ben ağrılarım oluyor deyince normal demişti bna.

ben de kendime aynı şeyleri söylüyorum ama insan gene de tedirgin oluyor işte.:26:
doktora gidince sorayım
magnezyumu iki günde bir al demişti. onu her güne mi çıkarsam acaba?
kontrolum haftaya salı

kızlar benim kasıklar bu günlerde iice ağrımaya başladı.
özellikle sağ tarafım epey.
normal mi? :26:

bendede 2 gündür aynı durum söz konusu ama sağ sol ayrımı yok bende. dün dışarı çıktım dolaştım 2-3 saat o zaman başladı halada tam geçmedi, korktum bende ama bebeğim hareket ettiği için biraz daha rahat gibiyim. acaba bebişler büyüdüğü için mi oluyor ?

bendede 2 gündür aynı durum söz konusu ama sağ sol ayrımı yok bende. dün dışarı çıktım dolaştım 2-3 saat o zaman başladı halada tam geçmedi, korktum bende ama bebeğim hareket ettiği için biraz daha rahat gibiyim. acaba bebişler büyüdüğü için mi oluyor ?

aynen. ben de pazar günü alışveirşe gittim. o günden beri var.

rahim kasları kasılıyordur diyorum kendi kendime.
lekelenme filan yok diye de teselli ediyorum kendimi

aynen. ben de pazar günü alışveirşe gittim. o günden beri var.

rahim kasları kasılıyordur diyorum kendi kendime.
lekelenme filan yok diye de teselli ediyorum kendimi

Allah'ın izniyle bişey olmaz baksana normal birşey gibi canım, şiddetli olmadığı sürece bol bol dinlenelim ve panik yapmayalım :nazar:

Ben şimdilik kaçıyorum şekerler
kızımı yıkıycam sonra gelirim ama azıcık resim koyun yaa

geçende usg resimlerini koymuşlar bebelerin kimdi hatırlayamadım şimdi:nazar::nazar::nazar:
ama mucize gibi yaa içimizdeki canlılar büyümüş kocaman olmuşlar çok duygulandım görünce
ay ben bi ağlayim de bi koşu geliyorum:5::43:
:49:

rapor götürsem dikkate almaz diye bişey yokki canım
zaten 6. aydan sonra sana nöbet tutturamaz 6. aya kadar da
dr ayakta kalması sakıncalıdır diye rapor verirse mecburen dikkate alacak
o sorumluluğu alamaz çünkü:44:

valla müdür bana dikkate almam dedi.Nöbet olmazsa olmazmışşş. Sorumluluğu baya alıyor bizimki ...Zaten 6. ay dolunca okullar kapanıyor :ssz:

Bu markayı duymamıştım ama
markafoni de kanz doll marka pusetler
oto koltukları indirimde.:46:

biz ilk etapta bebek arabası almayı düşünmüyoruz.
kışın zaten arabayla çıkamıcaklar, yaza dogru anca
sadece pusetlerini almayı düşünüyoruz işte.

Allah'ın izniyle bişey olmaz baksana normal birşey gibi canım, şiddetli olmadığı sürece bol bol dinlenelim ve panik yapmayalım :nazar:

inşlh ya.
sen daha iyisin di mi :) kanamaların da geçmiş, gözün aydın olsun. inşlh bi daha yaşamazsın

bende aynı canım yaa :( kilolu hamile kaldım ve almaya devam ediyorum. 7 kg aldım bende
KAÇ KİLOSUN CANIM BEN de kiloluyum 69 oldum 2 kilo aldım ama öncesi nde vardı kilo
evet canım kesinlikle en önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması ; tüm temennim bu

kafama takılan bir konu var arkadaşlar benim doktorum 2 li tarama testi yaptı risk görmeyince 3 lü yapmadı.bugün aradım 4 lü olucak mı diye yine gerek görmediğini söyledi. bu konuda endişeliyim çok. aslında iyi duyumlar alarak doktoru tercih etmiştim.
önemli olan 2 li diye biliyorum bende yaptırmadım 3 lü ve dörtlü
kızlar ya benim bebeğim çok hareketliydi.ikigündür hareket etmiyor.bu arada karnımda iyice büyüdü.hatta göbek deliğimden üstte kalan tarafımda büyüdü.ama bebeğimin hareket etmemesi beni korkutuyor.arada bi seğrime oluyor.okadar.birde ben ayrıntılı ultrasona girmek istemiyorum.aranızda girmeyen yada girmeyecek olan var mı
canımm korkma normal bu biraz daha büyüsün öyle kork bence
kimsecikler yok ama ben sorumu sorayım. okuyunca cevap yazarsınız kızlar.
ben ara ara anlık kalp çarpıntısı hissetmeye başladım ya. başka hisseden var mı? doktor gebelikte olur normaldir dedi. ama son kontrolümde tansiyonum 15/7 çıkmıştı. yüksek buldu doktor. sınırmış galiba. magnezyumu günde 3defa içmeye başla. tansiyon ilacı vermek istemiyorum daha dedi. normalde tansiyon sıkıntısı yaşayan biri değilimdir aslında

tansiyona dikkat etmen lazım canım preklampsi tehlikesi olabilir ben yaşadım onu sürekli kontrol altındaydmm

inşlh ya.
sen daha iyisin di mi :) kanamaların da geçmiş, gözün aydın olsun. inşlh bi daha yaşamazsın

çok şükür daha iyiyim kanamalar bitti, kusmalar bitti, iştahımız açıldı :D bebeğim tekmelerede başladı, bu kasık ağrılarıda geçerse hiç sorunumuz kalmayacak.

Allah'a binlerce şükür, her zaman tüm hamileler için dua ediyorum :nazar::nazar:

inşlh ya.

Aslinsda senin ikiz olacakya cok bunalinca atar bebek arabasina avm lere gidersiniz evde daha cok bunaliyor insan .oto koltuguylada disarda tasinmiyor saatlerce.yada iyi bir kanguru alacaksin ama oda 100 liradan baslar iyisi:)raba alman daha mantikli gibi.puset baston al ama tam yatar al bence.hafif baston en iyisi.

Kızlar merhaba.ben ekim annelerindeyim.siz tecrübeli olduğunuz için size birşey sormak istiyorum.ben cmt günü seyirme şeklinde hareketlerini hissettim bebeğimin.o günden sonra okadar belirgin bi hareket hissetmedim.şuan 16+1 haftalığım.hareketler nezaman devamlı olur.ben hergün hissedermiyim bu seyirmeleri.yardım edin......çok korkuyorum....

canım bende 16+3 haftalıgım dün kontrole gittigimde bende aynısını doktora söyledim oda hiç kafana takma daha hissedemezsin dedi 20 haftadan sonra dedi merak etme canım bende bebişimi görünce rahatladım sende korkma canım :nazar::nazar::nazar:

Kizimda yasadigim tecrubeleri dusununce bence en gerekli seylerden birisi araba yada biz gezmeyi seviyoruz diye oyledir:)20 gunlukken ocakta avmlere gittik hep arabasina koyduk.mesela mama sandalyesi biz cok kullandik kizim sevdi ve ordan baska yerde yemedi.bu bebege gore degisir tabi bizimki sevmisti:)

Aranızda benim gibi sulugöz olmaya başlayan var mı? Hamile duygusallığına başladım şimdi de,komedide bile gözüm doluyor :85: :kkk:

Ben de bebek arabasız olamazdım ilk andan itibaren
kızım 4 yaşında hala da kullanıyoruz kocaman bişey bizimki kraft
içinde hala uyuyabiliyor,2 çocuk rahat rahat sığıyor falan,hantal ama çok iş gördü
hantallığı da kocişe zarar zaten gariban hep o yüklendi taşıdı...
Mama sandalyesi hiç almadık zaten evimiz dar yerim yoktu hem de iyiki almamışım kızım hala masada yemez
dolaşarak yerse yer verirsen yani,vermez,peşinde koşmazsan 3 gün aç gezer yemek ver demez cinsinden:51:

tentation fotolarına bakayım dedim anacıım dağ taş eklemişin,:27:seni göremedim
Dream sana baktım canımcım,pek küçük göründün gözüme hem minyonluk oalark hem de yaş olarak
kaç yaşındasın?How old are you? deyim ben İngilizce öğretmeniyim deeee alışmışııım:49::9::9:

Back
X