• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tamam teşekkür ederim...dediğin gibi bübchen setleri kesin isterim o zman. Sonrasında sen bana site isimlerini ver, ben de listemi yaptıktan sonra marka bilinirlikleri için sana sorarım. Ok:34: çünkü böyle kalem kalem akla gelmesi de zor.. mayısın ilk haftası gidecek, o zamana kadar aklına gelenler olursa bana özelden de atabilirsin listemi oluşturmuş olurum:)

Son düzenleme:
sitelerin tam adlarını alayım hepsinin yazıcam aklımda. ..

birde bebek arabasını travel mı alırsın bilmem ama eğer almazan oto koltuklarıda burda çok güzel. yani türkiyede 80-90 tl ye var olanlar var ama. kalite arıyosan biraz daha verip burdan çok güzel alabilirsin.
almanyada bütün çarpışma testlerinde 1 numara olan maxı cosı oto koltukları çok kullanılıyo. tr de maxı cosı cabrıo fıx modeli 470 civarı burda 120 euro. yani yaklaşık 300 tl. bence imkanın varsa 170 tl iyi bir fark..

ve birde artık türkiyede de var ama. bpa sız ürünleri türkiyede arayıp bulmak gerekiyo. emzik ve biberonlar da. türkiye gümrükte bpa şartı aramadığı için bütün bilindik marklarda dahil bpasız ürünlerini türkiyede eritiyolarmış. ama almanya en dandik bilinmedik markada bile bpa yasak. ve çinde üretilmiyo. o yüzden beğendiğin bir emzik biberon markasını da burdan aldırabilrisin.
berlinde bebek mağazaları almanca google da aratın dükkanlar bulabilirsiniz.

şimdilik aklıma gelenler bunlar. gelince yine yazarım. site isimlerine bakayım yazarım.

selam annişler mutluydum bugün yrn bebeğimi görücektim ama göremiyorum şansa doktorumu aradım yrn geliyorum diye adam bu akşamdan yurtdışına çıkıyo haftaya cumartesi gidicem off çok özlemiştim ayberkimi :( 5 mayıstada ayrıntılı ultrasona giricem tam stres oldum yani

sallanan sandalye muhabbeti çıkmış puflu olanlar jokerde satlıyor 500 küsür lira sanırım hepsiburada .comda var daha pahalı bana göre çok kaba agır durduğu için almadım geçen sene de hamilelik geçirmiştim eşim ikeadan almıştı 300 küsür doğum günü hediyesi olarak heryere sıgıyo emzirmeden sonra salonuna koy tv seyrederken sallan ölen bebeğime nasip olmadı ama şimdi inş ayberkime nasip olucak carefourda 80 tl ye var sallanan sandalye şık bişi deil bahçe balkon tarzı ama güzel sallanılıyor anemlerde var iş görür

yaaa kızlar meleğimin resimlerini yüklicem bide ona ördüğüm cicileri ama eklenti ekleden resimleri ekliyorum ncak alt taraftaki eklenti alanına sürükleyemedim bi türlü :2:

selam kızlar
ben fün detaylı ultrasona gittim, sabah 11 den akşam 6 ya kadar 5 kere girdim ama bebeğim dönmedi, haftaya tekrar gideceğim. bazılarının 1 sferede herşeyine bakabiliyorlar. benim bebişim biraz inatçı galiba :)
siz detaylıya girdiniz mi.

$Fotoğraf0472.webp$Fotoğraf0471.webp$Fotoğraf0470.webp$Fotoğraf0469.webp

ayberkime son aldıklarım tulum şeklinde mevlud kıyafeti aldım paşam daha rahat hareket edebilir

Ben yine okuldan bağlanıyorum kızlar:49:
öğle tatili,dönerimi yediiiim,ayranımı içtiiiim şimdi derse girip uyuklarım artık:9:

aybukem o beyaz takım elbise gibi çizgili tuluma bayıldım canııım
nerden aldın?Ben de alayım oğluşuma mevlüt kıyafeti gibi...:nazar:

Bu arada kızlar bebek dergilerini takip edin,markalar,yeni çıkan ürünler falan baya bir bilgi veriyor
ben her ay almaya çalışıyorum özellikle birini değil de konusuna göre ilgimi çekeni alıyorum.:29:
bu ay mesela mother and baby de sanırım 45 çeşit puseti tanıtıyordu,araştırma yapanlar faydalanabilir.

kızlar benimde yarın saat 11 de detaylı ultrason randavum var.......sabırsızlıkla bekliyorum vallah.....çok özledim prensesimi......:nazar:

herkese merhaba...

2012 yazının cok sıcak ve nemlı gececegı soylenıyor.ben telas oldum valla.sıcagı hıc sevmem ve antalyada yasıyorum.son aylarımızın tamamı da yaza denk gelecek ne yapıcam ben yaaaa...bı moral verın gozunuzu seveyım.duşundukce nefesım kesılıyorrr :(
her zorlukla bir kolaylık vardır canım şimdiden panik yapmaaaa inş. kolay geçecekk .
slm annecikler ;

bebeğime örmeye başladığım battaniyenin fotolarını profilime ekledim, bordo renkli olan orjinal olan , dergiden çektim fotoları :1:
mavili bütün olan , annemin yeğenime ördüğü , birde yeşilli olan var oda benim örmeye başladığım.
renk seçeneklerini görün diye üçünüde ekledim. örmesi çok eğlenceli ,motif motif örülüp, sonra hepsi birbirine dikiliyor. heleki şapka bebişlere çok yakışıyor.
sizlerede fikir olsun istedim :emir_bebek:
çok şirin gerçekten eline sağlık canım bende örmek istiyorum ama nasıl yapaırmki hiçyeteneğim yok:(
GÜNAYDIN KIZLARR

bugün içimde bir sevinç var d.gününm diye heralde oğluşumla kutlıcam :)
doğum günün kutlu olsun nice seneleree senin en güzel hediyenn içindeee bebişin sana geliyorr doğum günü hediyesi olarak annesi

hangi konu bacım?
ben geçmişe bakamadım:26:

canım çok saol ilgilendiğin için bu topikte bişey soruyosun ama cevap alabilirsen çok şanslısın :41: resim eklemeye çalışıyodum onu sormuştum nese başardım sanırım ama daha büyük eklemek istiyorum bakalım onu yapabilecekmiyim

Ben yine okuldan bağlanıyorum kızlar:49:
öğle tatili,dönerimi yediiiim,ayranımı içtiiiim şimdi derse girip uyuklarım artık:9:

aybukem o beyaz takım elbise gibi çizgili tuluma bayıldım canııım
nerden aldın?Ben de alayım oğluşuma mevlüt kıyafeti gibi...:nazar:

Bu arada kızlar bebek dergilerini takip edin,markalar,yeni çıkan ürünler falan baya bir bilgi veriyor
ben her ay almaya çalışıyorum özellikle birini değil de konusuna göre ilgimi çekeni alıyorum.:29:
bu ay mesela mother and baby de sanırım 45 çeşit puseti tanıtıyordu,araştırma yapanlar faydalanabilir.

civilden aldım cnm hepsini emzirme minderi kipa viaporttan

kızlar benimde yarın saat 11 de detaylı ultrason randavum var.......sabırsızlıkla bekliyorum vallah.....çok özledim prensesimi......:nazar:

güzel haberlerle gelirsin inşşalh cnm bende yrn paşamı görcektim doktorum yurtdışına gidiyor haftaya cumartesi görebilicem 5 mayısta benim ayrıntılı ultrasonum

bu arada birşey paylaşacağım dün çok güldüm. eşim elini karnıma koymuştu akşam bbeğin hareketlerini hissetmeye çalışıyorduk film izlerken. Bebek kıpırdıyor, ben hissediyorum, o da dışarıdan hissedince birbirimize bakıyoruz, gülümsüyoruz, kıkırdıyoruz, göz kırpıyoruz falan işaretleşiyorduk yani. Sonra eşim bana baktı, ben hareket hissetmedim benden tepki yok, bi süre sonra bir daha baktı gülümsedi, daha sonra bir daha ve yine benden tepki yok. Sen hissetmiyor musun dedi, hayır kıpırdamadı çünkü dedim. O zaman tuvalete git istersen, çünkü birazdan gaz çıkarabilirsin dedi. :1::1::1: koptukkk... İki pıt pıt hissedicem diye tüm sindirim sistemimi dinlemiş canım benim....

ay çok hoşssunuzzz çok güldürdünüzzz beni:))))
Allah iyliğinizi versin

Back
X